Skocz do zawartości
coyote

Kiedy pierwszy raz wziąłeś do ręki obcego penisa ...

Rekomendowane odpowiedzi

To może nadszedł czas aby ją coś napisał. Moja historia miała miejsce 16 lat temu. Z partnerką zgodziłem się na trójkąt z poznanym przez nią facetem. Podczas zabawy poprosiła mnie abym w pozycji 69 leżąc na plecach pieścił jej łechtaczkę. W pewnym momencie zaprosiła jego aby w nią wszedł od tyłu. Naprowadziłem ręką jego penisa i tak trwała jej i nasza przyjemność. W pewnym momencie kiedy on już czuł że dochodzi wyciągnął penisa z jej łona, ściągnął prezerwatywe i delikatnie dotykał wejścia do jej pochwy. Kiedy zaczął się jego orgazm ona kazała mi otworzyć usta i część jego zawartości wylądowała w nich. Na koniec wsadził mi swojego penisa abym go oblizał. Jak się później okazało było to przez nią zaplanowane abym przekroczyć pewien etap naszej seksualności. Nie powiem że nie byłem zaskoczony ale byłem też usatysfakcjonowany że ona tego chciała. 

• Lubię 9
  • Zauroczenie 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...