Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio z Żoną poszliśmy na imprezę do znajomych. Nikt nie wiedział o naszych zapedach. Była to luźną impreza ze znajomymi. Jednak alhohol zrobił swoje. Byliśmy w 3 pary i wszystkie dziewczyny niby święte, moja żona też taką udawała. Jednak po alkoholu dziewczyny zaczęły się otwierać (moja żona oczywiście nie mówiła o naszych ppczynianiach). Po chwili tematy zaczęły schodzić na tematy sexu i jako że byliśmy u znajomych koleżanka przyniosła pudełko z zabawkami. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W międzyczasie jeden z kolegów poszedł spać, a drugi był mocno wstawiony, ja na szczęście nie piłem a dziewczyny się rozkręcały. Nagle rzuciłem pomysł, że fajnie jak byśmy w takim gronie ogarli, szczególnie się cie cieszyła się koleżanka, której mąż zasnął, bo jak się okazało nie uprawiają sexu, a ona była bardzo mocno chętna. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gadka kleiła się fajnie i rozmawialiśmy o swoich fantazjach. Moja żona była cicho, bo wszystkie je spełniłem i udawała, ale dziewczyny się otworzyły. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sam zaczołem żartować odnośnie swingu i wszystkie się maga nakręciły i zaczęły rozmawiać o swoich fantazjach i o młodych czasach. Okazało się że każdy z nas miał jakieś epizody głównie z kobietami a jak z facetami faktycznie przeważnie wychodziło kiepsko. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaproponowałem że fajnie by było to ogarniać we własnym gronie i co ona na to? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasza koleżanka Marta zaprezentowała swoje pudełko z zabawki. Okazało się że ma ich dużo i ma 2 duże dilda, które sama mówiła ją mega zaspokajają, jej mąż się uśmiechnął tylko a koleżanka której mąż poszedł spać, zapytała czy może jedno pożyczyć. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piliśmy dalej, a dziewczyny były coraz bardziej atwarte. Zaczęły wsadzać zabawki do buzi i obciagac. Robiły zawody, która głębiej wsadzi kutasa. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I zaczęły mówić o meczach i sexie, a potem o fantazjach i wielkich kutasach, moja żona nic nie mówiła się tylko uśmiechała. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My się tylko przygladalismy. W końcu po alkoholu dziewczyny zaczęły się całować bo stwierdziły, że wszytskiego trzeba w życiu spróbować. Byliśmy w szoku, a one że sami tego chcieliśmy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kolega był w szoku, sam mówił, że widział tak żonę z 10 lat temu bo teraz jej libido opadło, ale pod względem impulsu powróciło. Kiedy wyszliśmy na fajkę sam zapytał czy mam z tym problem, powiedziałem, że nie i zapytał co ja na to żeby ogarnąć swingers. Oczy mi się zaświeciły, powiedział, że rozmawiał z żoną była zawsze na nie a dzisiaj się może udać. Zapytał czy miał bym z tym problem powiedziałem, że nie że możemy się wymienić żonami tylko się uśmiechał, powiedział że takiej odpowiedzi oczekiwał i że. Maga podoba się. Mu moja żona, powiedziałem, że jego też jest super. Stwierdziliśmy, że nikt nie ma z tym problemu i kontynlowalosmy żeby to zrobić. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...