Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Nasz pierwszy raz :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy nasza znajoma zabrała mojego kutasa do ręki, spojrzała na nią i zapytała czy tego chce, kotka skinęła głową i wtedy siadla na mnie, po malutku cały był 2 niej, kotka 2 tym czasie mocno rozłożyła nogi i zaczęła się masturbowac na fotelu w którym siedziała... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bawiła się swoją cipką, jak Typowa nimfomanka, nasz koleżanka tylko ppdkrecala całą atmosferę, patrząc na nią i pytając jak się podoba itd... Widziałem, że ją mega to kręci. W pewnym czasie zeszła ze mnie, podeszła do kotki, pocałowała nią namiętnie, zabrała za szyj3ni kazała wylizac jej cipke... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po krótkim czasie takiej zabawy kiedy bzykalem naszą koleżankę, a kotka lizala jej cipke i masowała moje jajka kotka doszła i miała mega orgazm 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naszej koleżance przytrafiło się to samo kazała mi szybko ją dymać i kotce lizać jej cipke... Po czasie nie wytrzymałem wyszedłem z niej, ściągnąłem gumkę, dziewczyny kleknely przede mną i zaczęły na przemian obciągać i bawić. Się jajkami 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spuściłem się nq ich śliczne buźki. Wtedy same zaczęły się całować ze sobą i zlizywac na wzajem moją sperme z. Ich twarzy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...