Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczęli się całować, on bawił się jej cipka ona jego kutasem. Kiedy go złapała sama powiedziała że musi go poczuć w ustach. Kiedy to robiła z pełną buzią pytała czy mi się podoba. On jej przerwał rzucił ją na Łóżko i Powiedział, że to jej dzień i zaczął się z nią całować i wkładać palce w cipke, zaprosił mnie i kiedy to robił ja lizalem jej cipke. Po chwili usłyszałem tylko o kurwa i moja twarz była zalana Wydzidniną z jej wytrysku. Spojrzał na mnie i powiedział, że w trakcie rozmowy mówiliśmy o fantazjach i czy się podoba. Tylko się uśmiechnąłem, żona mówiła że uw nią wszedł szybko tylko założył gumkę i zaczął się po mału w niej zagłębiać. Był mega gentleman cały czas pytał czy wszystko Oki i jak chce żona. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziała, że chce mega przyjemność. Jego ruchy przyspieszyły (jak pisaliśmy mówiłem że jego kutasa ma zniknąć w Cipce mają wystawać same jaja). Ja wszytsko nagrywałem a drugą ręką bawiłem się kutasem (w trakcie takich zabaw zawsze. Mega mi stoi). Wyskladl go, wkładał, bawił się jej cipka ręka aż w końcu kiedy w niej był powiedziała o kurwa i był wyzyrysk, spojrzał na mnie i zapytała you like it i znowu włożył kutasa w jej cipke. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem jak jej cipka pjlsowala i się jej podobało. Po chwili położył się na. Placach i kazał jej usiąść na nim na odwróconego jeźdźca żebym wszytsko widział, żona spojrzała i zapytała czy się podoba. Kazała ppdeajc bliżej żebym obbserowal jej cipe. Po. Chwili na nim znowu był orgazm i woda z cipki mega zdychała a ja wtedy przyssałem się do jej cipy i mega ją wylizalem. Powiedziała, że ie. Wie. Co się dzieje a masz gość powiedział że słuchał tego. O. Czym pisaliśmy i czy się podoba. Położył się na plecach ze stojacym kutasem i tak naprawdę ja włożyłem swoją żonę na jego kutasa. Kiedy to robili ja się z nią całowałem i ona waliła mi konia. Byłem mega podniecony i kiedy to widziała zabrała, mojego kutasa do buzi i wszytsko wyssała. Powiedziała że mnie kocha i też mi się coś należy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chwilę późnej, znowu doszła i był wtrysk na jego brzuch. Mówiła że nie wie co się dziejs ale jest bosko. Pocałował ją, odwrócił do tyłu i zaczął mega mocno ruchac mówiąc że teraz jego kolej. Na trzymałem ją za tyłek a on działa mówiąc przy tym zberezne słowa aż w końcu doszedł w gumce 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy poszedł się ogarniać żona bawiła się cipka i mówiła że nigdy aż tak nie miała i że było bosko. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam wtedy szedłem i kiedy byłem e niej mówiła mi zberezne rzeczy w tym czy się podobało jak sikała z cipy i doszedłem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W trackie przerwy nasz gość pytał co było Oki co poprawić itd. Żona powiedziała że ma super odgazmy i żeby robi tak żeby sikała z cipy. Uśmiechnął się i powiedział że się zrobi. Jako że byl to apartament bdsm zakulismy żonę w dyby. On ją ruchał w ja byłem z przodu po chwil znowu się zesikala na podłogę i zaczęła trząść. Złapała mocno moje jaja i sam się spuściłem wszystko wyssała. Spojrzała na mnie i powodziała, że nie wie co się dzieje i że faktycznie czarny facet jest najlepszy że takich orgazmow nie. Miała. Pochowała mnie namiętnie i zapytała czy chcę prawdziwy cuckold powiedziałem, że tak. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kazała mi się położyć i siadła mi cipka na twarzy mówiąc że jej się podoba i że mnie kocha. Po chwili siadła na naszym koledzei zaczęła skakać a kiedy był blisko zeszła, ściągnęła gumke i pozwoliła się spuści w Cipce patrzac na mnie. Ja wszytsko nagrywałem i mówiła tego chciałeś mamy badania i zapytała czy się podoba, patrząc na to się spuściłem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona zaczęła się śmiać i kazała podejść i dała. Mega buziaka. Powiedział, że była sceptyczna ale nigdy w życiu nie doszła tyle razy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poprosił czy by. Się nie przeszedł na chwilkę i dał jej czas z kolegą. Nie musiała mówić 2 raz. Powiedziałem jednak ze ma być telefon i chcę widzieć co robią. Kiedy bylem na spacerze nigdy nie widziałem żony żeby tak piszczała i się wiła. JEJ cipki było takie tryskanie jak z fontanny. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...