Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie z przyjacielem

Rekomendowane odpowiedzi

Po wszystkim przytuliłem ją, pocałowałem i tuliłem bo tego potrzebowała. Mówiła, że nie wie co w nią wstąpiło. Zapytałem czy się jej podobało,  znowu się rozpłakała. Wiedziałem, że miała orgazm tylko przez lizanie cipki . Powiedziała, że dzisiaj doszła 3 razy i miała pierwszy raz orgazm przez penetracje cipki i jest jej głupio bo było cudownie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziała, że jestem cudownym mężem ale tylko z większym kutasem doznała orgazmu. Powiedziała, że czuję się okropnie ale mówiła, że mój kutas jest za mały i nie czuję pełnej satysfakcji przy seksie i dopiero po dzisiejszym spotkaniu poczuła się naprawdę kobieco. Powiedziała otwarcie że to było cudowne i chciała by to powtórzyć. Zapytałem czy z Piotrem powiedziała że nie i że lepiej żebyśmy znaleźli kogoś zupełnie obcego.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dała mi wolną rękę i kazała kogoś znaleźć jednak żeby nie było jak wcześniej, dlatego też ustaliśmy ze przed spotkaniem nasz kolega koniecznie musi zabrać viagrę która kupiliśmy właśnie na takie spotkanie. Dodatkowo żona miała fantazje żeby znowu to zrobić z moim znajomym lub kontrahentem. Żebyśmy spotkali się w klubie a potem poszli do hotelu. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie nie zrealizowaliśmy tego jednak rozmawiamy z kolegą z forum i mamy nadzieję, że sie uda. Trzyma jacie kciuki za nas.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio byliśmy na domówce i moja żona miała 2 opcje jednego przyjaciela i drugiego. Spotkaliśmy się z Piotrem jednak na imprezie był nasz 2 przyjaciel z którym robiłem interesy. Kiedy go proponowałem żona stanowczo wolała Piotra jednak po alkoholu zapytała na ucho co bym powiedział żeby go przetestowała . Mój kutas stanął na baczność i zdziwiło mnie to. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ustaliłem z Żoną że zaproponuje mu żebyśmy poszli na chwilę do nas chodzisz impreza trwała w najlepsze. Plus taki że mieszkaliśmy blisko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy weszliśmy do mieszkania żona powiedziała, ze za chwilkę przyjdzie. Po chwili wróciła w samych szpilkach dała przyjacielowi buziaka i powiedziała na ucho o naszej fantazji. On spojrzał na mnie i zapytał czy serio i kazała mu iść pod prysznic nie protestował. Kiedy był w łazience położyła się na łóżku i kazała lizać sobie cipke. W trakcie mówiła że jest ciekawa jego kutasa i czy jestem ciekawy jak będzie ja ruchal. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyszedł z prysznica cały nagi podszedł do nas i zaczął się całować z żoną, po chwili kazała mu podać swojego kutasa do buzi. Był mniejszy od Piotra miał około 19 cm ale był mocno twardy. Kiedy lizałem cipke i żona dochodziła mając jego kutasa w buzi po orgazmie wyjęła go i powiedziała żeby w nią wszedł. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...