Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Podczas rozmowy online okazał się mega fajny facetem, mimo że chciał 1000 euro za przyjazd okazał się naprawdę majetnym facetem śmiał się ze ma sportowe auto i że paliwo kosztuje. Był bard, o szarmancki i nie nachalny. Poprosił też nas o aktualne badania na spotkanie sam też je miał zrobić mimo gumki mówił że zdrowie na 1 miejscu oraz dyskrecja. Nie chciał żeby ktoś z jego firmy wiedział o tym co robi. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie umawianie spotkania trwało 3 miesiące od czasu jak zaczęliśmy pisać. Jak wysłaliśmy zdjęcie też poprosił o numer telefonu do weryfikacji na whatsup. Sam mówił że piszę dużo fałszywych kont, kiedy zadzwonilismy na wideo ucieszył się i się śmiał, przy pierwszej rozmowie gadaliśmy z 30 minut. Tym przekonał żonę do siebie. Ona jak mówiła robiła to tylko dla mojej fantazji, jednak po rozmowie powiedziała że ją urzekł. Moja żona była zrażona do facetów z ciemną karnacją. Podczas rozmowy też wyszło że jest właśnie facetem który dużo ogarnia i to żonę też przekonało. Na swoim profilu miał dużo zdjęć i filmów w tym ze zdjęciami twarzy kobiet. Powiedział, że to fantazje małżeństw które się z nim spotykają żeby właśnie było to z Widoczną twarzą. My powiedzielismy, że mogą być zdjęcia i fil.. Które to będzie robił mąż i nie wyjdzie to do internetu. Uśmiechnął się i powiedział, że sam by nie chciał żeby jego twarz była w internecie szczególne w takiej sytuacji. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisaliśmy że wiedzieliśmy na zdjęciach i filmach jak kobiety mają squirt za każdym razem i zapytaliśmy go o to. Powiedział, że jest w tym Specjalistą i że wszystko wytłumaczy. W sumie zaczęliśmy pisać na początku stycznia a spotkanie było wczoraj więc jest to świeża sprawa. Przed spotkaniem dużo pisaliśmy i rozmawialiśmy na wideo, sam kazał kupić duże czarne dildo żeby żona się oswoiła. Mówiliśmy że mamy doświadczenie jego kutasa był duży i bardzo gruby był największy z tego co żona próbowała. Piotr ją rozciągał ale jednak dildo zrobiło robotę odnośnie przygotowania. Były wideo rozmowy i masturbacja przez kamerę kiedy żona wkładała dildo albo ja jej wkładałem w cipke (bez tyłka) i się nakrecalismy,a on po 2 stronie się masturbował i pokazywał swoje wdzieki. Miał mega mocne wytryski. Moja żona do końca nie była przekonana co do tego spotkania sama mówiła, że Piotr jej wystarczy i że robi to dla mnie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W. Końcu nadszedł dzień spotkania umówiliśmy się w Warszawie. Specjalnie na tą okazję zarezerwowaliśmy na weekend apartament do zabaw bdsm. Przed realnym spotkaniem był duży stres, dużo pytań, żona pytała czy na pewno itd. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy dojechaliśmy do hotelu żona potwierdziła czy na pewno itd. Miała osobną walizkę na spotkanie, pojechaliśmy do apartamentu w którym mieliśmy się spotkać i zostawiliśmy ją na miejscu i wróciliśmy do hotelu żeby żona się szykowała. Oczywiście w tym apartamencie się bzykalismy i w hotelu też parę razy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama mówiła że się dziwnie czuje ze zapłaciliśmy mu za przyjazd 1000 euro, jednak sam mówił że to forma weryfikacji Tak jak rozmowa online itd. Na spotkanie ustaliśmy, że żona ubierze się. Mega skromnie sukienka, buty na niskim obcasie, płaszcz i miał fetysz ma, punkcie okularów, jako że żona nie nosiła kupiliśmy okulary w jego guście. Kiedy szliśmy na spotkanie w jednej z restauracji żona miała wątpliwości, sama mówiła że nie chce czarnego, że ma dystans i że robi to dla mnie bo mnie kocha. Pocałowałem ją mocno i powiedziałem, że niczego nie musimy robić, jeśli coś będzie nie tak przerywamy i tyle. Powiedziałem, że to. Ona ma być pełniona i że to priorytet moja przyjemność jest na 2 miejscu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkaliśmy się w jednej z restauracji on od razu nas poznał, był uśmiech zażartował i powiedzial że bez filtrów. Od razu wręczył mi 1000 euro i powiedział, że przeprasza za to ale to mega forma weryfikacji, powiedział, że nie chce od nikogo pieniędzy. Dał żonie buziaka w policzek. Był bardzo szemancki sam mówił że zabawa tylko jak będziemy na osobności. Zjedliśmy super kolację i wypiliśmy 2 butelki dobrego wina i udaliśmy się do apartamentu. Nic nie robiliśmy w taxi on sam usiadł z przodu my z tyłu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy dojechaliśmy na miejsce rozmawialiśmy przez 30. Minut i piliśmy drinki jak normalni znajomi, był mega inteligentny i szarmancki (tym kupił żonę która nie była do końca przekonana). Rozmawialiśmy o jego doświadczeniach, fantazjach itd. Wymieniliśmy się badaniami i uzgodniliśmy jednak sex. W Gumce nie. Miał z tym Problemu. Uzgodniliśmy żeby poszedł pod prysznic, żona była mega ppdnkecona kiedy wyszedł był cały nagi z dużym kutasem zakrzywionym do dołu. Zapytał się nas czy się podoba, żona spojrzała na mnie czekać na akceptację i kiedy kiwnolem głową zabrała go do buzi bawiąc się jednocześnie cipka. Ale trwało to chwilkę, przerwała kazała. Mi podjeść dała mi buziaka z języczkiem (zapytała jak smakuje czarny kolega i powiedziała, że robi to, dla mnie) i Poszła pod prysznic. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaprosiła mnie i wspólnie całowaliśmy się i ja ją myłem i wysłałem jej cipkę do orgazmu. Jako że. Przytyła lekko pomagałem jej założyć lateksową sukienkę, która mocno masowała brzuch, pomagałem założyć kabaretki pończochy z dużymi oczkami i miała wysokie szpilki na koturnie. Wszystko jak zażyczył sobie masz gość. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona nie była do ostatniej minuty  przekonana tym Spotkaniem jednak wszystkie się zmieniło w trakcie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...