Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie z przyjacielem

Rekomendowane odpowiedzi

Spotkałem się z nim i otwarcie o tym porozmawiałem. Powiedział, że jestem jebniety ale może to zrobić jeśli to nigdzie nie wyjdzie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Standardowo spotkaliśmy się u nas na vodke jednak dzieci odwieźliśmy do babci. Przyjaciel był zdziwiony i powiedział, że się boi że go wykorzystamy. Zaczęliśmy pić tekile, żona piła razem z nami. Były rozmowy i śmiechy. Po czasie żona nas przeprosiła i powiedziała, że musi się odświeżyć. Po 20 minutach przyszła w lateksowej czarnej sukience bez majtek, miała pończochy kabaretki, szpilki na koturnie jak z clubu ze striptizem i mocny makijaż. Zapytała jak się na podoba. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że wypiła na odwagę parę drinków zapytała się przyjaciela czy powiedziałem mu o fantazji. Zaczęła się śmiać, że mąż chce być rogaczem, wtedy mój kutas był sztywny jak nigdy. Powiedziała o naszych rozmowach bo była pijana, byłem zawstydzony jak i podniecony. Powiedziała, że słyszała że ma mega dużego kutasa i chce to sprawdzić, powiedziała że chce go porównać z moim kutasem. Rozpięła moje spodnie i zaczęła mi obciągać. Po chwili kazała mu ściągnąć spodnie. Już nawet jak był miękki był duży , zabrała go do ręki i porozwieszała, że miałem rację. Kiedy miała go w ręce zapytała czy napewno tego chce. Kiedy kiwnąłem głową zabrała go do buzi.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po chwili powiedziała, przeprasza bo umawialiśmy się na robótki ręczne ale nie mogła się powstrzymać. Kazala mi podejść i dała mi buziaka z języczkiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytała się jak smakuje Piotrek, zrobiłem się cały czerwony on tam

samo. Usiedliśmy na kanapie a żona zabrała żel dała go na nasze kutasy i zaczęła się nimi bawić. Patrząc się na przemian na niego i na mnie. Jego kutas był większy miał 22-23 cm a mój 18 cm . Żona powiedziała, że faktycznie jest tak jak mówiłem. Po chwili odsłoniła cycki i cipkę i zapytała Piotra czy mu się podoba. Był zmieszany jednak powiedział, że od dawna chciał zobaczyć jej cycki. Zabrała jego rękę i moją i położyła na jej cipce kiedy bawiła się naszymi kutasami. Masowaliśmy jej cipkę jednak ja po chwili wystrzeliłem bo było to dla mnie za dużo i zostawiłem ich samych. Kiedy byłem w łazience usłyszałem tylko stęknięcie i kiedy zobaczyłem Piotr lizał cipkę żony. Po chwili był głośny orgasm i powiedziała żeby włożył kutasa i założył gumkę. Zapytał czy jest tego pewna powiedziała że tak.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyszedłem to ona już na nim siedziała i skakała. Spojrzała na mnie i zapytała czy tego właśnie chciałem. Podszedłem, a ona złapała zamkutada i zaczęła się nim bawić. Po chwili przyjaciel nie wytrzymał, wyszedł i spuścił się na jej cyckach.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy poszedł do łazienki ja podałem papier a ona zaczęła mi obciągać i pytała czy tego właśnie chciałem. Spuściłem się po chwili a ona powiedziała, że tak myślała. Dała mi buziaka z języczkiem inpowiedziala ze mnie kocha.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Potem faktycznie zabawialiśmy się w 3 , lub oni się bawili a ja patrzyłem. Po wszystkiem kiedy wyszedł żona się rozpłakała, przeprosiła za wszystko. Pocałowałem ją i powiedziałem, że ja kocham i chcę żeby była szczęśliwa. Powiedziałem, żebyśmy otwarcie rozmawiali o fantazjach i pragnieniach i je realizowali. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam, że wcześniej przed dziećmi próbowaliśmy takich zabaw jednak były nie udane bo faceci nie spisali się i żona się zraziła, miała poczucie że ich nie kręci i nie chciała słyszeć o ponownych eksperymentach. Jednak to co zrobiliśmy było strzałem w 10.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie bardzo długo zbieraliśmy się na ten krok. Wcześniej jak pisałem przed dziećmi mieliśmy epizody nie udane po których żona się zraziła. Po dzieciach żony lipido zupełnie spadło i nasze życie sexualne naprawdę wyglądało bardzo słabo. Gdybym nie odważył się na wysłanie tych wiadomości było by tak samo, nic by się nie zmieniło i tkwili byśmy w tym co jest i udawali że jest oki.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...