Skocz do zawartości
Mr. D

Sam tego chciałeś

Rekomendowane odpowiedzi

Jest zwykły dzień jakich wiele, totalnie niczym się nie wyróżnia praca dom tv i spanie, ale Mateusz miał inne plany. Chciał powiedzieć swojej ukochanej o jego fantazji. Leżą razem w łóżku Mateusz głaszcze udo Agaty i zaczyna „kochanie chcę Ci coś powiedzieć, tylko nie oceniaj dobra?”. Agata czuła co się świeci, od razu oderwała wzrok od książki i niepewnie powiedziała „noooo co tam?”. Mateusz serce miał w gardle jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć też i B „skarbie bo widzisz mam taką fantazje że chciałbym Cię zobaczyć flirtującą z czarnoskórym a może i coś więcej”. Agatę zamurowało, nigdy tego nie spodziewała się, usłyszeć z ust narzeczonego, od razu przypomniała się nastoletnia fantazja aby spróbować z czarnym, a teraz okazja sama pchała się w ręce. Skomentowała prośbę Mateusza krótkim „pomyślę nad tym i dam znać” Mateusz szczęśliwy że nie został odrzucony, Agata zadowolona bo może spełni nastoletnią fantazje. 

Mijały dni bez odpowiedzi Agata cały czas o tym myślała, po obiedzie w weekend rzuciła, „Mateusz musimy porozmawiać”. Oczywiście u Mateusza najpierw milion myśli pod tytułem co zepsuł co zrobił nie tak, ale usiadł i czekał. „Mateusz myślałam nad twoją propozycją ale mam pewne warunki na które musisz się zgodzić” Mateusz cały w skowronkach uradowany, że druga strona zgodziła się. Gdy już uspokoił się Agata zaczęła wymieniać, „po 1 jak to się wydarzy nic już nie będzie takie samo, musisz obiecać że nie ważne co się dalej będzie działo, zaakceptujesz to” Mateusz oczywiście ślepo zgodził się. „Po 2 chciałabym abyś poszedł do galerii albo online i kupił najseksowniejsza bieliznę jaką znajdziesz, taka w której nie mógłbyś mi się oprzeć” także zgodził się w przypływie euforii „i po 3 oraz ostatnie to ja wybieram sobie partnera, ty w tej kwestii nie masz prawa głosu” Mateusz trochę zaskoczony był ale zgodził się po czym dodał „skarbie miałbym tylko prośbę aby to było w gumce i bez całowania się, a także chciałbym być na miejscu tego spotkania jeśli nie będzie się podobać to abym mógł

Przerwać ” Agata po dłuższym namyśle odpowiedziała „dobra, mogę się na to zgodzić”. 

Pojawiło się kluczowe pytanie, Gdzie najszybciej znaleźć bolca? Jak to gdzie? Oczywiście że Tinder. Agata założyła go dość szybko, dała kilka swoich skąpo ubranych zdjęć bez twarzy i napisała w opisie że szuka tylko i wyłącznie czarnoskórego kochanka. Zazwyczaj pisali napaleni małolaci, lecz w końcu udało się, pośród całego morza był, ten jeden czarnoskóry, postawny mężczyzna. Kilka dni trzeba było czekać ale w końcu wpadł match. Jak tylko Agata zobaczyła że ma parę od razu napisała „cześć przystojniaku, mam dla Ciebie propozycję” po dłuższej chwili dostała odpowiedź „witam, jaka to propozycja? I wolę abyś jednak mówiła do mnie per Pan” Agacie od razu się to spodobało, lubiła dominujących mężczyzn, opisała po krotce jak to wygląda czego chce że ma to być tylko jeden raz i potem się nie znają. Każda sekunda dłużyła się niesamowicie w oczekiwaniu na odzew, aż w końcu odpisał że w sumie to jest zainteresowany, dogadali termin i w końcu nadszedł długo wyczekiwany przez oboje ten konkretny wieczór. 

Agata kazała Mateuszowi dokładnie się ogolić bez ani jednego zacięcia, dokładnie tak zrobił, po wszystkim chciał zacząć grę wstępną lecz Agata go powstrzymała „nu nu nu, tego wieczoru jestem tylko jego, jak będziesz grzecznym chłopczykiem to opowiem co się działo, a teraz skocz po tą bieliznę” Mateusz przyniósł krwistoczerwona koronkową bieliznę, z pasem do pończoch, pończochami, stringami i kusym stanikiem, gdy już Mateusz ubrał Agatę obejrzała się w lustrze i skomentowała to „no postarałeś się, podoba mi się” Mateusz znowu próbował pocałować Agatę, nie mógł się powstrzymać elekcja rozrywala mu spodnie lecz Agata znowu skwitowała „nie nie nie, musisz poczekać, i nie próbuj po raz kolejny bo się zdenerwuje” Agata uwielbiała budować napięcie i zabraniać bliskiego kontaktu oraz obserwować jak Mateusz szaleje. 

Założyła na siebie ten wspaniały zestaw bielizny długi płaszcz, zrobiła mocny makijaż i powiedziała w duchu „jak mnie takiej nie wyrucha to na 100% jestem gejem” i razem pojechali na randkę do umówionej restauracji. Zgodnie z planem Mateusz był wcześniej w tej restauracji, siedział w kącie i obserwował wszystko, nie znał nawet imienia wybranka, jak przyszedł to od razu nogi mu zmiękły, zresztą nie tylko mu. Wybranek Agaty był wysoki męski, umięśniony, postawny. Siedział zbyt daleko i nie mógł usłyszeć nawet słowa z ich rozmowy, widział tylko że Agata ma oczy jak 5 złoty. Z nerwów Mateusz pił kieliszka za kieliszkiem, aż nagle gdy się zorientował to ich już nie było przy stoliku, wyszedł z restauracji, i zobaczył ich w dalekiej oddali, próbował dobiec do nich ale alkohol zrobił swoje i szedł szlaczkiem, dotarło do niego co się dzieje i chciał to przerwać ale najpierw musiał ich złapać. Nagle zobaczył że wchodzą do kamienicy, lecz nim tam się dostał, to dosłownie przed nosem drzwi mu się zatrzasnęły. 

P.s. Jak będzie fajny odzew i jak zbiorę chęci (bo pomysły mam) to będzie part 2 

• Lubię 4
  • Zauroczenie 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Biedny Mateusz poszkodowany przez los i pech, usiadł z boku drzwi wejściowych do kamienicy i zaczął szlochać. Bo co więcej mu zostało? Tymczasem dwa piętra wyżej, Agata i jak się okazało Pan Djimon właśnie wchodzili do pokoju. Na spokojnie weszli obydwoje, Djimon zdjął marynarkę i wszedł dalej, do wnętrza w końcu rzucił w stronę Agaty „na co czekasz? Wyskakuj z kiecki, suki chodzą w bieliźnie albo nago” jakby ktokolwiek inny nazwał ją suka dostałby plaskacza w pysk ale on to powiedział w taki sposób iż z pokorą odpowiedziała tylko „przepraszam Panie” i szybko rozpięła zamek z tyłu, po czym kiecka sama spadła na podłogę, i dodała „mam nadzieję że podobam się Panu” co Djimon skwitował gestem dłoni aby obróciła się po obrocie wziął łyczek drinka i dodal „nie uważasz ze suki powinny chodzić na czworaka?” 

Nigdy nikomu na to nie pozwoliłaby ale widziała zdjęcia jego „argumentu” i musiała się podporządkować, podszedł blisko do Agaty i dał w jej seksowny tyłek kilka klapsów, oczywiście czerwone ślady po dłoni zostały, jednym silnym ruchem zerwał stanik i dodał „staniki to przy mężusiu noś, a teraz pokaż jak robisz loda” na co agata odpowiedziała „nie robię …” i nie zdążyła nic powiedzieć bo 

Djimon złapał ją za tył głowy i ordynarnie wepchnął jej kutasa w gardło, że nawet nie zorientowała się, na początku próbowała się wyrywać ale silna dłoń na potylicy nie pozwalała na to. W końcu poczuła co ma w sobie, potężny wielki gruby kawał mięsa, pierwsze ruchy były z przymusu ale z każdym kolejnym ruchem przymus ustępował a zaczynała się dobrowolna chęć aż w końcu po kilku minutach Djimon poczuł brak oporu i zabrał dłoń po czym poprosił o dokończenie zdania, Agata na chwilę oderwała się i dodała „nie robię loda nikomu poza Panem” i szybko wróciła do dalszej czynności tak jakby spodobało się to jej, i naprawdę wkładała w to serce i pasję. 

Po dłuższej zabawie Djimon ustawił Agatę na skraju łóżka i zdjął? Nie, oczywiście że nie zdjął tylko zerwał stringi i od razu nadział Agatę na swój pal, złapał konkretnie za biodra i zaczął ruchać, a Agata miała falę orgazmów, w końcu z zmęczenia nie dała rady już się utrzymać, jako motywacja dostała mocnego klapsa w cipke, od razu znalazła siły żeby się podnieść, dopiero po ponad 30 minutach samego ruchania spuścił się wprost w jej ciasna pochwe, po wszystkim podszedł do Agaty i powiedział „a teraz ładnie go wyczyść do sucha najpierw językiem a potem włosami” 

Agata była zaskoczona ale nie protestowała, nawet przez myśl jej to nie przeszło. Cóż to spotkanie miało totalnie inaczej wyglądać, miał być tylko jeden raz, miał być seks w gumie, miała zrobić loda Mateuszowi dopiero po ślubie. A jak się okazało życie pisze najlepsze scenariusze. Z racji że wcześniej pisali na tinderze to po stosunku Djimon położył swoją wizytówkę na komodzie i jakiś wtedy dla Agaty dziwny zlepek metali, po czym wyszedł bez słowa. Na odwrocie wizytówki był napis „nie odzywaj się jeśli tego nie założysz :)” 

Agata od razu położyła się w wannie aby schłodzić trochę pulsująca z bólu i podniecenia cipkę. I przy okazji pomyśleć co dalej, czy skończyć to czy chce tego dalej, z jednej strony obiecała z drugiej był to najlepszy seks w jej życiu. Długo tak siedziała, caly czas dolewała trochę zimnej wody, w końcu powoli zaczął wypływać z niej ładunek który Djimon zostawił, był on co najmniej potężny, zrobiła zdjęcie tego zlepku metalu i sztuczna inteligencja podpowiedziała że jest to męski pas cnoty tzw klatka. A także opisało jak ją założyc. Była w szoku ale miała wybór albo klatka albo 0 seksu z Djimonem. Nie wiedziała co zrobić, wiedziała że chce jeszcze raz a aby był kolejny raz musiała zagrać w jego grę. Postanowiła pójść spać, nad ranem wymeldowała się z hotelu. 

Oczywiście miała pod płaszczem tylko pas do pończoch i pończochy bo porwane stringi i stanik miała w kieszeni. Około 13 była w domu mąż wariował przez cały ten czas, gdy tylko weszła do domu zaczął słowotok i zadawał milion pytań, opowiadał w końcu Agata uznała że pora coś zmienić i krzyknęła „zamknij się i posłuchaj” był w szoku, powinien był wyjść z mieszkania ale został i ani słowa nie wyszeptał. Agata zaczęła „mówiłeś że zaakceptujesz jeśli będą zmiany i zmiany będą, po pierwsze muszę Ci coś pokazać, ściągnij spodnie i majtki oraz zamknij oczy” klasyczna sztuczka ale zadziałała położył się, a Agata ogrzała w dłoniach metalową klatkę i po kilku próbach w końcu udało się ją założyć pstryknęła szybko fotę i po wszystkim dodała „i jak Ci się podoba?” Była to płaska różowa klatka, znów zaczął słowotok krzyknęła „zamknij się” ale to nie pomogło więc dostał liścia. „Słuchaj co mówię i nie przerywaj mi” nic już nie powiedział „ja i mój Pan uznaliśmy że masz zbyt wolną rękę i pora trochę pozmieniać w naszym życiu, zostaniesz domowym kogucikiem, po pracy będziesz sprzątał, prał, gotował, ja mogę być od teraz zajęta, jeśli nie wywiążesz się z tych zadań dostaniesz minusa, jeśli zrobisz coś ponad normę, dostaniesz plusa” 

nie wierzył w to co słyszał ani w to co miał założone ale nie miał wyjścia, musiał słuchać, cały czas trzymał się za policzek. „Jeśli zbierzesz 5 punktów dostaniesz opowieść z szczegółami, jeśli zbierzesz 10 będziesz miał orgazm, jeśli zbierzesz 15 wypuszczę Cię z klatki na jeden wieczór, jeśli zbierzesz 30 będziesz miał handjoba, jeśli zbierzesz 50 dostaniesz seks z swoją Panią i tak masz od teraz do mnie mówić, jak jestem Twoją Panią a ty psem, a teraz idź coś zrobić głodna jestem” po czym wygoniła pieska do kuchni a sama wysłała zdjęcie założonej klatki do Djimona wraz z zdjęciem kluczyków na swojej szyi. 

p.s. part 1 zebrało 5 reakcji, to part 2 musi zebrać 10 

• Lubię 8
  • Facepalm 1
  • Hmm... 1
  • Zauroczenie 1
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie bomba. Liczę na kontynuację i troszkę dłuższe odcinki z fabułą

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogła by też porozmawiać z mężem i przyznać sie mu do tego, że noe dotrzymała słowa a propo gumki...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Paweł93 pisze:

Mogła by też porozmawiać z mężem i przyznać sie mu do tego, że noe dotrzymała słowa a propo gumki...

Bądź cierpliwy 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne opowiadanko 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakatujecie mnie tym tempem, dobra biorę się za skrobanie part 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest super czekam na więcej🙂 uwielbiam kobiety w szpilkach rajstopach lub pończochach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Agata czuje że wszystko w jej życiu się wywala do góry nogami, Mateusz który do tej pory dominował jest jej posłuszny i uległy, wszystkie obowiązki domowe zostały mu przekazane, jej zajęcie to praca oraz romanse. Po dłuższej chwili namysłu, dostaje odpowiedź od Djimona „posłuszna suczka z ciebie” odpisuje „dziękuję staram się Panie, i w tej chwili woła Mateusza. Przybiega w ułamku sekundy ponieważ ma nadzieję że już klatka zostanie zdjęta lecz Agata ma inne plany „boli mnie cipka po wczoraj masz ją SAMYM JĘZYKIEM!” Wyraźnie zaznaczyła „wymasowac! więc nie próbuj palców dokładać bo przez miesiące będziesz zamknięty” rozchyliła nogi a Mateusz najdelikatniej jak tylko umiał całował i lizał krocze narzeczonej. Z kolei Agata wróciła do romansowania z swoim kochankiem „Proszę Pana, aby kwiatek ładnie rósł, trzeba go regularnie podlewać, kiedy mogę się spodziewać podlania mnie?” Widać było że spodobało się to Agacie, Mateusz cały czas starał się aby Agacie było jak najlepiej, w końcu cipce było lżej, więc złapała za głowę i odepchnęła go.

Mateusz wrócił do kuchni i swoich zadań a Djimon odpisał „to za 10 minut będę” od razu Agata zerwała się szybki makijaż zrobiła, sama białą bieliznę założyła, płaszcz i wyszła pod blok. Djimon już czekał, gdy tylko weszła przywitała się słowami „Dzień dobry mój Panie, jak się Pan miewa?” Djimon uśmiechnął się ruszył i skinął palcem abyś rozchyliła płaszcz, bielizna była aż śnieżnobiała. Od razu dało się wyczuć że była na jakąś specjalną okazję Agata po dłuższej chwili dodała „miała to być bielizna na 5 rocznicę związku ale uznałam że lepiej ją teraz wykorzystam” powiedziała przegryzając wargę, czekajac na zgodę aż będzie mogła wziąć go do ust, w końcu Djimon z uśmiechem dodał „jesteśmy pod domem, płaszcz rzuć przed drzwiami” wysiedli z auta, jeszcze s międzyczasie dostała klapsa, na Mateusza zawsze złościła się ale teraz odpowiedzia”- „hihi dziękuję Panu” w końcu doszli do drzwi i dosłownie tak Agata zrobiła jak Djimon powiedział, płaszcz rzuciła i weszła do domu w samej bieliźnie, jak weszła zeszła na kolana i chodziła na czworaka, zapytała „Zechce Pan może czegoś się napić?” Djimon to skwitował „nie spotkaliśmy się aby pić, opowiedz mi jak chłopak zareagował na zmianę ról” Agata przyszła usiadła obok fotelu Djimona i zaczęła opowiadać „nie sprzeciwiał się, aktualnie został kogucikiem domowym, sprząta pierze gotuje, ciągle go zwodzę że kiedyś zdejmę klatkę, więc póki co jest mi posłuszny, a ma Pan jakieś dalsze plany w stosunku do pieska?”

Zapytała zaciekawiona Agata „a co jeśli powiem że mam?” Odpowiedział spokojnym i cierpliwym tonem Djimon. Agata dodała wtedy zaciekawiona przegryzając wargę, „a mogę je poznać?” Djimon wstał zrobił smycz z długich włosów Agaty i zaprowadził ją do sypialni, na miejscu odpowiedział „póki co zdradzę Ci tyle że dostaniesz dużą porcję białka, możesz albo zachować ją dla siebie, albo podzielić się z chłopakiem aby posmakował prawdziwego faceta” Agata wiedziała już że to zrobi tylko musiała zastanowić się jak to zrobić bo Mateusz brzydził się innych facetów, niestety albo stety nie miała czasu zastanawiać sie bo od razu rozchylił materiał bielizny i  wszedł w nią z pełnym impetem. Tym razem już nie starał się tak bardzo był długodystansowcem jak wcześniej, i po 40 minutach miała w sobie już 4 ładunki, od nadmiaru brzusio lekko zaokrąglił się, po wszystkim gdy już byli pod blokiem Djimon odrzekł że jutro wylatuje na przynajmniej pół roku w celach służbowych.

Agacie od razu mina zrzedła i posmutniała, w końcu jego kutas był jak narkotyk, czule i delikatnie go pocałowała prosto w usta z języczkiem, i wróciła do domu, gdy przekroczyła próg drzwi wpadła jej w oko, Mateusza opaska na oczy z ich starych gadżetów do zabaw, przez co już miała plan jak to rozegrać, następnie wróciła do sypialni, i powiedziała że ma niespodziankę dla Mateusza która mu się spodoba ale musi założyć opaskę na oczy. Mateusz z jednej strony powinien odmówić z drugiej miał taką ochotę, że nie mógł się powstrzymać, i poprosił o opaskę, założył ją i wtedy Agata wzięła go za rękę i poprowadziła do swojego krocza, na początku gdy Mateusz lizał, falami wypływało nasienie, Mateusz oczywiście nieświadomy wszystko lizał. Przez te kilka dni stał się tak czuły że sam doszedł od tej minety. Gdy już było wylizane do końca Agata podziękowała, zanotowała plusika i odprawiła Mateusza z kwitkiem, to było dużo lepsze niż poprzednie minety.

A dodatkowo Mateusz zasmakował i podobało się mu jak było widać. Następnie dni mijały spokojnie z dnia na dzień, do Agaty zaczęło docierać co się stało, konsekwencje tego wszystkiego. Czuła że musi powiedzieć prawdę Mateuszowi a także że musi co jakiś czas dostać czarnego kutasa. Pewnego dnia w końcu wróciła do domu, i powiedziała „Mateusz musimy porozmawiać” usiedli do stołu, Mateusz miał serce w gardle ale czuła że musi mu powiedzieć prawdę „Mateusz słuchaj obiecałam ci będzie tylko raz spotkanie z czarnoskórym, były dwa i czuję że potrzebuje kolejnych, obiecałam Ci że będzie w gumce ale nie mogę, są tak cudowni czuję taką bliskość napięcie że nie chce gumki, gumkę mogłabym z Tobą mieć, wiem obiecałam co innego ale też Ty obiecałeś że jak się zmieni to zaakceptujesz te zmiany” Mateusza wywaliło z trzewików i nic nie mówił po dłuższej chwili Agata dodała „poznałam styl życia który mi odpowiada, jedyne opcje jakie są to albo odchodzisz albo zostajesz i akceptujesz to że sypiam z czarnymi” Mateusz nie wiedział co dodać więc skwitował to „sorry muszę pomyśleć” odszedł od stołu i zaczął myśleć.

Agacie zależało na Mateuszu ale nie aż tak jak na dobrym seksie a z racji że Djimona nie było w kraju to musiała znaleść zastępstwo. Niby mieszkała w dużym mieście niby wszystko było a jednak był kłopot z czarnoskórym kochankiem. Postanowiła więc trochę ruszyć i coś zmienić, poszła do jednego z klubów aby po prostu napić się piwo jak się okazało w klubie są prawie sami czarnoskórzy, a po piwie wiadomo chce się do toalety i poszła usiadła spokojnie czeka, aż nagle zauważa że przez otwór wsuwa się wielki czarny kutas, w gumce, najpierw jest wystraszona bo nie spodziewała się tego ale po chwili patrzy i dodaje „gumek to ja mogę używać z chłopakiem” i zdejmuje ją oraz zaczyna robić loda, bierze go najgłębiej jak umie po 5 minutach przychodzi jakiś biały mężczyzna, odpowiada „to ty zrobisz za wieszak” zdejmuje swoją bieliznę i zawiesza na białego, wypina sie do ściany i przyjmuje każde pchnięcie z wielką rozkoszą a na koniec solidna porcje protein.

Po wszystkim zdejmuje bieliznę z „wieszaka” zakłada i wraca do domu, jest sama, Mateusz gdzieś wyszedł. Siada i nie rozumie co się z nią dzieje, ale widzi że potrzebuje stałego czarnego penisa, a może by tak założyć swój gloryhole?

p.s. dobra to teraz żebym miał trochę oddechu to liczę na 25 reakcji, tak wiem jestem jak YouTuber 

• Lubię 7
  • Zauroczenie 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...