Skocz do zawartości
Morhavee

Komixxx by Mor - Dwóch to nie zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Morhavee pisze:

Pomału 

Na razie taka scena

gpt-image-2_2D_illustration_with_art_Style_from_image1_with_bold_lines_expressive_character_-1.jpg

Widzę że zapowiada się spokojniejszy rozdział, chyba że to zasłona dymna 😉 człowiek za szybko się przyzwyczaił że co 2 tygodnie wychodzi nowy rozdział.

4 godziny temu, saun pisze:

Komiks zrobiłeś super. Czekam na kontynuację. I nie chciałbym, żebyś odczuł, że się czepiam, ale wszyscy bohaterowie są pięknymi ludźmi. Brakuje mi bliźniaczego komiksu o zwyczajnych ludziach w ZK. 

Myślę że właśnie dobrze że postacie wyglądają tak. Oglądamy i czytamy po to żeby trochę uciec od rzeczywistości, więc po co chcieć przenosić ją 1:1 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, saun pisze:

Komiks zrobiłeś super. Czekam na kontynuację. I nie chciałbym, żebyś odczuł, że się czepiam, ale wszyscy bohaterowie są pięknymi ludźmi. Brakuje mi bliźniaczego komiksu o zwyczajnych ludziach w ZK. 

Wiesz to kwestia techniczna - trudno narysować coś pomiędzy pieknem a brzydota szczególnie przy pomocy Ai, tak jak ciężko oddawać mimikę bez przesadzenia I pójście w anime. To nie są prawdziwi aktorzy z realnym wyglądem I naturalną ekspresja, to komiks I to w dużej mierze generowany aczkolwiek to też wcale nie jest takie proste jak by się mogło wydawać 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, saun pisze:

Oj tam oj tam, w świecie sztucznej inteligencji, muszą być niedoścignione ideały :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Morhavee pisze:

Wiesz to kwestia techniczna - trudno narysować coś pomiędzy pieknem a brzydota szczególnie przy pomocy Ai, tak jak ciężko oddawać mimikę bez przesadzenia I pójście w anime. To nie są prawdziwi aktorzy z realnym wyglądem I naturalną ekspresja, to komiks I to w dużej mierze generowany aczkolwiek to też wcale nie jest takie proste jak by się mogło wydawać 

Wiemy i dlatego tak się cieszymy, że są tacy artyści jak Ty, którzy potrafią takie cuda robić :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy można się spodziewać kolejnego rozdziału, żeby nie przeglądać codziennie forum w oczekiwaniu? 😁

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, 0991 pisze:

Kiedy można się spodziewać kolejnego rozdziału, żeby nie przeglądać codziennie forum w oczekiwaniu? 😁

a już myślałem, że tylko ja tak mam 😅

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...