Skocz do zawartości
Rivan

soft cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, cuckold jako kink kręcił mnie od dawna. Nigdy jednak do tej pory nie udało się zrealizować tej fantazji w pełni. Od dawna czytałem ogólnodostępne wątki na forum. Dobrze, że jest takie miejsce, gdzie można prowadzić dyskusje na poziomie z ludźmi praktykującymi ten aspekt seksualności.  Teraz przyszedł czas na aktywne włączenie się w dyskusję w ramach forum.

Co do samych prób to obecnie wygląda to tak, rozmawialiśmy o tym z żoną. Generalnie nie jest jakąś dużą entuzjastką, na obecną chwilę nie wyobraża sobie penetracji przez innych mężczyzn niż ja, chociaż jak stwierdziła mogłaby się zgodzić na spotkanie w miłym klimacie gdzie inny pan flirtuje z nią, dotyka, całuje a przede wszystkim rozmawia na różne tematy - żona lubi rozmawiać przy winie na różne bardziej ambitne i mniej przyziemne tematy. W przeszłości w ten sposób zostawiła ówczesnego chłopaka na rzecz jej byłego wykładowcy z którym prowadziła różne intelektualne rozmowy. Po przeprowadzeniu wielu rozmów ustaliliśmy, że spróbuje takiego spotkania w połowie roku. Chcemy żeby było to jednorazowe. Miało by to wyglądać tak, że spotykamy się we trójkę z wcześniej dogranym i wybranym Panem na drinka. Prowadzimy z nim luźną rozmowę, jeśli kliknie jak to mówi żona to wtedy stopniowo pojawi się flirt, bliskość, pocałunki itp. Gdyby potem faktycznie klikało między nami to przenosimy się do wynajętego pokoju gdzie żona jest pieszczona przez innego Pana, ale bez penetracji. Co sądzicie o tym scenariuszu? Nie napalam się. Nie chce tego zrobić za wszelką cenę ale jednocześnie nie powiem, podnieca mnie taki scenariusz. 

Inna kwestia to znalezienie do tego odpowiedniej osoby, o którą może być ciężko jak wiadomo. Gdzie szukać ? 

Ogólnie to grają we mnie dwa sprzeczne uczucia. Raz, że chciałbym tego doświadczyć, a dwa że nie chciałbym rozwalić swojego małżeństwa jeśli coś poszłoby nie tak. I dlatego też piszę ten post. Jak widzicie to wszystko? Chętnie odpowiem na wszystkie pytania w razie potrzeby :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy sam określa co dla niego jest ok, z czym się będzie czuł dobrze, jakie kroki są dla niego komfortowe itd. Wasz pomysł i wizja jest jaknajbardziej ok jeżeli właśnie Wy sami się z tym najlepiej czujecie. Powodzenia w szukaniu właściwej osoby oraz realizacji

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My z doświadczenia wiemy, ze jak klikniesz to wypadki potrafią dziać si÷ szybko i znacznie dalej można pójść niż sie wstępnie zakladalo:) więc nie ma co na siłę stawiać samej sobie granic, tylko iść za naturą

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Parawaw3847 pisze:

więc nie ma co na siłę stawiać samej sobie granic, tylko iść za naturą

A ja właśnie myślę że szczególnie na początku warto sobie ustalić jakieś bezpieczne granice. I się ich trzymać. Bo pod wpływem chwili łatwo zrobić coś czego później będzie się mocno żałowało.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Druh. pisze:

A ja właśnie myślę że szczególnie na początku warto sobie ustalić jakieś bezpieczne granice. I się ich trzymać. Bo pod wpływem chwili łatwo zrobić coś czego później będzie się mocno żałowało.

To prawda,  masz rację,  ale z drugiej strony emocje robią swoje. Warto wspolnie takie pytanie sobie zadać czy idziemy dalej jezeli dojdzie do czegoś wiecej, by właśnie potem nie bylo pretensji.  W końcu będą tam 3 osoby...

Każdy sam musi to sobie rozstrzygnac

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...