Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczcie za spam w tym temacie.

Żona ma spotkanie 20 lat po maturze. Odbieram ją późną nocą i okazuje się, że mamy jeszcze jednego pasażera do odwiezienia. Po przywitaniu okazuje się, ze jest to jej były, który często pojawiał się w naszych fantazjach ze względu na okazały ponoć sprzęt (dłuższy i grubszy niż mój). Po zachowaniu żony widzę, ze jest lekko wstawiona i robi maslane oczka do towarzysza. On siada z tyłu a kiedy ona próbuje usiąść obok mnie stanowczo reaguję, że fotel jest mokry bo byl czyszczony. Ze zdziwioną miną siada z tyłu. Facet podaje adres i jedziemy. Żona świdruje mnie wzrokiem w lusterku w przerwach między śmieszkami z byłym (wie o moich fantazjach o zdradzie, ale twierdziła zawsze ze nigdy nie byłaby w stanie tego zrobić). Postanawiam zagrać all in: proponuję, zeby pojechać do nas. Facet ma minę jakby wygrał los na loterii, a w oczach żony widzę głęboki szok wymieszany z iskrą podniecania. Po przyjeździe do domu gość udaje się do toalety, co wykorzystuje żona i łapiąc mnie za koszulkę pociąga do siebie i mówi: "wygrałeś zboku, ale chcę to zrobić sam na sam z nim". Jest lekko wkurwiona, ale widze że tez podniecona. Nalewam jej Asti i pytam goscia, który w międzyczasie wrócił. Chce whisky. Otwieram barek i z drżącym z podniecenia głosem mowie, ze nie mamy. Ale to nie problem, bo skocze na stację: to tylko 5 minut. Nie czekam na ich reakcję tylko wychodzę. Żona łapie mnie jeszcze w wiatrołapie bez słowa daje mi buziaka. "Bądź taka jak w naszych fantazjach" - mówię. "Będę gorsza" odpowiada i jednym przechyleniem opróżnia kieliszek. "W mojej szafce nocnej są gumki". Łapie mnie ponownie za koszulkę i zbliżając usta mowi: "w dupie mam Twoje gumki, chcę go poczuć bez. A Ty masz nie wracać za szybko. Najlepiej jakbyś złapał kapcia". Mruga okiem i odpycha mnie w kierunku drzwi. Idąc korytarzem podciąga kwiecistą sukienkę, prezentując łydki i krągłe pośladki zsuwa czarne stringi i rzuca nimi w moją stronę. Tego wieczora spełnia się moje marzenie - zostaję rogaczem 

• Lubię 14
  • Zauroczenie 1
  • Wow! 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taka fantazje...

Żona przyłapuje mnie w łazience na wąchaniu jej majtek i zabawie z moim maluszkiem (chodź wiem że bez jej pozwolenia nie wolno mi tego robić;)). Zostaję zwyzywany od zboczeńców i boleśnie kręci mi wora. (że już nie wytrzymam oznajmiam głośnym Kwiczeniem) Wtedy przestaje.

Następnie wyzywając od Knurów i Żałosnych Wieprzy zabiera mnie do pokoju, gdzie mam lizać jej stopy. W tym czasie dzwoni jej Bull, Ona przekazuje mu informację, że złapała mnie na tych niecnych zabawach. Bull każe jej by ponownie skręciła mi wora jednocześnie wykręcając Suty.

Rozmowa trwa jeszcze jakąś chwilę, po czym Żonka informuje mnie że mam Wylizać jej Dupę, ponieważ Bull będzie u nas za pól godziny i pragnie Jej zasadzić w Dupsko. (żona jest bardzo uległa w stosunku do Bulla)

"Jak sie dobrze spiszesz tzn Marka nie będzie bolało jak mi będzie wsadzał, to może damy Ci  jakieś 2 minuty abyś mógł wytrzepać się w łazience" - Informuje mnie Moje Kochanie;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może coś takiego... Żona pracuje w sexshopie, i jest pracownicą dzięki której zyski w sklepie rosną, bo np kiedy przychodzi facet kupić jakiś strój dla swojej kobiety, to żona chętnie je dla niego przymierza bo w końcu manekin nie wypełni pokazuje jak to wygląda na kobiecie. Kiedy ktoś chce kupić wibrator , ona na sobie pokazuje jego możliwości. Jedyne na czym firmie spadają zyski to męskie masturbatory  bo kiedy klient przychodzi i chce jakiś kupić i wybiera jakoś model , sprzedawczyni proponuje mu test. Rozpina jego rozporek , wyjmuje mu kutasa na wierzch , wsadza go do maszyny , i zaczyna pokazywać możliwości towaru, ale zawsze musi dorzucić swoje 5 groszy że może produkt fajny , ma wiele funkcji itp... ale prawdziwych zwinnych ust nie zastąpi. Po czym odkłada maszynkę , klęka przed klientem i zaczyna mu obciągać. Oczywiście żaden w końcu masturbatora nie kupuje ale wracają cały czas na ponowne testy. Oczywiście nie muszę dodawać że czy to przy mierzeniu przez nią strojów czy pokazach wibratorów mało który jest w stanie się opanować i ku jej całkowitej aprobacie rzucają się na nią .. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tym razem coś z serii "jak wyobrażamy sobie pierwszy raz" (piszę wyobrażamy, bo pojawiło się kilka razy w naszych łóżkowych rozmowach):

Jesienny/zimowy wieczór. Strzelające drzewo w kominku w salonie apartamentu/domku gdzieś w jakieś górskiej miejscowości. Na stole do masażu leży moja żona, którą masują silne i pewne dłonie innego mężczyzny. Jest naga, nigdzie się nie spieszymy. Ja obserwuję wszystko siedząc na kanapie i drżąc z podniecenia. Jej mokra cipka i lekko rozszerzające się uda mówią same za siebie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze się zaczyna 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wymieniamy się kontaktami do swoich żon. Ty zaczepiasz moją a ja piszę do twojej. Żony bez doświadczenia więc trzeba odpowiednio rozpracować sytuację. Na bieżąco wymieniamy się screenami z rozmów. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.07.2025 o 12:10, WatchfulSoul pisze:

Wymieniamy się kontaktami do swoich żon. Ty zaczepiasz moją a ja piszę do twojej. Żony bez doświadczenia więc trzeba odpowiednio rozpracować sytuację. Na bieżąco wymieniamy się screenami z rozmów. 

To jest myślę do zrobienia sam bym spróbował ale nie ma za bardzo z kim, z tym że u mnie to już hotką także napewno gość z którym mamy wymianie miałby łatwiej 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.07.2025 o 18:48, Jrywk pisze:

To jest myślę do zrobienia sam bym spróbował ale nie ma za bardzo z kim, z tym że u mnie to już hotką także napewno gość z którym mamy wymianie miałby łatwiej 

Z moją musiałby się nagimnastykować xd

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś próbowałem mają tak wystawić, dałem znajomemu któremu ona się podoba namiary na jej fb,niestety nawet mu nie odpisała 😄 Twarda sztuka z niej 😄

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Spider1107 pisze:

Kiedyś próbowałem mają tak wystawić, dałem znajomemu któremu ona się podoba namiary na jej fb,niestety nawet mu nie odpisała 😄 Twarda sztuka z niej 😄

Myślę że moja zrobiłaby podobnie xd

ale próbować można, kto wie czy za którymś razem akurat zdecyduje odpisać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...