Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Nasz pierwszy raz :)

Rekomendowane odpowiedzi

podoba ?

opisuj i nie pytaj :) 

świetne pióro  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no pięknie sie bawicie

pozazdrościć takiej HOTKI🙂

i tobie

chciał bym się z Tobą zamienić

i skosztować cipeczki twojej Pani tak naoliwionej nrktaren kochanków

moja hotka też kiedyś chodziła do kochanka on nic nie wiedział o co chodzi prosiłem ja by namawiał go na trójką Ale nie wiedziała jak

kochanek wyjechał i się skończyło czyszczenie pisi po kochanki A teraz

moja Pani ma opory  że ktoś się dowie i będzie wrzalo A nich sobie gadają jej odpowiedzalem

tylko mi powiedziała że dzieci na tym najbardziej mogą ucierpiec

i ma rację

i niema skąd poznać uczciwego faceta z pokaźnym sprzętem Ale może jakoś da się namówić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne sie czyta... Jeszcze lepiej oglada... Gratulacje.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze naprawdę nie spodziewaliśmy się, że dziewczynę do takiej zabawy będzie tak ciężko znaleźć :( Ale na szczęście udało się 

Pisaliśmy z wieloma kobietami, było wiele wtop jednak ostatecznie skorzystaliśmy z pomocy Oktawiana, który polecił nam fajną dziewczynę w ktorą się wcześniej spotykał i była nimfomanką w dodatku bi 

Zanim ją realnie poznaliśmy spotkaliśmy się z Oktawianem żeby wszystko omówić, oczywiście nie za darmo. 

Powiedział, że może nam pomóc pod warunkiem, że zabawimy się w 3, mojej kobiecie nie było trzeba tego powtarzać 2 razy... 

Spotkaliśmy się wieczorem w jednym z pubów, stwierdzilismy, że nie ma na co czekać, tym bardziej, że mój kociak i Oktawian mieli się ku sobie. Zabraliśmy taksówkę. Ja usiadłem z przodu, żeby dać im swobodę z tyłu. Taksówkarz dam zauważył i powiedział głośno, Pana znajomi się dobrze bawią, żona się. Uśmiechnęłam głośno i powiedziała na głos on jest moim mężem i Rogaczem a to jest mój nowy chłopak, kiedy to powiedziała, kutas prawie wyskoczył mi że. Spodni... 

Dojechaliśmy do nas, poszliśmy do kuchni, kotka siadla na kolanach Oktawiana, całowała się z nim namiętnie i zaczęliśmy na spokojnie rozmawiać o całej sytuacji. Pokazał nam jej zdjęcia, filmy jak się bzykali i nawet do niej zadzwoniliśmy i ustaliliśmy wszystkie szczegóły spotkania które miało się odbyć za tydzień. Oktawian się zaśmiał i powiedział, że w zamian kotka musi się mu mega odwdzięczyć. Nie trzeba jej było powtarzać, zabrała go za rękę i zaprowadziła do sypialni. Pocałowała go namiętnie i kazała nam czekać a sama poszła po łazienki się odświeżyć i przebrać. Porozmawialiśmy chwilkę z Oktawianem, kotka wyszła standardowo mega odwalona siateczkowy bodyatocking i wysokie szpilki, popatrzyła na nas i zapytała jak się wam podoba chłopaki. Zaniemówiliśmy Oktawian poszedł do łazienki i po chwili wrócił cały nago w tym czasie sam już zajmowałem się cipka hotki i ją lizalem. Położyłem się na łóżku kotka siadla na mojej twarzy a Oktawian włożył jej swojego kutasa do buzi 

Kiedy mu obciagala, spojrzał na mnie kazał przestać i powiedział teraz Cię skarbie zerzne, położył ją na plecach i zaczol delikatnie wkładać w nią swojego kutasa aż za nużył się z niej cały, ja w tym czasie namiętnie calowalem hofke, spojrzała na mnie, powiedziała że mnie kocha i uwielbia jego kutasa. Złapała mnie za mojego zaczęła go trzepać i mówiła skarbie zobacz jego jest większy od Twojego uwielbiam go, widzę że Tobie też się to podoba, jesteś mega twardy. Oktawian na chwilę z niej wyszedł ja od razu zabrałem się za lizanie jej cipki, spojrzał na mnie, uśmiechną się i zapytał jak smakuje cipka po jego kutasie. Oktawian się położył i kazał usiąść kotce na nim, zabrałem żel nalalem na jego kutasa i wmasowalem w jej tylek i kazałem żeby na nim usiadła. Sam ją nasadzalem na jego kutasa i trzymałem za tylek, kotka pocałowała mnie i kazała włożyć w jej cipke. Tym sposobem zaczęliśmy rżnąć ją na 2 baty, zaczęła strasznie jęczeć i doszła, nie wytrzymałem ciśnienia i niedługo potem cały ładunek z moich ja jej wylądował w jej cipce, było tego dużo wylewało się i zaczęło spływać i kąpać na jajka Oktawiana, który też długo nie wytrzymał i skończył w jej tyłku... 

Położyliśmy się wszyscy w 3 na łóżku i zaczęliśmy się na przemian całować z kotką ja z Oktawianem. I razem trzymaliśmy ręce w okolicach jej krocza jej 2 otworki były całe mokre. Sama spojrzała na mnie i zaproponowała żebym je wylizał jak prawdziwy Rogacz, nie protestowałem nawet uprzedziła moją myśl, bo sam. Miałem to zrobić, strasznie mnie to podniecało. Kiedy to robiłem całowała się namiętnie z Oktawianem... Po chwili Oktawian wstał i poszedł się odświeżyć do łazienki, a My zostaliśmy razem i mieliśmy okaże do rozmowy w 2. Spojrzała na mnie i powiedziała "jesteśmy strasznie pojebani, kocham Cię za to wszystko i nie mogę się doczekać jak ja będę w Twojej roli", rozmawialiśmy też o tym, że w łóżku strasznie polubila być rasową suczką i o tym jak uwielbia duże kutasy i o tym jak uwielbia jak jestem przy niej jak rucha się z innym. 

Zapytała się mnie Ci sądzę o GB patrząc jej w oczy zauważyłem ten błysk. Powiedziałem, że jestem otwarty. Sama powiedziała, że po akcji z inną dziewczyna będę jej musiał zorganizować GB z fajnymi facetami. Kiedy rozmawialiśmy wszedł Oktawian i poruszyliśmy z nim ten temat. Stwierdziliśmy, że wspólnymi siłami sprobujemy zorganizować z ciekawymi facetami tylko będzie ścisła selekcja i muszą to być mega przystojni faceci z dużymi kutasami, Oktawian sam wspomniał, że podobną fantazje ma para z którą się spotykał parę razy i sorobojemy to zorganizować wspólnie będzie ciekawiej. I kazał hotce iść pod prysznic. 

W tym czasie mieliśmy z, Oktawianem chwilę na rozmowę w 4 oczy Mieliśmy dłuższą chwilę na pogadanie jak facet z facetem, sam stwierdził, że GB damy radę zorganizować, nie będzie to łatwe ale on to zaaranżuje, sami z 2 parą będziemy musieli zorganizować tylko selekcję kandydatów. Sam zapytał "sam powiedz lubisz jak mój duży kutas wchodzi w Twoją kobietę, jak wyjdzie z łazienki zacznę się z nią bawić, a Ty pójdziesz pod prysznic i mam dla was niespodziankę, na pewno się ucieszycie, dopiero jak dam Ci znać to wyjdziesz Oki? Przeszła przeze mnie zarówno fala strachu jak i mega podniecenia, powiedział też że mega go podjarało jak złapałem jego kutasa i wsadziłem w jej cipke i ze lubi jak ją całą czyszczę po zabawie. Zapytał w prost że ma znajomego który jest też na mieście i to będzie niespodzianka dla hotki ma on kutasa 23 cm, gruby straszny olbrzym. Moje oczy aż się zaświeciły i zapytałem a jak myśli tylko gumki. Powiedział, że tak myślał i kazał mu przyjechać... Kotka standardowo z pod prysznica wyszła przebrana w nowe wdzianko. Spojrzała na mnie i powiedziała, kochanie teraz Twoja kolej. Kazałem jej usiąść między nami, Oktawian pokazał jej zdjęcie prezentu oraz jego kutasa i zapytał się co sądzi, popatrzyła na nas, zapytała się czy serio i powiedziała, że taaak. W tym momencie do drzwi ktoś zapukał. Oktawian otworzył, zbił z nim piątkę, byl wysokim, przystojnym facetem o ciemnej karnacji słabo mówił po polsku. Podszedł do kotki pocałował ją i zapytał czy może skorzystać z łazienki bo musi wziąść prysznic. Kotka spojrzala tylko na mnie i na Oktawiana i powiedziała kochanie musisz poczekać na Twoją kolej. Kiedy rozmawialiśmy nasz gość wyszedł całkowicie nago bez majtek kotka tylko jak spojrzała powiedziała O kurwa jaki chuj nie wiem czy go zmieszczę... 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spojrzała na mnie i powiedziała kochanie idź pod prysznic ja zajmę się chłopakami. Kiedy byłem w łazience słyszałem tylko jej jęki i ostre słowa mojej hotki. Był to szybki prysznic, kiedy wyszedłem, zobaczyłem Oktawiana na fotelu, bawiącego się swoim fiutem i kotkę z nowym kolegą, który całował się z nią i rozpychał jej cipke swoimi dzuymi palcami ostrą palcówką i lizacego jej cipke. Oktawian spojrzał na mnie, uśmiechną się i powiedział dałem im chwilę na poznanie się hehe, siadaj i patrz. Kotka otworzyła oczy, spojrzała na nas, uśmiechnęła się tylko, masz gość przerwał spojrzał się na nas i kazał ukleknac kotce przed nim, nigdy w życiu na żywo nie widziałem tak dużego kutasa, był naprawdę potężny, kotka miała problem żeby zabrać go do buzi. Jednak jak się rozkręciła to robiła to z. Mega pasją spoglądając na nas, kazała nam podejść do siebie, złapała nasze kutasy i zaczęła trzepać. 

Spojrzała na mnie i powiedziała, że jestem cudownym Rogaczem, kochanie zobacz jakie oni mają kutasu nie to co Twój hehe, trzepiąc nasze kutasy wyjęła go z ust i powiedziała, że chce żeby w nią wszedł ten olbrzym. Zabrała gumkę, założyła mu ustami, położyła się na plecach i kazała mu wejść. Zabrał tylko żel nawilżający posmarował jej cipke i kutasa i zaczą w nią wchodzić, strasznie jęczała ale było widać jej zadowolenie... 

Spojrzała na mnie powiedziała lubisz to mój Rogaczu coo moja cipka jest mega wypełniona... Proszę siądź w fotelu i baw się swoim fiutkiem, Oktawian podszedł do niej, wsadził jej kutasa do buzi a ja siadłem w fotelu... Strasznie. Mnie to podnieciło zmieniłem na chwilę oktwaiana i wytzrzelilem w jej usta, uśmiechnęła się połknęła wszystko... Oktawian znowu wszedł w jej usta. Po chwili nasz nowy gość kazał jem na nim usiasc, nie protestowała spjrzla tylko na mnie, zabrała go na chwilę do buzi i zaczęła się na niego nabijać, Oktawian podszedł do niej i wsadził jej w buzię, mój kutas znowu odżył i zaczolem się nim bawić. Kotka wyciągnęła kutasa Oktawiana z buziaka i kazała żeby włożył go w jej tylek. Nie trzeba było mu 2 razy powtarzać. Widok 2 dużych kutasow w swojej kobiecie naprawdę cudowny, po chwili była przerwa masz gość kazał zsiąść z siebie i ukleknac przed nim żeby mu obciągać, kotka zabrała go, zdjęła mu gumkę aż w końcu spuścił się na jej twarz, była cała zalana, spojrzała na mnie, zebrała wszystko ręka do buzi i kazała podejść na soczysty pocałunek, kiedy się całowaliśmy zabrałem ją za szyję położyłem na łóżku i powiedziałem, że Tera kolej Oktawiana, kazałem mu podejść, złapałem jego kutasa do ręki i włożyłem w jej cipke, nie trwało to długo w końcu zlał się w jej środku, podszedłem wylilalem ją, a potem kazałem jej usiąść na mnie i ubijalem śmietankę w cipce, Oktawian tylko podszedł i kiedy była ma górze złapał A. Jej tylek i poruszał ją na moim. Kuyasie, nie trwało to długo... 

Nasz nowy gość po wyjściu z prysznica, ubrał się pożegnał i wyszedł, podziękował za wszystko i powiedział, że. Mam. Mega suczke.o że chętnie to kiedyś powtórzy... 

Kotka pocałował go mega namiętnie powiedział do zobaczenia. Kiedy wyszedł pocałowała Oktawiana i mnie i podziękowała za prezent. Powiedziała, że tak wyeuchana nigdy nie była i super. Kutas i ze ma nadzieję, że ma gb Oktawian załatwi samych takich kolegów... 

Pobawiliśmy się jeszcze chwilkę, Oktawian jeszcze raz zerżną kotkę, a potem mieliśmy czas tylko dla siebie 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszamy za bal opisu jedak ze względu na masę obowiązków, obecną sytuację nie byliśmy w stanie nic napisać. Teraz ze względu na masę czasu wolnego nadrabiamy za zaległością 🙂

W końcu 3 tygodnie temu w sobotę nadszedł dzień 0. Z Anią spotkaliśmy się ma mieście żeby chwilkę porozmawiać o się poznać. Wspólnie ustalisliamy, że jeśli  wszystko pójdzie w dobra stronę możemy iść się razem pobawić a potem udać się do hotelu :) Kiedy ją wspólnie zobaczyli skydio (Czekaliśmy w restauracji) było pierwsze pozytywne zaskoczenie. Wysyłała nam zdjęcia jednak na żywo prezentowała się dużo lepiej... 

Kiedy weszła była ubrana w wysokie kozaki, miała ma sobie elegancki żakiet, biała koszule z wyraźnym odlonietym dekoldem i ku naszemu zdziwieniu zabrała okulary 0. Kiedy wspólnie pisaliśmy mówiłem, że mam taki mały fetysz jeśli o to chodzi...

Kiedy dosiadła się do nas okazało się, że oprócz ślicznej urody i boskiego ciała jest jeszcze mega inteligenta kobieta z którą można porozmawiać na wiele tematów i poruszyć wiele kwestii 

Ujęła zarówno mnie jak i hotke, poziomem prowadzonej rozmowy nie tylko jej naprawdę mega uwodzicielskim Ci alembik. Po wspólnej kolacji wspólnie zadecydowaliśmy l pójściu na dobrą imprezę. Wybór padł na nasz zaprzyjaźniony klub. Kiedy wychodziliśmy z restauracji, nasza przyjaciółka zabrała mnie za rękę, drogą położyła na moim policzku i wsadziła mi Jezyk do gardła sprzedając mi namiętny pocałunek. Drugą ręka, trzymałem moją hotkę, po pocałunku spojrzała na nią pewnie, zlapała ja również za szyję i Te pocałowała, potem znowu złapała za szyję, odepchnęła ją lekko od siebie, uśmiechnęła się i powiedziała :, dzisiaj jest mała zamiana ról, dzisiaj jesteś moją Suczką podatnĄ na moje polecsnia, mam nadzieję, że o tym wiesz... 

Kotka spojrzała mi prosto w oczy, potem popatrzyła na nią, uśmiechnęła się i powiedziała "wiem proszę Pani" 

Mówiąc to widziałem, że ma ogniki w oczach i, że mega jara ją ta odwrócona sytuacja... Kiedy weszliśmy do klubu, zaczęliśmy w 3 tańczy i zaczęła się mega gra... 

Dziewczyny zaczęły bawić się ze mną, dotykać, całować jedną z drugą, nawet zaczęły to robić z sobą, po chwili przestając... 

Zabrały mnie do loży vip z mlecznymi drzwiami, które po zamknięciu nic nie odsłaniały... 

Wtedy masz znajoma siadla obok mojej kotki i zaczęła ją, namiętnie całować, kładąc swóją rękę na jej cipce i bawiąc się nią, po chwili przerywając. Spojrzała się ma nią i powiedziała jęk prost w twarz, że dzisiaj to ona będzie miała przyprawione rogi i ze ja jestem dziisaj jęk na wylacznosc 

... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W taxi nie było mega przygód, żona siadla że a z tyłu i dużo rozmawiał smykol o całej sytuacji... Kiedy spytała czy tefo chcę, powiedziałem, że tak bardzo... Spojrzała na mnie 🙂p9cLowala mnie namiętne i powiedziałaś, że dzisiaj jest mój wieczór i zamieniamy rolę :) spojrzalem na nią, mocno pocałowałem i zapytałem czy Też ją to kręci. Złapała mnie za szyję,. Odsunęła i odpowiedziała "nawet nie wiesz KK bardzo, jesteśmy tacy sami, zadznij ją i nie pierdol"... 

Po naszej rozmowie udaliśmy się do pokoju, wszedłem pierwszy pod prysznic, potem druga weszła nasza koleżanka z jej toebką. W między czasie, zdążyłem nalac nam drinki o chwilę cslowac się z Kotką. Drzwi łazienki się otworzyły i. Myślałem że oczy wyskoczą mi z orbit. Była ubrana w czerwoną bieliznę z piersiami które były na wierzchu i podtrzymywałem je skrawek materiały, majtki które odsłaniały cipke czarne poncoz9cy i wysokie koturny... 

Zabrała moja rękę i przyciągnęła mnie z drugiego końca loży i kazała usiac obok mojej kobiety. Zabrała swoją rękę, położyła na jej policzku, spojrzała się na nią i zapytała czy tego chce. Moja kotka kiwnela niepewności 

To wystarczyło naszej koleżance, pocałowała ją namiętnie i powiedziała "teraz patrz" ZACZELA mnie namiętnie 🙂, po chwili jej druga ręka zaczęła ściągać mój pasek i odpinać guziki w z po dniach, żeby dostać się do kutasa... 

Po chwili, byłem bez 🙂 i majtek w łoży, nasza koleżanka spojrzała na żonę i powiedziałam "teraz patrz" i zaczęła mi obciągać kutasa jak mega suka, po czasie przerywając,. Spojrzala na moją kobietę, trzymając kutasa w rękach i pytając. Jak się podoba? Nie. Myśląc długo żona zabrala nas mówiąc twierdzą o, czas się przenieść do nas 

... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wtedy sama zabrała mojego kutasa i razem zaczęły mi obciągać. Po czasie mój kociak, zabrała mojego kutasa, spojrzała na mnie i się uśmiechnęła, otworzyła prezerwatywę ostami, wyciągnęła ją, nałożyła na mojego kutasa, i kazała jej na mnie usiąść... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...