Skocz do zawartości
xdexter1989

Nasze początki

Rekomendowane odpowiedzi

To opowiadanie wrzuciłem do Rogatych Fantazji i po Waszym zainteresowaniu postanowiłem je wkleić tutaj i kontynuować opowiadanie.

Leżę w łóżku, otoczony gęstym mrokiem sypialni. Słyszę ciche kroki, zapach nocy i porzuconej w korytarzu sportowej torby. Moja żona wraca z siłowni, ale tym razem omija łazienkę. Od razu wpada do łóżka, zdejmując ubrania w biegu, co nigdy wcześniej się nie zdarzało. Jej ciało jest rozgrzane, a ruchy mają w sobie dziwną, nową pewność.

Zaczyna mnie pieścić, jej dłonie błądzą po moim ciele szybciej i mocniej niż zwykle. Całuje mnie zachłannie, a po chwili bez słowa zsuwa się niżej. Robi mi loda z taką pasją i głodem, jakby chciała mi coś udowodnić. Czuję narastające napięcie, ale też pewną dezorientację – jest w niej dzikość, której wcześniej nie znałem.

Chwytam ją za biodra i zdecydowanym ruchem przerzucam na plecy. Teraz ja przejmuję kontrolę. Pieszczę jej piersi, całujemy się namiętnie, a jej oddech miesza się z moim. Przesuwam twarz w stronę jej ucha, chcąc poczuć zapach jej skóry, i wtedy to czuję. Moje usta i język trafiają na sklejone, lepkie pasmo włosów tuż przy skroni.

Zastygam. To nie jest pot. Czuję wyraźny, intensywny zapach i słony smak spermy na jej włosach i uchu. Ktoś skończył prosto na nią dosłownie przed chwilą. Ona patrzy na mnie w mroku, mrużąc oczy i udając absolutne niewiniątko, ale jej ciało drży w oczekiwaniu na moją reakcję.

Zjeżdżam ustami niżej, prowadzony narastającym szokiem. Kiedy docieram do jej cipki, wszelkie wątpliwości znikają. Jest niesamowicie mokra, nabrzmiała i „rozgrzana” – jest w stanie, który jednoznacznie świadczy o niedawnym, ostrym seksie. Jest po prostu mega napalona i wyraźnie oznaczona przez innego faceta.

Podnoszę na nią wzrok, czując na wargach smak tego, co przyniosła ze sobą do domu.

— Co to ma znaczyć? — pytam zachrypniętym głosem.

Ona uśmiecha się triumfalnie, powoli przeczesuje palcami te lepkie włosy i szepcze prosto w moje usta:

— Spełniłam twoje marzenie... W końcu zostałam twoją hotką.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

— Połóż się — rozkazała niskim, pewnym głosem.
Położyłem się na plecach. Moja żona bez wahania wspięła się na mnie i usiadła mi na kutasie. Zaczęła mnie ujeżdżać. Mocno, głęboko, rytmicznie. Jej ciało, wciąż rozgrzane po siłowni i po tym, co wcześniej zrobił z nią trener, poruszało się z nową, zwierzęcą pewnością. Piersi jej podskakiwały, a ręce oparła na mojej klatce piersiowej, wbijając mi paznokcie w skórę.
— Tak właśnie mnie ruchał… — wysapała, patrząc mi prosto w oczy. — Tylko że on był większy i brał mnie mocniej.
Jej słowa uderzały jak bat. Ujeżdżała mnie coraz szybciej, kręcąc biodrami, zaciskając się na mnie świadomie. Byłem tak podniecony, że długo nie wytrzymałem.
Kiedy poczułem, że zaraz dojdę, złapałem ją za biodra i mocno docisnąłem w dół. Doszedłem głęboko w niej z głośnym jękiem, wypełniając ją całą swoim nasieniem.
Ona też doszła chwilę później – jej ciało zadrżało, cipka zacisnęła się mocno wokół mojego kutasa, a z jej gardła wydobył się długi, gardłowy jęk.
Ale nie zeszła ze mnie.
Zamiast tego powoli uniosła się, tak że mój kutas wysunął się z niej z cichym, mokrym dźwiękiem. Spojrzała na mnie z góry, z tym samym triumfalnym uśmiechem. Z jej cipki zaczęło powoli wypływać moje gęste nasienie, mieszając się z jej sokami.
Bez słowa przesunęła się wyżej, nad moją twarz.
— A teraz… — wyszeptała rozkazująco — wyliz wszystko, co zostawiłeś w swojej hotwife.
Usiadła mi prosto na twarz, całym ciężarem swoich bioder. Jej mokra, nabrzmiała cipka przycisnęła się idealnie do moich ust. Czułem, jak moje własne nasienie spływa mi prosto na język.
— Liż — rozkazała ostrzej, zaczynając powoli poruszać biodrami. — Wylizaj każdą kroplę. Chcę czuć twój język głęboko w sobie.
Zacząłem lizać ją posłusznie – głęboko, zachłannie, połykając wszystko, co ze mnie w niej zostawiło. Ona jęczała cicho, trzymając mnie za włosy i przyciskając mocniej do siebie.
— Dobry chłopiec… — mruczała, ocierając się o moją twarz. — To dopiero początek. Następnym razem… on skończy we mnie. A ty i tak wszystko wyliziesz.
Jej cipka drżała na moich ustach, gdy powoli zaczynała budować się w niej kolejna fala podniecenia.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po chwili jej biodra zaczęły poruszać się szybciej, mocniej. Przyciskała się do mojej twarzy tak, że ledwo mogłem oddychać, ale nie przestawałem lizać. Smak mojego własnego nasienia mieszał się z jej sokami – słony, słodki, zakazany. Jęczała coraz głośniej, palcami wplatając mi się we włosy, ciągnąc je boleśnie.

— O tak… właśnie tak, kochanie. Czujesz to? To wszystko, co we mnie zostawiłeś… a on zostawi więcej. Dużo więcej.

Jej ciało zesztywniało, a potem wstrząsnęła nią potężna fala orgazmu. Zalała mi twarz swoimi sokami, drżąc i przyciskając cipkę mocno do moich ust. Trwało to długo – jakby chciała wycisnąć ze mnie każdą ostatnią kroplę posłuszeństwa. W końcu opadła, dysząc ciężko, ale nie zeszła ze mnie od razu. Siedziała jeszcze chwilę, ocierając się powoli, rozmazując wszystko po mojej twarzy.

Dopiero potem uniosła się i spojrzała na mnie z góry. Jej oczy błyszczały – mieszanka triumfu, pożądania i czegoś jeszcze. Czegoś, co sprawiało, że mój żołądek ściskał się w dziwny sposób.

— No i jak? — zapytała cicho, z lekkim uśmiechem. — Smakuje ci bycie moim czystym chłopcem?

Nie odpowiedziałem od razu. Serce waliło mi jak młot. Byłem upokorzony, podniecony do granic wytrzymałości i… cholernie przerażony tym, jak bardzo mi się to podobało.

Przesunęła się niżej i położyła obok mnie, opierając głowę na mojej klatce piersiowej. Jej palce leniwie rysowały kółka wokół moich sutków.

— Wiesz… — zaczęła po chwili, jakby ważyła każde słowo — trener pytał mnie dzisiaj, czy chcę spróbować czegoś więcej. Powiedział, że następnym razem może mnie zerżnąć naprawdę porządnie. Bez gumki. I że mogę cię potem przyprowadzić… albo nie.

Zamilkła. Czułem, jak jej oddech przyspiesza. Moja dłoń odruchowo zacisnęła się na jej biodrze.

— I co mu odpowiedziałaś? — zapytałem ochryple.

Podniosła głowę i spojrzała mi prosto w oczy.

— Że muszę to przemyśleć. Że to nie jest tylko zabawa w „hotwife na jedną noc”. Że jeśli to zrobimy… to już nie będzie udawania. On naprawdę we mnie skończy. Głęboko. I ty będziesz wiedział, że jego sperma jest we mnie dłużej niż twoja.

Przełknąłem ślinę. Kutas drgnął mi znowu, mimo że dopiero co doszedłem.

— Boję się — przyznałem cicho. — Boję się, że jak raz to zrobimy… to już nie będzie powrotu. Że będziesz chciała więcej. Że ja… będę chciał więcej.

Uśmiechnęła się delikatnie i pocałowała mnie w usta – powoli, głęboko, smakując sama siebie na moich wargach.

— Wiem. Ja też się boję. Ale jednocześnie… nigdy nie byłam tak mokra jak dzisiaj, kiedy myślałam o tym, że on mnie wypełni. Że będziesz potem lizał jego ślady ze mnie.

Znowu zamilkła. Jej ręka zsunęła się niżej, obejmując mojego półtwardego kutasa.

— Możemy to zostawić jako fantazję — wyszeptała. — Albo… mogę do niego jutro napisać. Powiedzieć, że w piątek po treningu zostaniemy dłużej. Ty będziesz czekał w szatni. Albo w samochodzie. Albo… w domu. I będziesz wiedział, że w tym czasie on mnie rżnie.

Jej palce zacisnęły się mocniej.

— Wybieraj, kochanie. Chcesz, żeby to zostało tylko w naszych słowach… czy chcesz poczuć, jak twoja żona naprawdę staje się jego dziwką?

Serce waliło mi tak mocno, że prawie nie słyszałem własnych myśli. Podniecenie walczyło ze strachem, a strach tylko potęgował podniecenie.

— Ja… — zacząłem, ale głos mi się załamał.

Pochyliła się i polizała mnie po ustach.

— Nie musisz decydować teraz — mruknęła. — Ale jutro wieczorem… albo napiszę do niego, albo nie. Zależy od ciebie.

Potem zsunęła się niżej i wzięła mojego kutasa do ust – powoli, głęboko, patrząc mi prosto w oczy.

I wiedziałem, że niezależnie od tego, co powiem… ona już podjęła decyzję.

Pytanie brzmiało tylko, czy ja będę w stanie z tym żyć.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...