Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Szukanie młodego napalonego chłopaka okazało się nie być takie trudne. Jednak chciałem zrobić żonie niespodziankę i postanowiłem poszukać 2 młodzików z mega dużymi kutasami. Było bardzo dużo zgłoszeń jednak wiele nie realnych. Finalnie z pośród 6 po rozmowie wideo wybrałem 4 z którymi się umówiłem. (standardowo Cześć przed spotkaniem coś wymyślało). Spotkanie ustawiliśmy w Warszawie. Umówiłem się ze wszystkimi w znanym klubie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej jak jechaliśmy autem powiedziałem o tym żonie, była bardzo podniecona. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziałem, że umówiłem się z 4 i że będzie dobrze jak przyjdzie chodziaz jeden z nich. Pokazałem zdjęcia żona się zaśmiała że te młode chłopaki są dobrze wyposażeni. Zaśmiała się i powiedziała, że śmiesznie będzie jak wszyscy się zjawią. Zabraliśmy loze VIP w klubie z zasłonka, żeby nikt nam nie przeszkadzał i żeby sprawdzić potencjalnego kandydata. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy byliśmy w hotelu kupiłem nowe dildo i zaskoczyłem tym żonę. Bawiliśmy się fantazjujac o młodym kochanku. Ze względu na wiek zabawa tylko w gumce. Wcześniej też mówiłem żonie że ma wyglądać jak dziwka i że ma mi zrobić niespodziankę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed wyjściem poszła do łazienki i kiedy wyszła szczęka mi opadła. Założyła sukienkę z dziurkami z mini, nie miała biustonosza tylko plasterki ja skutki, mikro stringi, pończochy kabaretki i czarne wysokie szpilki. Zapytała jak się podoba Twoja kurwa? Powiedziałem, że przeszła samą siebie, pocałowałem ją namiętnie, powiedziałem że ją bardzo kocham taką wulgarną i kurewską. Powiedziała, że wie o tym, złapała mnie w kroczu i zapytała czy jestem gotowy na młodego siusiaczka w jej Cipce. Mega mocno mnie to podnieciło szczególnie słowo siusiaczek i już sonie wyobraziłem jak młody chłopak zagłębia się w Cipce żony a ona mocno piszczy. Przed spotkaniem kupiłem dużo gumek, lubrykanty i 2 paczki tabletek na potencję żeby chłopak jak się nawet by spiął żeby kutasa stał jak wieża aifla. Kiedy wychodziliśmy z hotelu w taxi i na mieście każdy oglądał się za moją żoną. Jeszcze w taxi żona stwierdziła że jednak będzie bez majtek i ściągnęła majtki i zostawiła taksowkarzowi, dała mu je do ręki. Był zmieszany mocno i się zaczerwienił. Przed klubem poszliśmy na kolację i na vodke żeby się rozluźnić (vodka działała bardzo otwierająco na cipke mojej żony). Jak siedzieliśmy na kolacji ona cały czas koketowala innych facetów, puszczała oczka na koniec zapytała kelnera czy może dać mu napiwek w inny sposób puszczając oczko i powiedziała żeby zapisał numer na rachunku, był bardzo przystojnym chłopakiem ponad 190 cm wzrostu, blondyn i miał bardzo duże dłonie co mega dobrze świadczyło jeśli chodzi o to co ma w spodniach. Napisał numer i powiedział, że kończy o 24 żeby puścić szczalke że się odezwie. Uśmiechnął się i powiedział, że bardzo lubi Hotwife i że jest w temacie. Mój kutas od razu drgnal. Żona od razu puściła mu strzałkę i napisała wiadomość, że jest ciekawa jak wygląda jego kutasa żeby podesłał zdjęcie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po chwili dostała na whatsup zdjęcie jego bez koszulki z mega wyrzeźbiony ciałem oraz stojącym kutasem oraz drugie zdjęcie kutasa przy puszce piwa dla porównania,na końcu było zapytanie czy się podoba. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona aż nabrała rumieńcow ja podobnie jak zobaczyłem te zdjęcia. Powiedziała, że chce jego, ale da szanse chłopakom z którymi się umówiliśmy. Plan był prosty zrobić casting żeby żona kogoś wybrała. Chłopaki mieli się rozebrać, pokazać ciało oraz stojącego kutasa. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy dojechaliśmy do klubu oczywiście 2 kolegów napisało że im coś wypadło i 2 potwierdziło +kelner. Weszliśmy, zajęliśmy loże i poszedłem po drinki. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie żeby nie peszyc młodych chłopaków umówiliśmy się z nimi o różnych godzinach. Ustaliliśmy że jak będą na miejscu mamy dzwonić i ustawimy się w danym miejscu a potem zaprosimy ich do loży gdzie będzie czekała żona. Żona chciała z każdym na poczatku się pobawić na parkiecie, potem loża i pokazanie wszystkiego. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwszym z nich był Tomek 19 lat, nie doświadczony i mocno speszony. Był bardzo wystraszony a na parkiecie był sztywny. Kiedy żona zabrała go do loży i byliśmy sami kazała się rozebrać strasznie się wstydził, miał faktycznie duże przyrodzenie ale to nie było to żona mu podziękowała.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...