Skocz do zawartości
Morhavee

Komixxx by Mor - Dwóch to nie zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę postawiłeś teraz mocniej na dialogi pomiędzy postaciami. Brakuje mi trochę nawiązania do rozdziału z sauny w rozmowach ale może masz na to inny pomysł lub idziesz dalej. Liczę na kolejne kroki w wykonaniu naszej pary, może np naga sesja w wykonaniu Ani, albo jakieś wyjście na plaże nudystów wspólne lub jakieś wyzwanie żeby błysnąć tym i owym publicznie? Pytanie też czy wgl tego typu pomysły i uwagi chcesz słyszeć czy masz swoją koncepcję i nie chcesz wprowadzać w nim zmian? Fajnie by też było jakbyś wrzucał jakieś info jak idzie praca nad kolejnym rozdziałem lub jakieś zajawki czego się spodziewać, chociaż wiadomo że robisz to for fun dlatego nie chciałbym żebyś poczuł że się ktoś narzuca z wymaganiami 😅

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.05.2026 o 17:04, 0991 pisze:

Widzę postawiłeś teraz mocniej na dialogi pomiędzy postaciami. Brakuje mi trochę nawiązania do rozdziału z sauny w rozmowach ale może masz na to inny pomysł lub idziesz dalej. Liczę na kolejne kroki w wykonaniu naszej pary, może np naga sesja w wykonaniu Ani, albo jakieś wyjście na plaże nudystów wspólne lub jakieś wyzwanie żeby błysnąć tym i owym publicznie? Pytanie też czy wgl tego typu pomysły i uwagi chcesz słyszeć czy masz swoją koncepcję i nie chcesz wprowadzać w nim zmian? Fajnie by też było jakbyś wrzucał jakieś info jak idzie praca nad kolejnym rozdziałem lub jakieś zajawki czego się spodziewać, chociaż wiadomo że robisz to for fun dlatego nie chciałbym żebyś poczuł że się ktoś narzuca z wymaganiami 😅

Ja bym (jak mogę zasugorować) dodał przemyślenia męża nt. randek Anki, masturbacja etc. może wąchanie bielizny? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wolałbym osobiście żeby to nie szło w stronę wąchania bielizny, zbyt dziwne nie obrażając nikogo kto lubi.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa i żadnego seksu z żoną po randce, kiedy ma jeszcze w sobie jego lub ich soki, albo nie daj Fantazjo autora… jakiś seks oralny na jej cipce tuż po!

;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...