Skocz do zawartości
Morhavee

Komixxx by Mor - Dwóch to nie zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Parawaw3847 pisze:

Hmm .. a u nas odbiór tej ostatniej sceny jest trochę inny, do tej pory komiks był tak fajnie "wiarygodny", a ta ostatnia scena z prezesem to odczucie jakby zabiła, w prawdziwym zyciu raczej mało realne...  Ale to tylko nasze marudzenie. Sam komiks i wykonanie pierwsza klasa:) 

Dokladnie takie samo odczucie mam. Do tej pory komiks mógłbym być realną fajnie opowiadaną historią, a teraz niestety wszedł już w 100% w fantastykę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hm... ciekawe co piszecie, zastanawia mnie dlaczego akurat motyw podglądania I podgladacza psuje narrację. Czy może chodzi tylko o to co Anna zrobiła Henrykowi na koniec, czy o to, że na koniec okazał się prezesem. Raczej nie będę zmieniał historii,  od początku to są fantazje (spotkanie dwóch normalnych I przystojnych facetów jednego dnia to najdziwniejsza rzecz od samego początku  ;) )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba bardziej chodzi o to, że wprowadzenie do zabawy Henryka nastąpiło z inicjatywy Ani. Rozumiem, że była mocno podniecona po flirtowaniu z nieznajomym ale mam wrażenie, że przy całym opowiadaniu jak zmienia się Ania, to był to trochę zbyt gwałtowny krok. Pewnie inny byłby odbiór gdyby była to inicjatywa Henryka, do której z wahaniem przekonała się Ania. Pozostaje mały niedosyt, że nie wiemy na co Ania pozwoliła w toalecie nieznajomemu. Niemniej i tak cieszę się z kolejnej części komiksu i trzymam kciuki za ciąg dalszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej chodzi o to że włączenie zie do zabawy nieznajomego który jest jak się potem okazuje prezesem jest bardzo nierealistyczne, właśnie ze względu na pozycję, gdyby to był kolega Adama, to zupełnie zmieniło by obraz historii i dodało by ekstra smaczku i tej wiarygodności dodatkowej bo nie takie rzeczy potrafiły się dziać na imprezach firmowych :) natomiast taki start nowego prezesa, no nieee:) ale to nasze odczucia, jak pisaliśmy komiks jest the best:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Morhavee pisze:

Tu macie bazowe modele twarzy których używam 

db70def1-7d87-4e35-acee-8ed8cf7cef82.jpg

9f195ec5-8784-4995-b4ca-9d0ec0a32ab2.png

82991925-27db-4e3b-a48d-2cac2dfbae3c.jpg

Obłędnie piękny ten model, AI zna się na rzeczy jeśli chodzi o kobiecą urodę :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Parawaw3847 pisze:

Najbardziej chodzi o to że włączenie zie do zabawy nieznajomego który jest jak się potem okazuje prezesem jest bardzo nierealistyczne, właśnie ze względu na pozycję, gdyby to był kolega Adama, to zupełnie zmieniło by obraz historii i dodało by ekstra smaczku i tej wiarygodności dodatkowej bo nie takie rzeczy potrafiły się dziać na imprezach firmowych :) natomiast taki start nowego prezesa, no nieee:) ale to nasze odczucia, jak pisaliśmy komiks jest the best:)

Ok rozumiem,  dzięki za feedback. Akurat wewnętrznie mam wytłumaczenie dlaczego tam był (ćwiczył przemowę). 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Morhavee pisze:

Ok rozumiem,  dzięki za feedback. Akurat wewnętrznie mam wytłumaczenie dlaczego tam był (ćwiczył przemowę). 

REWELACJA !!! Doskonała kontynuacja, rysunki sztos jak zawsze !!! 🔥🔥🔥. Anna się cudownie rozwinęła, wspaniała bielizna pod "małą czarną". Historia jest doskonałym przerywnikiem i uważam, ze jest wspaniałym rozwinięciem Anny. Niespodzianka w postaci podglądacza genialna jak również cała akcja po i jak najbardziej możliwa, w sytuacji dużego podniecenia i obecnego rozwoju Anny i nie ma dziwne, że przyszły Prezio słysząc taką akcję w stresie przed przemową za ścianką marszczył sobie freda :D ubawiłem się setnie. Wspaniały dowcip. Jeszcze raz GRATULACJE bo jest to wspaniały wątek poboczny przy głównej akcji, nie mniej jednak Anna jak wróci do chłopców to myślę, że pokaże w końcu na co ją stać, a stać ją na wiele :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Morhavee pisze:

Ale spok, każdy jak widać po komentarzu @Obladi odbiera to inaczej i tak jest fajnie :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Morhavee pisze:

Hm... ciekawe co piszecie, zastanawia mnie dlaczego akurat motyw podglądania I podgladacza psuje narrację. Czy może chodzi tylko o to co Anna zrobiła Henrykowi na koniec, czy o to, że na koniec okazał się prezesem. Raczej nie będę zmieniał historii,  od początku to są fantazje (spotkanie dwóch normalnych I przystojnych facetów jednego dnia to najdziwniejsza rzecz od samego początku  ;) )

Ja tam wszystko kupuję bo wiem, że po % 🍸🍹🧉wszystko jest możliwe i nawet ta nowa wspaniała odsłona Anny wydaje się być naturalną koleją rzeczy :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też myślę że pozwolenie podglądaczowi na skończenie na ciało jest nie mniej prawdopodobne niż spotykanie się przez kilka miesięcy z dwoma niezależnie poznanymi typami z tindera na basenie;) to wszystko sfera fantazji, co nie znaczy że zupełnie nierealnych

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...