Skocz do zawartości
Mr. D

Sam tego chciałeś

Rekomendowane odpowiedzi

Jest zwykły dzień jakich wiele, totalnie niczym się nie wyróżnia praca dom tv i spanie, ale Mateusz miał inne plany. Chciał powiedzieć swojej ukochanej o jego fantazji. Leżą razem w łóżku Mateusz głaszcze udo Agaty i zaczyna „kochanie chcę Ci coś powiedzieć, tylko nie oceniaj dobra?”. Agata czuła co się świeci, od razu oderwała wzrok od książki i niepewnie powiedziała „noooo co tam?”. Mateusz serce miał w gardle jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć też i B „skarbie bo widzisz mam taką fantazje że chciałbym Cię zobaczyć flirtującą z czarnoskórym a może i coś więcej”. Agatę zamurowało, nigdy tego nie spodziewała się, usłyszeć z ust narzeczonego, od razu przypomniała się nastoletnia fantazja aby spróbować z czarnym, a teraz okazja sama pchała się w ręce. Skomentowała prośbę Mateusza krótkim „pomyślę nad tym i dam znać” Mateusz szczęśliwy że nie został odrzucony, Agata zadowolona bo może spełni nastoletnią fantazje. 

Mijały dni bez odpowiedzi Agata cały czas o tym myślała, po obiedzie w weekend rzuciła, „Mateusz musimy porozmawiać”. Oczywiście u Mateusza najpierw milion myśli pod tytułem co zepsuł co zrobił nie tak, ale usiadł i czekał. „Mateusz myślałam nad twoją propozycją ale mam pewne warunki na które musisz się zgodzić” Mateusz cały w skowronkach uradowany, że druga strona zgodziła się. Gdy już uspokoił się Agata zaczęła wymieniać, „po 1 jak to się wydarzy nic już nie będzie takie samo, musisz obiecać że nie ważne co się dalej będzie działo, zaakceptujesz to” Mateusz oczywiście ślepo zgodził się. „Po 2 chciałabym abyś poszedł do galerii albo online i kupił najseksowniejsza bieliznę jaką znajdziesz, taka w której nie mógłbyś mi się oprzeć” także zgodził się w przypływie euforii „i po 3 oraz ostatnie to ja wybieram sobie partnera, ty w tej kwestii nie masz prawa głosu” Mateusz trochę zaskoczony był ale zgodził się po czym dodał „skarbie miałbym tylko prośbę aby to było w gumce i bez całowania się, a także chciałbym być na miejscu tego spotkania jeśli nie będzie się podobać to abym mógł

Przerwać ” Agata po dłuższym namyśle odpowiedziała „dobra, mogę się na to zgodzić”. 

Pojawiło się kluczowe pytanie, Gdzie najszybciej znaleźć bolca? Jak to gdzie? Oczywiście że Tinder. Agata założyła go dość szybko, dała kilka swoich skąpo ubranych zdjęć bez twarzy i napisała w opisie że szuka tylko i wyłącznie czarnoskórego kochanka. Zazwyczaj pisali napaleni małolaci, lecz w końcu udało się, pośród całego morza był, ten jeden czarnoskóry, postawny mężczyzna. Kilka dni trzeba było czekać ale w końcu wpadł match. Jak tylko Agata zobaczyła że ma parę od razu napisała „cześć przystojniaku, mam dla Ciebie propozycję” po dłuższej chwili dostała odpowiedź „witam, jaka to propozycja? I wolę abyś jednak mówiła do mnie per Pan” Agacie od razu się to spodobało, lubiła dominujących mężczyzn, opisała po krotce jak to wygląda czego chce że ma to być tylko jeden raz i potem się nie znają. Każda sekunda dłużyła się niesamowicie w oczekiwaniu na odzew, aż w końcu odpisał że w sumie to jest zainteresowany, dogadali termin i w końcu nadszedł długo wyczekiwany przez oboje ten konkretny wieczór. 

Agata kazała Mateuszowi dokładnie się ogolić bez ani jednego zacięcia, dokładnie tak zrobił, po wszystkim chciał zacząć grę wstępną lecz Agata go powstrzymała „nu nu nu, tego wieczoru jestem tylko jego, jak będziesz grzecznym chłopczykiem to opowiem co się działo, a teraz skocz po tą bieliznę” Mateusz przyniósł krwistoczerwona koronkową bieliznę, z pasem do pończoch, pończochami, stringami i kusym stanikiem, gdy już Mateusz ubrał Agatę obejrzała się w lustrze i skomentowała to „no postarałeś się, podoba mi się” Mateusz znowu próbował pocałować Agatę, nie mógł się powstrzymać elekcja rozrywala mu spodnie lecz Agata znowu skwitowała „nie nie nie, musisz poczekać, i nie próbuj po raz kolejny bo się zdenerwuje” Agata uwielbiała budować napięcie i zabraniać bliskiego kontaktu oraz obserwować jak Mateusz szaleje. 

Założyła na siebie ten wspaniały zestaw bielizny długi płaszcz, zrobiła mocny makijaż i powiedziała w duchu „jak mnie takiej nie wyrucha to na 100% jestem gejem” i razem pojechali na randkę do umówionej restauracji. Zgodnie z planem Mateusz był wcześniej w tej restauracji, siedział w kącie i obserwował wszystko, nie znał nawet imienia wybranka, jak przyszedł to od razu nogi mu zmiękły, zresztą nie tylko mu. Wybranek Agaty był wysoki męski, umięśniony, postawny. Siedział zbyt daleko i nie mógł usłyszeć nawet słowa z ich rozmowy, widział tylko że Agata ma oczy jak 5 złoty. Z nerwów Mateusz pił kieliszka za kieliszkiem, aż nagle gdy się zorientował to ich już nie było przy stoliku, wyszedł z restauracji, i zobaczył ich w dalekiej oddali, próbował dobiec do nich ale alkohol zrobił swoje i szedł szlaczkiem, dotarło do niego co się dzieje i chciał to przerwać ale najpierw musiał ich złapać. Nagle zobaczył że wchodzą do kamienicy, lecz nim tam się dostał, to dosłownie przed nosem drzwi mu się zatrzasnęły. 

P.s. Jak będzie fajny odzew i jak zbiorę chęci (bo pomysły mam) to będzie part 2 

• Zauroczenie 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...