Skocz do zawartości
Morhavee

Komixxx by Mor - Dwóch to nie zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie prawdopodobieństwa, to w moim życiu spotkało mnie wiele rzeczy, które wydają się nieprawdopodobne. Nie będę tu wymieniał, jedynie ze względu na fakt, że staram się być w necie w miarę możliwości anonimowy, choć też nie przesadnie. Co do samego prezesa, to po raz pierwszy zdarzyło mi się zauważyć w tym opowiadaniu, że zachowanie nie odpowiadało do osoby. Tu kłócą się we mnie dwie kwestie, jedna to że to są fantazje i można w nich sobie pozwolić na nieścisłości, żeby osiągnąć jakiś cel, można przeginać, czyli wstawiać wątki mało prawdopodobne, a druga kwestia jest taka, że historia jest na bardzo wysokim poziomie, gdzie autor bardzo dobrze kieruje bohaterami, ich zachowaniami, kontroluje autentyczność. Tą scenę bym widział inaczej, np. w chwili kiedy kończą szef wychodzi, patrzy się na nich i wymownie uśmiecha. Później można by to fajnie rozwijać, a tak teraz będzie trudno kontrolować napięcie przy rozwoju tego wątku. Przed wydaniem takiej części fajnie żeby scenariusz przejrzał jakiś recenzent, ale wiem, że to traciło by swój urok, komplikowało. Komiks jest na bardzo wysokim poziomie, za co dzięki. Jestem pod wrażeniem i oczywiście czekam na następne części. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tego samego zdania jestem. Moim zdaniem bardzo duży przeskok nastąpił pomiędzy pokazaniem się nago pod prysznicem i fotki z przymierzalni i to z osobami znanymi gdzie ta relacja była rozwijana, do skończenia z totalnie randomowym typem na piersi. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Morhavee pisze:

Ok rozumiem,  dzięki za feedback. Akurat wewnętrznie mam wytłumaczenie dlaczego tam był (ćwiczył przemowę). 

A co byś powiedział na małe Q&A? Myślę że jakby ludzie zadali parę pytań o fabułę, proces tworzenia itp mogło by to być fajne uzupełnienie i dodatkowe smaczki 😁

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie cala historia jest swietna. Nic nie jest ani przesadzone ani niemozliwe. Gratuluje calej historii i czekam na kolejne przygody. I mam nadzieje, ze jeszcze nie raz nas Ania zaskoczy 😜

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem ten odcinek był znakomity. Właśnie pomysł, ze Ania która bardzo powoli sie rozkręcała w poprzednich odcinkach aż nagle nakręciła się i stała się czystym seksualnym chaosem jest świetny i mega podniecający - to wręcz ucielesnienie fantazji wielu facetów. Moim zdaniem świetny epizod, moze nie super realny z perspektywy rzeczywistosci ale tez o to w tego typu historiach chodzi, zeby trochę podkolorować i trochę skumulować zbiegi okoliczności aby doprowadzic fabułę do idealnego momentu. Dla mnie spin-off wręcz idealny i mam nadzieję że raz na kilka odcinków takie będą sie pojawiać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...