Skocz do zawartości
Para vvv

Leniwie

Rekomendowane odpowiedzi

Kochanie proszę pomyśl o jakimś spotkaniu 

Hmm 

Wiesz jak długi czas już minął od ostatniego - ciągle fantazjuję o tym że się spotykasz lub spotykamy z kimś 

Wiem ale jakoś nie za bardzo mam chęć 

No proszę przecież będziesz zadowolona 

Możliwe ale muszę to przemyśleć 

Super pomyśl skarbie 

A z kim chcesz żebyśmy się spotkali ?

Możemy z Darkiem tak jak ostatnie dwa razy powiedziałem 

Albo poszukam kogoś nowego - piszę z dwoma trzema facetami i są chętni 

A z kim tak piszesz jacy są ?

Jeden 43 lata z Radomia 

A druki 49 z Łodzi 

Tak zapytała i któremu chciałbyś mnie oddać ?

Wiesz to Ty wybierzesz 

Pierwszy ma niezły sprzęt 21 cm no ale niestety żadnego doświadczenia w większych układach

Drugi po rozwodzie jest był w układzie cuckld z małżeństwem jak mi pisał ponad trzy lata i wprowadzał ich w te tematy 

Aha a co do tego jacy są ?

Nie wiem dom końca ale na pewno obaj są  fanami tej zabawy i chcą nas a właściwie Ciebie poznać 

Pomyślę na spokojnie choć z Darkiem jest fajnie on zna już moje ciało 

Jutro pokażesz mi ich profile i wrócimy do rozmowy a teraz spij ty mój mały zboczeńcu :)

Pisać dalej ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...