Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy wróciliśmy z papierosa dziewczyny były bez bluzek bo porównywalny sobie cycki. Moja żona wygrała i każda jej zazdrościła. Włożył jej duże dildo między cycki i się śmiały. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wróciliśmy z papierosa dziewczyny były bez bluzek bo porównywalny sobie cycki. Moja żona wygrała i każda jej zazdrościła. Włożył jej duże dildo między cycki i się śmiały. Mu tylko patrzyliśmy one tylko się. Pytała nas czy się podoba jak się obmacuja i robią tak. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyny się całe rozebrały i zapytały czy się podoba i że będą testowały zabawki. Koleżanka, której mąż zasnął była. Najbardziej ucieszona, śmiała się miała tylko pingwinka. Przenieśliśmy się wszyscy do sypialni, a edyta była najbardziej ucieszona. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy przenieśliśmy się do sypialni dziewczyny kazały się nam rozebrać i ściągnąć spodnie. Kiedy to zrobiliśmy dziewczyny podeszły i zaczęły nam obciagac, a Edyta bawiła się zabawka, zapytały się razem czy nie chce pomóc i nagle obciagaly nam w 3 na przemian i się wymieniały byliśmy w szoku. Dziewczyny powiedziały, że dzisiaj ogarniemy swingers. I porem się działy różne rzeczy dosłowna orgia. Koleżanka której mąż poszedł spać pierwsza na mnie siadła, a moja żona a. Koledze. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A żona kolegi zaczęła sobie wkładać duże dildo i pytać się go czy mu się podoba, że to jego fantazja, zapytała czy chciał by był rogaczem i jego żona żeby była dymania przez takiego wielkiego kutasa, po tych słowach mega szybko doszedł. A ona się tylko uśmiechnęła i powiedział wiedziałam. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak silne były kace moralne o poranku?

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko się uśmiechnęła szyderczo i powiedziała, że rozmawiała z moją żoną o naszych wyczynach i się jej to spodobało, powiedziała że ja też jestem Rogaczem ale też bzykam, zapytała się męża czy ja mogę w nią wejść. Powiedział, że tak. Spojrzałem na niego jak tylko skinął głową, powiedziałem że idę do łazienki i zaraz wracam. Po chwili wróciłem nagi, kolega siedział na kanapie jak mu żona powiedziala a obok moja żona. Kiedy wszedłem Edyta była na łóżku i bawiła się cipka. Wszedłem w nią od razu bardzo delikatnie cały czas patrząc się na jej męża i zapytałem czy się podoba. Wtedy moja żona złapała go za stojącego kutasa i odpowiedziała za niego, że chyba bardzo. Zaczęła mu walić konia, trwało to chwilę i wystrzelił. Bardzo go to podnieciło. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W trakcie się zaśmiała i powiedziała, że Twój malutki kutasek jest szczęśliwy i faktycznie miał z 12 cm i był cienki. Powiedziała, że przy mnie czuje się kobietą w końcu i ma prawdziwego chuja. Moja żona się zaśmiał i powiedziała, że Ona jej załatwi prawdziwego kuzego kutasa. Po chwili weszła na mnie i doszła pierwszy raz, po chwili brałem ją na pieska i bawiąc się cipką doszła 2 raz, ja widząc jej tylek spuściłem się chwilę potem na jej tylek. Moja żona podeszła i wszytsko wylizała i zaczęła się lizać z Edytą. Po chwili powiedziała, że za to mnie kocha mimo że jestem rogaczem umiem dobrze ruchać i że jej się podobało. W trakcie kazała jej mężowi lizać swoją cipke. Powiedziała że jego kutasa jest za mały dla niej i że jest super rogaczem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Było jeszcze parę rund, ale po wszystkim siedliśmy wspólnie żeby porozmawiać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Edyta sama stwierdziła, że gdyby nie My to by się nie przekonała do tego. Dała mi buziaka i stwierdziła, że byłem cudowny o wiele lepszy niż mąż, ale ona marzy o takim dużym kutasie jak jej dildo. Sama mówiła, że kiedy Piotrek jej mąż próbował ją do tego przekonać broniła się rękami i nogami, bo myślała, że ją testuje. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...