Skocz do zawartości
spicy_couple

Strachy na lachy

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim.
Jesteśmy na początku przygody z cuckoldingiem i chcielibyśmy zasięgnąć opinii osób, które mają już za sobą dłuższe doświadczenia.
Moja partnerka zaczęła spotykać się z potencjalnym bullem. Wprowadzamy go do naszej relacji bardzo powoli i świadomie. Na ten moment powiedziała mu jedynie, że jesteśmy w otwartym związku i że ich relacja ma mieć charakter FWB. On się na to zgodził.
Mamy między sobą jasno ustalone zasady i praktycznie codziennie o nich rozmawiamy. Zakładamy m.in., że mogą wyjechać razem na 2/3 dni, ale nie na dłużej, a kontakt między nimi nie ma być ciągły, zależy nam, żeby były również dłuższe przerwy.
Problem polega na tym, że moja partnerka jest nim bardzo zauroczona i sama przyznaje, że ma ogromną ochotę rozwijać tę relację (była nawet i niego w domu na randce, ale do niczego nie doszło-informatyk z osobowości😅).Oboje zaczęliśmy się zastanawiać, czy istnieje moment, w którym taka dynamika może zacząć wymykać się spod kontroli i istnieje ryzyko, że bull zacznie zajmować zbyt ważne miejsce w jej życiu.
Najbardziej kręci nas właśnie ta gra emocjonalna, napięcie, klimat przygody i cała dynamika relacji. Sam seks jest dla nas dodatkiem, a nie głównym celem.
Czytałem już wątki o „błędach początkujących”, ale nie znalazłem odpowiedzi na jedno konkretne pytanie.
Kiedy według Was powinna zapalić się czerwona lampka? Jakie sygnały były dla Was oznaką, że relacja z bullem zaczyna przekraczać zdrowe granice? Na co warto zwracać uwagę od samego początku, żeby nie zorientować się za późno?
Będę wdzięczny za odpowiedzi szczególnie od osób, które mają za sobą dłuższe doświadczenie i przeszły przez podobny etap. Ewentualnie proszę o priv, bo chciałbym sobie wszystko przegadać.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pytanie odnośnie czerwonej lampki musicie sobie sami odpowiedzieć. Ile związków tyle granic w różnych miejscach. Czerwona lampka zapala się tam, gdzie cierpi Wasza relacja i Wasz związek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...