Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy wróciłem była na kolanach i obciagala jego kutasa. Byłem tak podniecamy że wszedłem w nią od tyłu. W trakcie wyjęła kutasa z buzi i powiedziała że chce w 2 dziurki. Usiadła na nim i kazała mi wejść w jej dupe bo mam mniejszego kutasa. Oczywiście w trakcie znowu miała orgazmy i wytrysk z cipki. Po wszystkim była cała w spermie mojej i jego i miała czerwoną cipe od ruchania ale była szczęśliwa. Przekonała się do kolegi, mieliśmy szczescie. Dodatkowo mieliśmy fajny materiał wideo ale tylko dla nas. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na koniec zostawiliśmy naszego gościa i pojechaliśmy do nas do hotelu. Na koniec był lodzik ze spustem w podzięce. To był dobry wieczór masz kolega spuścił się 9 razy :) było dużo spermy. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wróciliśmy do hotelu przez pierwsze w godziny tylko się kochaliśmy. Ja i Żona byliśmy mega nakręceni żona w trackie znowu w razu miała squirt. Mówiła że, się jej mega to podoba. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potem rozmawialiśmy co i jak mówiła że było super, fajne emocje i doznania ale zostanie przy Piotrze. Mówiła że to było dla. Mnie bo oprócz fajnego sexu zamknęła oczy i wyobrażała sobie coś innego. Zaśmiała się i powiedział żebym znalazl jej białego murzyna haha. Sama stwierdziła że było super ale zrobiła to tylko dla mnie ale by tego nie powtórzyła. Był to jasny sygnał i  cieszyłem się że spełniła moją fantazję, że było jej dobrze ale byłem też zawieziony bo myślałem że też tego chce. Ale na tym polega miłość. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj z rana siedliśmy i zapytałem ją o fantazje i że mamy jeden dzień sobotę i czego by chciała. Powiedziała że  chciała by chłopaka 18-20 lat takiego nie doświadczonego. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaśmiałem się głośno i powiedziałem że jej życzenie jest święte. Poprosiłem żeby się ubrała jak dziwka i że idziemy na miasto. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona założyła lateksowa sukienkę która była zawsze ma spotkania, kabaretki z dużymi oczkami i wysokie czarne szpilki na koturnie. Zapytała jak się podoba. Powiedzie, że wygląda jak dziwka. Uśmiechnęła się tylko i powiedziała że to chciała usłyszeć. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebiste przeżycia powodzenia wam życzę 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna relacja, świetne zabawy macie. Pozazdrościć 😁

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...