Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Obydwoje powiedzieli ze ta sytuacja była super, my powiedzieliśmy naszą historie i że mamy zaufanych znajomych :) Z ciekawości napisaliśmy do Piotrka co Robi. O dziwo odpisał i go zaprosiliśmy. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy przyjechał na spokojnie go przedstawiliśmy i moja żona powiedziała Edycie że ma od niej mega Ruchanie dzisiaj bo to jej kochanek. Moja żona powiedziała mu na ucho że ma ją mega dobrze zerżnąć. Powiedział, że musi iść do łazienki i kiedy wyszedł był cały nagi ze sterczącą wielką pałą 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona zabrała Edyte za rękę i zabrała do niego i dosłownie wsadziła jej usta na kutasa patrząc na nas i pytając czy się podoba. Ustaliliśmy że będzie bez gumki bo jest sprawdzony a koleżanka mimo że się nie zabezpieczają nie ma dni płodnych. 

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jej mąż po chwili znowu doszedł na kanapę był mega podniecony. Ona patrząc na niego się tylko zaśmiała z kutasem Piotra w buzi. 

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po chwili kazał go wyciągnąć i usiąść na nim, wcześniej kazał żeby mąż ją dobrze wylizał. Wcześniej zabrała jego kutaska do buzi i powiedziała że nigdy jej tak nie zadowoli. Kazała mu się położyć i usiadła mu na twarzy. Po chwili wstała i kazała żeby nadział ją na kutasa Piotra, kiedy to robił znowu się spuścił. To było niesamowite. W trakcie tego wszystkiego ja bzykalem się żoną i brałem ją w tyłek (liczyłem że Piotr bedzie miał dużo siły i zabierzemy ją na 2 baty dlatego rozciąłem tylek) 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy była na nim jej mąż cały czas trzymał ją za tylek. Edyta była zdziwiona ze jego kutasa cały czas stoi (jej męża) śmiała się że jest idealnym rogaczem. Zmienili pozycje na misionarza i Piotr skończył na cyckach, powiedział że jak się lepiej poznają to będzie inaczej i nie ma czasu przeprosił. Wszystko zebrała ręką i zabrała do buzi i poprosiła męża o buziaka. Był to namiętny buziak. Piotr wyszedł a My mieliśmy dużo do rozmowy. 

• Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie nasi znajomi się otworzyli i cieszyliśmy się że nie jesteśmy w tym sami. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze najlepsze co zrobił Piotr o czym tu nie pisałem to gdy wkładał kutasa do buzi Edyty poprosił jej męża żeby całował ją w policzek wtedy jej policzek był wypchany przez jego kutasa a mąż całował. Nie ukrywał że samego mnie to mega podnieciło. 

• Lubię 1
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku naszej przygody pisałem odnośnie fsmtazi Bbc i że żona naprawdę się przed tym broniła i nie chciała o tym słyszeć. Jednak jak zaczęła się otwierać i zaczęliśmy rozmawiać mega szczerze powiedziała, że zrobi to dla mnie jeden jedyny raz żeby zaspokoić moją fantazję. Okazało się że nie było to takie trudne, zarejestrowalismy się na zagranicznym forum w takiej tematyce, długo tam. Pisaliśmy, obezrwowalismy i w końcu daliśmy ogłoszenie. Było dużo spamu jednak napisał do nas facet który miał dużą rangę na forum, dużo realnych spotkań, dużo zdjęć ze spotkań. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisał do nas wiadomość, kazał wejść na jego profil itd. Na profilu było dużo zdjęć i filmów i większość jak bzyka bez gumki 

Napisaliśmy do niego w tej kwestii i zapytaliśmy czy będzie to problemem jak będzie gumką to warunek żony. Powiedział, że to nie problem. Napisał też otwarcie że chętnie się spotka jednak czy nie zapłacimy ja jego przyjazd i koszty i za próbował 1000 euro, zgodziłem się. Jednak wcześniej rozmową online na whutsap. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...