Skocz do zawartości
Morhavee

Komixxx by Mor - Dwóch to nie zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

Oj pomysłów jest dużo, między innymi myślałem by odświeżyć pierwsze rozdziały by miały bardziej spójny styl i technikę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Morhavee pisze:

Oj pomysłów jest dużo, między innymi myślałem by odświeżyć pierwsze rozdziały by miały bardziej spójny styl i technikę. 

To świetnie że masz dużo pomysłów, oby jak najwięcej 😁 każdy etap buduje wiarygodność świata. Wydaje mi się że najlepiej pchać historię dalej wraz z tymi "side questami 😁" nawet kosztem "trochę brzydszej kreski" dzięki temu tobie będzie szybciej iść, my dostaniemy wiecej super historii i szybciej będziesz mógł opublikować tę historię w formie komiksu i zarobić na swoim dziele 👌 poprawki i detaling zostaw na koniec 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie twój komiks jest połączeniem "Swinging island" - od Andrew Tarusov i "Swing" od Hawkins. Tyle że łączysz najlepsze z nich, kreskę moim zdaniem masz lepsza, budowę świata i tempo ze Swing i sceny seksu z Swinging Island (z tym że tam leciało moim zdaniem za grubo, a u ciebie jest to ze smakiem). Bez słodzenia wydaje mi się że twoja historia może na prawdę osiągnąć podobny sukces jak te dwa wyżej wymienione. Tylko że oba komiksy są długie stąd mój wcześniejszy komentarz dotyczący tempa wypuszczania nowych rozdziałów.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, opowiembajeczke pisze:

A czy Anna z komiksu nie jest podobna do  Anny Lewandowskiej ? Ja widzę podobieństwo 

Nie wiem nie znam jej. Jest miksem mojej żony,  jednej aktorki i halucynacji ejaja.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekaw na co Ania sobie pozwoliła z kolegą z parkietu… może się jeszcze dowiemy, opowie mężowi co robili?:)

Pan Henryk spuszczający się na jej piersi - piękna sprawa. Czułem że Ania zrobi mu jakiś prezent, chociaż myślałem że pozwoli mu skończyć na stopy:))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...