Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie na spontanie

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy on wyszedł, leżelismy chwilkę, bzykalismy się jeszcze 3 godziny byłem bardzo podniecony. Zaczęliśmy rozmawiać o naszych fantazjach oraz o tym co robimy. Zapytałem żony z kim miała mega cudowny sex mimo że widziałem. Sama powiedziała, że miała byłego który był mega zaopatrzony w siebie prawnik w którym się zakochała (zaraz przed związkiem ze mną) ale był strasznym chujem i traktował ją przedmiotowo jak niewolnicensexualna. Uciekła z tej relacji do mnie. Zapytałem czy chciała by powtórzyć sex z nim przy mnie. Spojrzała na mnie i się uśmiechnęła i powiedziała kochanie ale on nie ma takiego dużego kutasa jak Twoje fantazje. Faktycznie jak się okazało miał mega podobnego do mojego, jednak to że był to jej były mega mnie podniecało. Poprosiłem żeby spróbowała do niego napisać. Nie. Wiedziała czy numer jest aktualny. Jednak kiedy napisała hej co słychać, odpisał. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat jechaliśmy na święta w strony żony i się z nim umówiła. Po pierwszej wiadomości cały czas pisali powiedziała, że ma męża itd. On miał żonę, ale mu to nie przeszkadzało. Wysyłali sobie dużo zdjęć i filmów. Żona napisała że bawi się z mężem jeszcze bardziej go to nakręciło. Umówiliśmy się na kolacje w 3. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy się spotkaliśmy dużo rozmawialiśmy, żona usiadła obok niego. Umówiliśmy się w innym mieście żeby jego żona nic nie wiedziała. Był bardzo przystojnym, wykształconym facetem i miał bardzo dużo zasób słów. Dużo się smialismy i rozmawialiśmy. Przed spotkaniem włożyłem żonie do Cipki zabawkę na pilota i w trakcie się z nią droczyłem, nawet przekazałem pilota koledze. Podczas kolacji żona doszła 2 razy i prawie zaczęła obciążać pod stołem widziałem tylko jak bawi się jego kutasem. Stwierdziliśmy że jedziemy do hotelu. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy przekroczylismy próg zamknielm drzwi a żona od razu odpiela jego spodnie i zaczęła wpychac sobie jego kutasa do buzi masując jajka, nie wytrzymał długo i spuścił się w jej buzi potem to samo zrobiła ze mną i było tak samo wszystko polknela. Dała mi buziaka i kazała nam poczekać na siebie. Nie było jej dobre 20 minut. Dużo rozmawialiśmy, był mega fajnym facetami sam mówił, że próbował to samo zrobić ze swoją żoną jednak nie udało się. Mówił też o mojej żonie ale ona też nie chciała o tym słyszeć. Polubilismy się. Sam mu powiedziałem żeby ją mega wyruchal szczególnie w dupe bo o tym mówiła i żeby się w niej spuścił parę razy (umówiliśmy się na badania). Teraz podczas tego spotkania wspólnie zajmowaliśmy się moją żoną. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyszła z łazienki miała na sobie cały kostium body Stocking z grubej siateczki, pończochy kabaretki z grubej siateczki i szpilki na koturnie w kolorze czarnym. Kiedy to zobaczyliśmy szczęki nam opadły. Żona podeszła do mnie fala mi buziaka potem jedmu i powiedziała że chcę żeby dzisiaj wszystko zostało nagrane i było dużo zdjęć. Kazała naszemu gościowi iść do łazienki. Kiedy poszedł kazała lizać cipke i tylek. Mówiła że się wyczyscila i ze dzisiaj jej tylek będzie mocno przeruchany, sama kazała w trakcie wsadzac dildo w tylek podczas zabawy kiedy wcześniej tego nie robiła wręcz się wzbraniala. Podczas zabawy kiedy dochodziła wyszedł nasz kolega cały nago. Nie był tak okazały jak myślałem był taki jak ja jednak żona jak go zobaczyła cała się slinila. Kazała mi teraz iść do łazienki. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po chwili usłyszałem tylko o tak ruchaj mnie jak swoją dziwke wejdź w moją dupe tak jak lubisz. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

QKiedy wyszedłem ona skakał na nim gdzie byl w jej tylko od razu podszedłem i włożyłem kutasa w cipke i bawiliśmy się na 2 baty. Po 2 minutach nasz gość złapał skurcze i zalal jej dupe w trakcie gdy ja byłem w Cipce i się całowaliśmy w tym momencie znowu zaczęła tryskać z cipki i się trzasc wyjolem kutasa a ona sama bawiła się cipka. Kiedy on wyszedł, odworócilem ją od tyłu wszedłem w jej dupe i ruchałem jak nastolatek aż do spustu w dupie. W trakcie cały czas sie całowaliśmy  i żona mówiła sprośne rzeczy. 

• Lubię 6
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To było mega udane spotkanie. Umówiliśmy się, że podjedzie do nas do domu i pobawi się razem z naszym stałym przyjacielem i że zabiorą żonę na 2 baty. Dodatkowo okazało się że. Możemy wspólnie zrobić biznes bo okazał się mega facetem. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od dłuższego czasu pisał do nas facet, jeszcze kiedy szukalismy kochanka. Chłopak nie dawał za wygraną i mega podobała mu się żona. Mimo że pisaliśmy, że kogoś znaleźliśmy nalegał mimo, że nie miał dużego kutasa miał 17,5 cm był przystojny i zadbany. Ze względu na jego zacięcie żona postanowiła dać mu szanse. Był z Wrocławia. Nie bawiliśmy się w gierki tylko się konkretnie umówiliśmy w restauracji hotelowej żeby się poznać i jak będzie Oki idziemy do pokoju. Żona się mocno otwarła. Dzieci do teściowej i wspólny wyjazd. Kiedy dojechaliśmy do hotelu, żona stwierdziła, że ubierze się mega hot jak turbo dziwka 2 końcu musieliśmy zjechać winda na dół. Założyła lateksową sukienkę bez majtek, była czarna i polyskliwa, czarne wysokie szpilki na koturnie i był mega mocny makijaż. Stwierdziła, że musi tylko go zobaczyć i idziemy do pokoju jak będzie Oki. Zjechaliśmy do restauracji on już czekal. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był ubrany elegancko, był bardzo przystojny, tylko niski 180 cm. Dał zonie buziaka i bukiet kwiatów na przywitanie, żona tylko zapytała czy się z nim umówiliśmy kiedy potwierdził zabrała go za rękę i skierowała się do windy. Byłem w szoku. Popatrzyła się na mnie i powiedziała że najlepiej od razu przetestować i się uśmiechnęła. 

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...