Skocz do zawartości
Kacper89_CK

Kasia i jej sekrety

Rekomendowane odpowiedzi

2.1 Pierwsze prawdziwe spotkanie poza urzędem
Dwa dni po tym, jak Marek dotykał mnie palcami w gabinecie, dostałam od niego wiadomość późnym popołudniem.
Marek:
Kończę dzisiaj wcześniej. Masz ochotę na kawę albo drinka? Tylko my dwoje. Żadnych projektów, żadnych dokumentów.
Zawahałam się tylko chwilę. Serce zaczęło mi bić szybciej. Napisałam Kubie, pokazując mu wiadomość.
Ja:
Kochanie… Marek zaprasza mnie na drinka po pracy. Mogę?
Kuba:
Tak. Idź. I opowiadaj mi wszystko później.
Od razu odpisałam Markowi:
Ja:
Dobrze. O 17:30 pod urzędem?
Marek:
Czekam.
Ubrałam się tego dnia wyjątkowo świadomie. Miałam na sobie kremową, lekko prześwitującą bluzkę z długim rękawem i bordową, plisowaną minispódniczkę, która falowała przy każdym kroku. Pod spodem – czarne, cienkie rajstopy z wycięciem w kroku i czarne szpilki. Czułam się seksownie i odważnie.
Gdy wyszłam z budynku, Marek już czekał oparty o samochód. Uśmiechnął się szeroko, gdy mnie zobaczył.
– Wyglądasz… niebezpiecznie dobrze – powiedział, przytrzymując moje spojrzenie.
Poszliśmy do małego, przytulnego baru kilka ulic dalej. Usiedliśmy w ustronnym kącie. Zamówiliśmy wino. Na początku rozmowa była jeszcze trochę oficjalna, ale szybko przeszła w coś znacznie bardziej intymnego.
Marek patrzył na mnie tak, jakby chciał mnie zjeść wzrokiem.
– Wiesz… od tamtego dnia w Twoim gabinecie nie mogę przestać o Tobie myśleć – przyznał w pewnym momencie, pochylając się bliżej.
– Ja też – odpowiedziałam cicho, patrząc mu prosto w oczy.
Jego dłoń znalazła się na moim udzie pod stolikiem. Powoli sunął palcami po rajstopach, coraz wyżej. Kiedy dotarł do wycięcia, zamarł na chwilę.
– Nie masz majtek… – szepnął z zaskoczeniem i podnieceniem.
Uśmiechnęłam się zalotnie i rozsunęłam nogi odrobinę szerzej. Jego palce od razu wsunęły się w rozcięcie i zaczęły mnie delikatnie masować. Byłam już mokra. Jęknęłam cicho, gryząc wargę.
– Jesteś taka mokra… – mruknął mi do ucha. – Cały czas taka jesteś, kiedy jesteś przy mnie?
– Tak… – wyszeptałam.
Przez dłuższą chwilę pieścił mnie pod stolikiem – powoli, ale stanowczo. Kiedy byłam już blisko, nachylił się i pocałował mnie. Pierwszy raz. Mocno, głęboko, zachłannie. Jego język wplótł się w mój, a palce przyspieszyły. Doszłam przy stoliku – cicho, drżąc, zaciskając uda na jego dłoni.
Gdy ochłonęłam, Marek oblizał palce, patrząc mi w oczy.
– Smakujesz jeszcze lepiej niż myślałem – powiedział cicho.
Siedzieliśmy jeszcze godzinę, flirtując coraz ostrzej. Dotykaliśmy się pod stolikiem, całowaliśmy, kiedy nikt nie patrzył. Czułam się jak napalona nastolatka.
W końcu odprowadził mnie do samochodu.
– Chcę Cię całą – szepnął mi na pożegnanie, całując mnie mocno.
Wróciłam do domu dopiero po 21:00. Kuba czekał na mnie w salonie. Usiadłam obok niego i od razu zaczęłam opowiadać – ze wszystkimi szczegółami. Jak mnie dotykał pod stolikiem, jak doszłam, jak mnie pocałował.
Kuba był wniebowzięty. Zdarł ze mnie spódniczkę i rajstopy, położył mnie na kanapie i wszedł we mnie jednym mocnym pchnięciem. Rżnął mnie ostro, słuchając mojej relacji. Kiedy byłam blisko, wyciągnął kutasa i spuścił się na moją twarz i dekolt. Potem pocałował mnie głęboko, zlizując swoją spermę z moich ust.
Leżąc później przytuleni, Kuba pogłaskał mnie po włosach.
– Chcę, żebyś poszła z nim dalej – powiedział cicho. – Chcę, żebyś się z nim przespała.
Uśmiechnęłam się, czując dreszcz podniecenia.
– Jesteś pewien?
– Tak. I chcę wiedzieć o każdym szczególe.

2.1.jpg

• Lubię 8
  • Zauroczenie 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super czekamy na następne części z niecierpliwością 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ piękność. Proszę wstawić zdjęcie tych pięknych nóżek bez pończoch. Chce zobaczyć te śliczne stopki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...