Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie z przyjacielem

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu zlizałem to co zrobiłem i podałem jej do buzi, była mega podniecona i wszystko połknęła w trakcie bawiąc się cipka. Powiedziała, że to co robię mega ja podnieca i że mnie kocha.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytałem żony czy zadzwonić po Piotrka, mocno się podnieciła a była 24. Powiedziała, że pewnie nie odbierze bo jest na imprezie albo wyjeździe. Kazałem jej zadzwonić ze swojego telefonu. Na początku nie odebrał. Ale po chwili oddzwonił powiedział, że wyjątkowo odsypiał bo wczoraj poimprezował. Zapytała się czy chce to powtórzyć i za ile będzie. Powiedział, że się zbiera 15 minut i jest.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona się tylko uśmiechnęła i wkładała sobie dildo patrząc na mnie i mówiąc że nie może się doczekać Piotra, że przygotowuje cipkę dla niego 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kazała podejść i zaczęła mi walić konia i mówić zbereźne rzeczy, mówiła że też tego chce tak jak ona i że chce żeby on został przyjacielem domu i zapytała a Ty ? Powiedziałem że chce żeby zerżnął ja w dupe i się spuściłem tak mnie to podnieciło. Żona się uśmiechnęła i powiedziała, że da się zrobić mimo że była przeciwniczką analu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W tej chwili zadzwonił dzwonek, poszedłem i otworzyłem Piotrowi. Kiedy zamknęły sie drzwi żona cała naga podeszła, dała mu namiętnego buziaka, ściągnęła spodnie i zaczęła obciągać. W trakcie wyjęła kutasa z buzi spojrzała na mnie i powiedziała że mnie kocha i dziękuję, potem znowu obciągała i znowu wyjęła i zapytała go czy się podoba. Powiedział, chce cipkę, podałem mu gumkę, założył ją kazał żonie się wypiąć i zaczął ruchac ja od tyłu, po chwili doszła i nie przerywali. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potem przewrócił ją na plecy i zaczął mocno bzykac na misjonarza w pewnym momencie dała rękę na jego klatkę piersiową i kazała wyjść i spojrzała na mnie z iskierkami w oczach zabrała jego kutasa ściągnęła gumkę i powiedziała że tego właśnie chce i kazała mu wejść ale wcześniej powiedział że nie ma spustu w cipke ale jak chce może być w tyłku.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko powiedziała że muszę podać żel. Wcześniej się przygotowała i miała czysty tyłek. Piotr od razu wszedł w dupe i dosłownie po chwili się spuścił mówiąc ale masz ciasną dupę zawsze o niej marzyłem 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja patrzyłem na wszystko z boku , żona kazała mi dać do buzi a mnie powiedziała żebym wylizał cipkę i tyłek z jego spermy. Było to upokarzające ale mega podniecające. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymając jego kutasa w buzi powiedziała żebym wszedł w jej dupę po raz pierwszy bo nigdy na to nie pozwala i dosłownie po 30 sekundach się spuściłem 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piotr się uśmiechnął i poszedł do łazienki zostawiać nas razem. Znowu wylizałem jej tyłek z mojej spermy i Piotra i zaczęliśmy się namiętne całować. Nie wyrzynałem i wszedłem w cipke i zaczęliśmy się mega bzykac w rożnych pozycjach. Żona wodziła że jestem mega podniecony i przypomniała żebym uważał bo się nie zabezpiecza. Kiedy była na mnie do góry Piotr wyszedł z łazienki uśmiechnął się, podszedł do niej na chwilę wsadził kutasa do buzi i wszedł w jej tyłek. Było to mega doświadczenie, bo czułem jego kutasa w żonie. Ona dosłownie po chwili doszła. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...