Skocz do zawartości
Morhavee

Komixxx by Mor - Dwóch to nie zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie, że tak pomału się rozwija. Gdyby tak po prostu im dała dupy to by nie miało tego uroku :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tydzień minął, pewnie to mało czasu na kolejny pakiet, ale jak by się pojawiła jakaś zajawka to człowiekowi było by łatwiej czekać :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idziemy na Bal. Zamierzam wpleść moje dawne opowiadanieseedream-4.5_2D_illustration_with_art_Style_from_image1_with_bold_lines_expressive_character_-2.thumb.jpg.ba28c3701b5d07db7323f863d3fbeebe.jpg

• Lubię 10
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze dobrze, rozwijane są wątki dalej. Mąż też zaczyna wzrastać na znaczeniu widać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doskonała kreacja, a ten dwustronny zameczek zdecydowanie podkręca siłę małej czarnej ze szpilkami, już nie mogę się doczekać nowych przygód naszych milusińskich 😋

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.07.2026 o 13:32, opowiembajeczke pisze:

Co dalej co dalej ….

czekamy …

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż odświeżyłem sobie wszystkie rozdziały od początku, w oczekiwaniu na kolejny 😁 i z perspektywy czasu jeszcze bardziej doceniam twój wkład pracy i jakość tego "komiksu". Jak idą prace?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komiks zrobiłeś super. Czekam na kontynuację. I nie chciałbym, żebyś odczuł, że się czepiam, ale wszyscy bohaterowie są pięknymi ludźmi. Brakuje mi bliźniaczego komiksu o zwyczajnych ludziach w ZK. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...