Skocz do zawartości
JoyBullJoy

Witam :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za tę rozmowę.

Była dla mnie bardzo pomocna.

Ponownie, życzę wszystkim użytkownikom forum pozytywnych wrażeń i super spotkań, niezależnie od pogody ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Inspirująca debata.

Wszak nie od dziś wiadomo, że najbardziej witalne w sieci miejsca to te, gdzie niemal 100 procent ruchu generują boty AI. To teraz zdecydowana większość społecznościówek wszelkiej maści i erotyków. Boty oferują się, komentują się, serduszkują i lajkują się. Pseudo ruch ma za zadanie przykuć Twoją uwagę.  To imitacja pełnej knajpy na rynku, podczas gdy knajpa tak naprawdę jest pusta. Boty są jednak niezmordowane. 

Możesz też wygenerować sobie dziewczynę marzeń. Zawsze Ci odpisze. Możesz do niej "zadzwonić o każdej porze". 

U nas dzieje się trochę mniej, bo 100 procent, jest udziałem ludzi. A ludzie jak to ludzie, mają swoje humory, przychodzą, odchodzą. Muszą odpoczywać. Nie zawsze chce im się odpisywać.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.08.2025 o 16:09, JoyBullJoy pisze:

Mam pewne wątpliwości dotyczące witalności tego forum, jednak postanowiłem spróbować

Witalność forum, a to ciekawe określenie 😉
Krotką już chwilę jestem użytkownikiem tego forum i wydaje mi się, że one po prostu sobie tak żyje. Ludzie przychodzą, odchodzą, zostają i są. Nie tylko wirtualnie ale i fizycznie. To, że na zewnątrz nie ma zbyt dużej dozy ekshibicjonizmu nie świadczy, że pod ogólnie dostępna powierzchnią forum życie się nie toczy.  Każdy kto wpasowuje się mindsetem w to forum z reguły znajduje to czego szuka i zostaje w formie bardziej lub mniej jawnej. Nie jest to portal na Z gdzie dynamika jest duża - ale klientela specyficzna i zakres szeroki. Na to forum również trafiają wyłudzacze zdjęć i inni „samoobsługowi profesjonaliści”. Dokładnie tak samo jak na wszystkich forach o tematyce erotycznej, więc nie wiem skąd to zdziwienie. Jak zapewne zwróciłeś uwagę (poczytując tu i ówdzie, to, co forumowicze popełnili), że forum jest nieco niszowe jeżeli chodzi o tematykę. Nisza rodzi również frekwencję, niekoniecznie przez Ciebie oczekiwaną. Jako członek tej społeczności poczułem się oceniony, więc i ja się takową dywagacją odwdzięczę. W ogłoszeniu nie znalazłem odnośników do zainteresowań bliskich tematyce forum. Rzuciłeś anons i wygląda na to, że atencja odbiega od oczekiwanej. Bywa. Wyrażanie swojego nieukontentowania z niezaspokojonych oczekiwań do potencjalnych lub byłych adresatów raczej nie pomaga w dalszym szukaniu, więc zakładam, że ulało się, a i tak jest to bez znaczenia dla przyszłości.  Nie dziw się też, że taki feedback dostajesz na tego posta.
Niezależnie od powyższego, życzę Wam znalezienia tego „złotego forumowego grala”, i realizację fantazji, potrzeb zgodnie z Waszymi pragnieniami .😉

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...