Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Nasz pierwszy raz :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kotka sama sciagnela z siebie górę, a. Piotrek zadbał o spódniczke, została w samej bieliźnie i ponczochach, on leżał na niej całował ją wszędzie, macal po cyckach, cipce w końcu odchylił lekko majtki i włożył w jej cipke swoje 2 duże palce, ona tylko westchnęła w tym momencie podszedłem na łóżko i zaczelismy się namiętnie całować, popatrzyłem jej w oczy i usłyszałem Kocham Cię skarbie najmocniej i zaczęliśmy się znowu całować w czasie gdy Piotrek całował jej cycki i cały czas robił jej placówkę, nagle wstał, i się cały rozebrał i wyciąganą ze spodni swojego kutasa około 19 cm trochę większy od mojego, ale za to dużo grubszy, mała armata, kotka spojrzała tylko na mnie i złapała go za niego, zaczęła go trzepac w czasie gdy on zaczą lizać jej cipke. Nie wytrzymałem i też się cały rozebrałem, bo mój kutas chciał wyskoczyć ze spodni, zabrałem jej 2 rękę i położyłem na swoim sprzęcie. Piotrek przerwał zaczą ją całować z jezyczkiem i wsadził swoją aramte do jej buzi, i znowu wsadził palce do jej cipki, moja ręką też tam powedrowala i kiedy były tam jego palce ja ją masowalem i lizalem skutki, kotka była bardzo mocno podniecona. Byłem zaskoczony jak mu obciąga, jak by chciała go całego zjeść, bardzo mocno się tym nakręciła. Piotrek wyją go z jej buzi i znowu zaczął robić jej minete, spojrzałem na kotkę, powiedziałem, że ją kocham i zaczolem się z nią całować, złapała znowu mnie za kutasa i zaczęła go trzepac, byłem bardzo sztywny spojrzałem na nią i zapytałem chcesz tego, zrobiła maślane oczka, uśmiechnęła się szyderczo złapała Piotrka za głowę i kazała mu nałożyć gumkę i ją zerżnąć. Kiedy on poszedł po gumkę, która zostawił na stoliku ja nie wytrzymałem i włożyłem swojego kutasa do jej buzi, myślałem że wystrzele widząc jak zakłada ją na swoją armate, zbliżył się do wejścia do jej cipki, naplul na kutasa i mocno go włożył, kotka tylko mocno jekneła, zaczą ją mega mocno bzykac i całować się z nią, ona w tym momencie zabawiała się ręką moim kutasem po 10 minutach, nie wytrzymał i spuścił się w gumie będąc w niej powiedział, że nie pamięta żeby miał taką idealna ciasną Cipke kiedyś. Kiedy poszedł do łazienki, my zajęliśmy się sobą byliśmy Tak nakreceni na siebie jak dzieci na cukierka, kotka siadla na mnie i zaczęła mnie ujezdzac i dosłownie po 5 minutach doszła, miała mega orgazm a ja zaraz po niej zalewająć jej cipke... 

• Lubię 13
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W połowie października planowaliśmy spotkanie z kolejnym singlem jednak wszystko się zmieniło. Pisaliśmy z jednym facetem, głównie kotka go kokietowala, wysyłała zdjęcia i uwodziala. Mieliśmy już wszystko zaplanowane miejsce, cały klimat co i jak. Do czasu jak wieczorem napisał do niej jej były hmm facet /kochanek ... Jest on faktycznie przystojnym, zadbanym facetem na wysokim poziomie pod każdym względem. Jest żonaty tak jak mówił kocha żonę, ale ona nie jest taka szalona i otwarta ja on. Ona poznała go jak była z innym chłopakiem jeszcze zanim poznaliśmy się. Jednak zawsze jak o nim opowiadała miała gwiazdki w oczach. Proponowałem parę razy żeby się z nim spotkać jednak zawsze odmawiał, nawet sam naciskalem, żeby sama do niego napisała strasznie mnie to kręciło. 

Zawsze jej odpowiedź brzmiała nie. Była w nim kiedyś zauroczona, kręcił ją strasznie dodatkowo jak sama mówiła jak zaczęła się z nim spotykać i się bzykac za pierwszym razem pękneła im gumka i całość wylądowała w jej cipce. Potem podczas w sumie 5 spotkań cały czas bzykali się bez gumki i kończył w zależności od dnia albo w jej cipce albo wychodził wcześniej i spuszczał się na brzuch lub piersi. 

Wtedy kiedy napisał, przyszła do mnie i mi o tym powiedziała. Z jednej strony poczułem straszną zazdrość i nie pewność, a z drugiej poczułem naprawę mega straszne ppdniecenie. Zapytała się mnie co ma zrobić czy go zablokować czy jednak coś mu odpowiedzieć. Kazałem jej go uwodzić. 

Zapytała się mnie czy na pewno jestem tego pewny, zabrałem ją, złapałem za szyję, wzadzilem język do jej buzi, drugą ręką złapałem jej krocze, które okazało się mega mokre. Powiedziałem "skarbie strasznie Cię kocham jesteś dla mnie najważniejsza ma świecie, naprawdę jest moją mega fantazją i marzeniem żeby on Cię zerżną przy mnie" po tych słowach widziałem jak robi się strasznie mokra, w jej głowie widniał już wizja jego kutasa i tego jak ja na to patrzę. 

Dużo czasu rozmawialiśmy jak ma to wyglądać. Uzgodniliśmy, że ma go uwodzić i nakręcac na siebie. Wiedział, że. jesteśmy ze sobą, jaki mamy klimat i że będzie to ma zasadzie 3 kątu. Ze względu. Na jego interesy, nawał pracy i przez. To że dużo wyjeżdżał, zorganizowanie spotkania było dosyć ciężkie. Umówiliśmy się jednak na 22 listopada. Miał wtedy przyjechać do Polski, żonie powiedział, że wraca dzień później. 

Mówiła o tym, że ma dużego kutasa i zawsze przy nim dochodziła, był typem faceta który dbał o kobietę w łóżku. Sama mówiła, że ma fajnego kutasa. Po jej konwersacji (wiele razy wymieniali się zdjęciami,Nakrecali, sam parę razy robiłem zdjęcia jej cipki, które. Do niego wysyłała z opisem że czeka. Na niego.) kiedy pierwszy raz wysłał do niej filmik zauważyłeś, że ma. Większego i grubszego kutasa ode. Mnie.) 

Było wiele zdjęć i komentarzy, strasznie się na siebie nakrecali. Jak się kochaliśmy i wspominałem o tym robiła się bardziej mokra i sama mówiła zerznij mnie jak Oktawian bo tak miał na imię. 

Przed naszym spotkaniem uzgodniliśmy wiele szczegółowe min. Jak moja kotka ma wyglądać na spotkaniu. Ustaliliśmy, że będziemy czekali w hotelu ona będzie czekała no sofie ubrana w czarny stanik który tylko podtrzymuje jej piersi i ma je odsłonięte, majtki francuskie z odsloniętą cipką, pończochy i wysokie szpilki na koturnie typowo. Kurewskie. On zadbał o wszystko, kupił je, kotka tylko wysłała mu wcześniej zdjęcia ze czeka na niego i dziękuję za prezenty i ze będzie. Musiała soe odwdzięczyć nie  jeden raz. 

Wczesniej uzgodniliśmy też że wzajemnie robimy sobie badania i zabawa będzie bez gumki jednak bez spustów do środka. Zadbalismy też o. Zdecydowaliśmy. Się też na to ze względu, że. Kotka miała dostać okres 2 dni po. Spotkaniu, a jej okresy były bardzo regularne. Uzgodniliśmy się spotykamy się w. Katowicach w jednym z lepszych hoteli. 

Podczas drogi na miejsce wiele rozmawialiśmy o tym spotkaniu co i jak, kotka trochę się wstydziła i trzeba było. Rozluźnić ją dobrym winem. Kiedy dojechaliśmy na miejsce i weszliśmy do naszego apartamentu złapała. Mnie, wsadziła język do gardła i szepnęła ma ucho naciesz się mną, bo przez resztę. Wieczoru należę do Oktawiana, mówiąc to spojrzała się na mnie i uśmiechnęła szyderczo. Nasz seks wtedy był bardzo ostry, było podduszanie , ostre słowa, sama nalrecala nawet podczas robienia mi loda, że. Ie może się doczekać. Kiedy Oktaeian wsadzi. Jej kutasa do buzi i kiedy wypełni jej cipke. 

Kiedy byliśmy w mega transie w końcu doszliśmy razem w tym samym czasie,. Kiedy jeszzcze byłem w niej złapała mnie ustami za ucho i szepnęła zostaw trochę. Miejsca. Dla. OKTAWIANA. Wtedy przeszła przeze mnie dziwna fala podniecnenia. Spojrzałem jej prosto w twarz powiedziałem, że. Zgodziłem się.l ma. Seks. Bez gumki po badaniach,. Ale. Co to ma. Znaczyć. Wtedy powiedziała do mnie, że o tak jestem najważniejszy. W. Jej życiu, że strasznie. Mnie kocha, że uwielbia jak spuszczam się w. Jej cipce, ale chciała by żeby Okyawian spuścił się w. Jej cipce, a potem żebym ja w. Nią wszedł. I dokończył. Jak tego słuchałem będąc jeszcze w niej ogarnęła mnie strasznie duża fala podniecenia, kotka sama zauważyła, że chyba mnie się też podoba też ten. Pomysł. 

Po naszym seksie poszliśmy pod prysznic, dokładnie umylem swoją hotkę. Kiedy się stroila kazała. Mi wyjść z. Łazienki. Miał przyjechać za 15 minut. Kiedy wyszła z łazienki miałem dosłownie szczękę na podłodze, wyglądała bosko i była cała w oliwce, jej piersi w tym stanik który tylko je podtrzymywał i cipka na wierzchu, obok której były tylko 2 paski które robiły za pseudo majtki, pończochy kabaretki z dużymi oczkami i srebrne szpilki na dużej koturnie typowo kurewskie. Kiedy tak wyszła popatrzyła się na mnie i zapytała czy myślę, że spodoba się okyawianowi... 

Spojrzałem na nią, powiedziałem kochanie wyglądasz bosko, podszedłem do nie. Złapałem ją za szyję, wsadzialem. Język do. Buzi i powiedziałem że wygląda bosko, złapała mnie wtedy za kutasa jedna ręką, drugą złapała mnie za twarz, którą odepchneła, powiedziałam Kocham Cię Skarbie ale dzisiaj należę do oktawiana, wtedy mój kutas mega stwardniał, a. Ona powiedziałaś, że widzi, że mnie się to. Podoba. 

Kiedy tak siedzieliśmy i rozmawialiśmy z kotką, polewalem jej wino, robiła się coraz bardziej otwarta,. Nagle zadzwonił telefon. Dzwonił oktawian, że będzie za 30 minut, bo właśnie przyjechał, zatrzymał się w tym samym hotelu, ma tym samym piętrze, Odświeży się, zabierze, prysznic i wbija do nas. Kotka miała ma głośniku, zapytał się. Czy. Są jakieś. Specjalne życzenia, kotka się. Uśmiechnęła i. Powiedziała tylko że ma. Mieć twardego kutasa jak zawsze. 

Kiedy czekaliśmy na jego przyjście dużo rozmawialiśmy o nas, o tym co nastąpi, co będzie. Obydwoje stwierdziliśmy, że dzisiaj to nasza wspólna fantazja, która tylko umocni nasz związek. Pocałowała mnie, popatrzył. Mi W Oczy i Powiedziała "kochanie nie. Martw się, to tylko nas. Wzmocni i. Nakreci. Na. Siebie, kocham TYLKO Ciebie" kiedy kończyła to mówić usłyszeliśmy pukanie do drzwi... 

Kotka oparła się  uwodzicielsko o siedzisko sofy, założyła nogę na nogę, i czekała na naszego gościa. Otwarłem drzwi w których stał oktawian z bukietem róż, winem w drugiej ręce i torebką z nidwiadomą treścią w tej samej ręce 

Kiedy wszedł, w jego oczach było widać gwiazdki, kiedy zamkmolem drzwi kotka. Powiedziała do niego schowaj język bo zaraz Ci Zawadzki. O. Podłogę, lepiej przuszuj go. Na. Moją cipke i dupke bo potrzebują pieszczot. Niestety zawartość niewiadomej torebk nas nie miło zaskoczyła była tak tylko butelka dobrej whisky i 4 puszki zimnej coli. 

Przywitał się ze mną uściskując moją dłoń i mówiąc mi, że miło że. Mnie w końcu poznał, bo słyszał naprawdę bardzo dużo. Dobrych słów. O. Mnie, potem podszedł do. Kotki, wsadził jęk język do buzi,. Złapał ją za cipke i powiedział, hej skarbie stęskniłem się ZA Tobą, mam nadzieję że będziemy częściej się tak spotykali. Kotka z maslanymi oczami spojrzała się na niego i kazała iść do łazienki, wyjść całkowicie nago i zrobić jej drinka 

Kiedy Oktawian znikną w łazience, kotka pokazała. Na mnie Palcem kazała mi do niej. Podejść, złapała. Mnie za szyję i zaczęła mówić. Cicho do Ucha (zobaczysz jakiego. Ma Wielkiego kutasa, jesteś moim kochanym rogaczem kocham Cię najbardziej na świecie). Kiedy skończyła to mówić, nagle drzwi. Łazienki się otwarly i ukazał się w nich nagi oltawian z kutasem w pół zawodzie, zapytał tylko skarbie jakiego chcesz drinka, odpowiedziala tylko takiego jak zawsze. Byłem przy niej kiedy on robił drinka. Kiedy. Skończył i udawał się w naszą stronę, złapała mnie za szyję i powiedziała do ucha (skarbie usiądź ma kanapie, rozbierz się cały, zabierz kutasa do. Ręki i o patrz na to) 

Odsunołem się, rozebralem się tak. Jak mi kazała i obserwowałem całą sytuację. Podszedł do niej,. Wsadził jej język do buzi,Powiedział, że się strasznie stęskniłem, druga rękę położył na jej cipce i zaczął się. Nią bawić po chwili wkładając 2 palce. Popatrzył na. Mnie i. Powiedział "twoja żona jest chyba bardzo napalona" ona zacisnela tylko wargi i złapała go za. Kutasa 

Popatrzył na mnie uśmiechnęła się szyderczo, potem spojrzała na niego, powiedziała połóż się na łóżku, dosłownie go na nie rzuciła i zaczęła go całować zaczynając od. Ust, szyja, sutki, kończąc na jajkach i biorąc jego kutasa do buzi. Kiedy go brała, popatrzyła się na mnie, uśmiechnęła się i powiedziała, że widzi Że Się Podoba. Mój kutas był twardy jak nigdy, miałem ochotę do nich podejść, ale wstrzymalem się na chwilę. Kiedy ona obciagala jego wielkiego kutasa, okazało się, że wzrost idzie w parze z przyrodzeniem. Oktawian był bardzo szczupły, miał 190 cm wzrostu, jednak jego kutas miał około. 20 cm i był naprawdę gruby. Byłem zdziwiony gdy kotka obciągała go naprawdę z pasją i starała się wziąść go całego do buzi. W czasie kiedy go obciagała nie. mogłem wytrzymać i wsadzilem język w jęj cipke i zaczołem ją namiętnie lizać wkładając język. Do środka. Kotka odplywala z rozkoszy

Nagle Oktawian, powiedział zmiana i on zaczą się zajmować jej cipką, a kotka moim kutasem. Z tym wyjątkiem, że nie brała go do i

Ust tylko go trzepala, patrzyła na mnie i pytała czy się to podoba. Nagle w trakcie Oktawian przestał i i włożył kutasa do jej mokrej ciasnej cipki. Tylko jęknela, złapała mnie mocno za kutasa, wsadzila go do buzi i powiedziała uwielbiam to. Wyjolem kutasa z jej buzi, siadlem na kanapie i dałem im czas na zabawę w 2. Ruchal ją jak dziwkę, kiedy wyszedł z nej cipki od razu wsadził kutasa do jej buzi kazał opuścić jen głowę w dół i zaczął ją ruchac w buzie, po czasie przestał, pokazał na mnie palcem. Kazał podejść i ją pocałować. Podszedłem a on zapytał jak smakuje. Powiedziałem, że jest oki, ale wolał bym zrobić tak z. Cipką. Złapał ją za rękę, przytulił do siębie, złapał za włosy i zapytał się kogo jest Kurwą, Bez zastanowieniaOdpowiedziala, że jego nie wytrzymałem, podszedłem do nich zabrałem jej rękę, położyłem na kutasie i spuściłem się dosłownie w 2 minuty potem. Oktawian widzą to powiedział, że to chyba się mi podoba a to fopiero początek zabawy.  WIDZĄC to kotka złapała mnie za kutasa, zabrała go do buzi, po. Chwili wyjeła, kazała się Pocałować spojrzała na mnie kiedy on w tym czzasie ruchał ją na. Pieska i powiedziała, że mnie. Kocha. Kiedy on ją bzykal a ona się ze mną calowala, zapytał się jej jak chce żeby skończył. Powiedziała, że ma to zrobić w jej cipce i ze o tym marzy. Odwrócił ją na plecy, włożył kutasa, przyspieszył ruchy i spuścił się nie w jej środku ale zalał jej całą cipke i tylek, Po Wszystkim wszedł w jej cipke i zaczą się z nią całować. Po chwili wyszedł z niej, popatrzył na mnie i. Powiedział teraz Twoja kolej. Mój kutas był sztywny jak beton. Zabrałem tylko chusteczki, wytarlem jego sperme z jej brzucha i zamiast. Od razu w nią. Wejść na. Początku ją wylizałem, potem. Kazałem. Na. Mnie. Usiąść a potem. W. Niej doszedłem... 

Widok jej mokrej, zalanej przez nas cipki z której Wycieka sperma bezcenny. Kotka położyła się na plecach rozłożyła nogi i powiedziała, że dawno nie było jej tak dobrze. Był to dopiero początek naszej zabawy, która trwała do rana 

Kiedy tak leżała, spojrzałem na swój telefon który był wyciszony. Dostałem smsa od faceta z którym mieliśmy się spotkać zanim napisał jej były. Napisała, że jeśli zmienili byśmy zdanie wystarczy dać mu znać, ponieważ i tak nie ma planow i zaplanował sobie wcześniej wszystko pod wieczór z nami. 

Wstałem, podszedłem do Oktawiana, zabrałem go na bok i zapytałem co o tym sądzi. Uśmiechą się tylko, popatrzył mi prosto w twarz i powiedział "stary spodoba się jej tylko ma to być dla niej niespodzianka" mój kutas znowu staną na baczność. Kazałem Okyawianowi zabrać kotkę do łazienki. Zabrał ją za rękę i wzią pod prysznic. W tym czasie zabrałem telefon i zadzwoniłem do naszego znajomego, wytlumacuzlem, kazałem zabrać dużo gumek i kazałem wpadać. Wyciszylem telefon, żeby kotka nic nie podejrzewał. Z łazienki wyszedł sam Oktawian, powiedziałem mu cały plan, uśmiechnął się tylko i przystapilismy do planu. 

Przed spotkaniem długo rozmawialiśmy z krótką i doszliśmy do wniosku, że spróbujemy podwójnej penetracji. Robiła się mokra na myśl, że w jej cipce chodzą 2 koutasy. 

• Lubię 20
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kotka podeszła do walizki, zabrała ją do łazienki, powiedziała tylko żebyśmy poczekali. 

Kiedy czekaliśmy dostałem smsa od naszego kolegi, że czeka pod adresem. Wysłałem smsem adres pokoju, podałem kod do wejścia i każe czekać pod drzwiami na znak. Po chwili z łazienki wyszła kotka, miała na sobie pończochy kabaretki, i body które całkowicie odslanialo jej cipke, było całe z grubej siateczki. Stanęła i zapytała jak się wam podoba chłopaki. Kiedy tak stała, podszedł do niej oktawian i powiedział "mamy dla Ciebie niespodziankę skarbie" założył jej opaskę na oczy, założył słuchawki z muzyką na uczy i szepną na ucho żeby się odprezyla. Uśmiechnęła się tylko szyderczo i oktawian rzucił ją na łóżko i zaczą zajmować się jej cipką. W tym czasie delikatnie otworzyłem drzwi i kazałem wejść naszemu nowemu znajomemu...

Kiedy wszedł, nie za bardzo zorientował się w klimacie jednak szybko mu wytlumaczylem co i jak i kazałem od razu ściągać spodnie. Nie trzeba mu było długo powtarzać. Szybko cały się rozebrał, wzią kutasa do ręki i zaczą się nim bawić. OKTAWIAN przestał lizać jej cipke, pokazal na niego palcem i była zamiana. Kotka się nie zorientowała, podszedłem tylko do niej i nie wytrzymałem wsadziles kutasa do jej buzi, nasz gość przestał ją lizać, założył gumkę i wszedł w nią delikatnie z czasem zanjrzajac się w niej cały. Bzykal ją jak rasową sukę, w pewnym momencie kotka sama powiedziała, wsadź mi w tylek. Slojrxelismy się z oktaeianem na siebie i na naszego gościa, skineliśmy głową na aprobatę i podaliśmy Mu żel. Zabrał go, nałożył sobie na palce, na jej tylek włożył palce, tylko jeknela, nałożył ma kutasa i delikatnie w nią zaczą wchodzić. W tym czasie oktawian masowal jej cipke i kiedy on penetrowal jej cipke, oktawian wykładał cipke w jej palce, ściągną jej słuchawki. Zapytał czy jest jej dobrze. Powiedziała, że zawsze marzyła żeby wybzykał jej tylek, on czy jest tego pewna, ona ze tak. I w tym momencie ściągną jej opaskę. 

Spojrzała na niego, na nas dziwnym spojrzeniem, odeochnela go i powiedziała, że jesteśmy pojebani. Jednak po chwili spojrzała na mnie i zapytała "tego właśnie Chcesz" odpowiedziałem, że chcę wszystkiego nsjleoszego dla niej. Zabrała mnie za szyję, przygryzla ucho i powiedziała to teraz patrz... 

Wtedy ukleknela i kazała oktawianowi o naszemu gościowi podejść do niej, gościowi kazała ściągnąć gumkę i wkladala na przemian ich kutasy do swojej buzi z czasem prubujac brać je razem.. Kiedy to robiła patrzyla szyderczo na mnie i się uśmiechała. Patrząc na mnie stwierdziła "chłopski zacznijcie mnie ruchac, mnie się też coś należy. Spojrzała na gościa, kazala mu złożyć gumkę i stwierdziła, że ns nim usiądzie 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy masz gość założył gumkę kotka tylko pochylił się nad nim zabrała go do buzi spojrzała na niego i potem na mas i powiedziała "musiałam mieć pewność, że. Dobrze leży" i się do ma uśmiechnęła. Popatrzył na mnie, zabrała jego kutasa do ręki i wsadziła sobie w cipke. Delikatnie się na niego nabijala, aż cały w nią wszedł. Popatrzył się na mnie uśmiechnęła się i powiedziałam "kochanie jest troszkę większy od Twojego" i kazała do siebie podejść. 

Kiedy do niej podszedłem z maksymalnie stającym przez całą sytuację kutasem, złapała mnie za szyję wzadzila mi język w szyję i zaczęła się ze mną mega namiętnie calowania, spojrzała na mnie i powiedziałam, że mnie kocha najmocniej na całym świecie i, że jestem jej całym światem, dodatkowo zlalapa mojego kutasa do ręki i zaczęła się nim mocno bawić . Potem odwróciła wzrok, krążyla nim po podłodze, spojrzała na mnie, uśmiechnęła się szydeeczo, wsadziła mi język do buzi spojrzała na mnie i kazała mi wylizac jej dupke. Spojrzałem na nią, zobaczyłem jej szkliste spojrzenie, pocałowałem ją, i w czasie jak on ją ujwzdzał, złapałem ją za tylek, włożyłem jej swój palec do jej buzi, złapałem za włosy i zapytałem "tego chcesz moja suczko" w czasie jak to mówiłem po malu zanurzalem palec w jej tylwczku, ona tylko skinela głową 

Odchylilem jej pośladki i zaczolem lizać jej dupke. Oktawian w tym czasie siedział na fotelu i bawił się swoim kutasem. W czasie gdy tak się bawiliśmy, moja kotka spojrzała się na oktawiana, pokazała na niego palcem i kazała do siebie podejść. Kiedy to zrobił, zabrała go za szyję i powiedziała, żeby to on zają się jej tykeczkiem żeby w nim skączył. Popatrzył się na nią z szyderzczym uśmiechem, pocałował ją z jezyczkiem i powiedział "jak Twój rogacz odpowiednio go nawilzy yo będziemy działali". Spojrzałem na omawiana i on na mnie, powiedziałem, że. Ie spodziewałem się, że będzie większym zboczencem ode mnie 🙂 spojrzał na mnie i powiedział, a ja nie wiedziałem, że będzie mnie to mega podniecać jak inny face będzie wkładać mojego kutasa w jego żonę. 

Spojrzałem na niego, powiedziałem, że się na to nie umawialiśmy. Powiedziałem że mam w dupie jego fantazje. Ale potem przez głowę przeszła mi dziwna myśl.  Spojrzałem na kotkę bzykaną przez naszego gościa, zapytałem się chcesz tego ona tylko skinela głową i powiedziała, że chcę żebym był jem rasowym rogaczem. Nie myśląc długo kazałem okatwaianowi podejść do niej, staną na wprost jej tyłka ze strasznie stojącyk. Kutasem i to ja wsadzilem i nakieroealem jego kutasa w jej tylek. Bzykali ją na 2 baty, po malu potem przyszpieezyli. 

Kiedy tak ją bzykali w dostała orgazmu i zaczęła cała się trząś, byłem cały czas przy niej i w trakcie orgazmu trzymałem ją za szyję i się z nią calowalem. Po tym opadła z sił i kazała im odejść. Kazała sie do siebie przytulić. 

IMG_20191231_005424.jpg

Kiedy się do niej przytuliłem pocałowała mnie, spojrzała mi w oczy, powiedziała, że strasznie mnie. Kocha i tylko ze mną wyobraża sobie przejść życie. Kiedy chłopaki się do niej dobierali kazała im przestać. Złapała mnie za szyję, powiedziała na ucho, że to ja jestem najważniejszy, złapała mojego kutasa w rękę, Jeszce raz spojrzała mi w oczy i powiedziała, że przez chwilę jestem jej. Zabrała mojego kutasa do buzi patrząc się na mnie i potem. Szybko usiadła na mnie. Kiedy ją ujezdzalem, chłopaki byli przy nas i bawili się swoimi. Kutasami. Nagle oktaeian podszedł do nas, złapał kotkę za tylek 2 rękami i paluszkiem pieesczac jej tylek zaczą nadawać rytm jak mnie ujezdza. Zarówno ja jak i ona byliśmy tym mega zdziwieni jak i podniedeni i nie wytrzymaliśmy długo. 8 minut wystarczyło żeby zarówno kotka jak o ja doznaliśmy Mega orgazmu. Jej cała cipka wypełniła się moją spermą. 

Chłopaki tylko patrzyli na nas i mówili oj zakochani, zakochani. Teraz to my zabierzemy Kasię pod prysznic (bo tak miała na imię) i się nią zajmiemy. Po chwili odpoczynku, faktycznie oktwaiwan zabrał kociaka pod prysznic z naszym gościem i dokładnie ją wymyli, ogarniając w. Między czasie grę wstępna z moją kobietą. 

Wychodząc z prysznica popatrzyla tylko na mnie, powiedziała kocham Cię i ukleknela między nimi biorąc na przemian ich kutasy do buzi 

preview.jpg

Pp pewnym czasie kiedy byli na. Maxa twardzi kazała założyć naszemu gościowi gumkę a oktawianowi się położyć na plecach. Kiedy gość był już przygotowany siadla na okyawianie delikatnie się w niego wbijając, kazała podejść gościowi do. Siebie żeby. Mu obciągneła, kiedy zauważyła że jej mega sztywny, spojrzała na. Mnie. O na oktawiana,. Uśmiechnęła się zeszła z niego odwróciła się nabila się tylkiem na oktawiana i kazała gościowi wejść w. Jej cipke i bzykac ją aż się nie spuści. 

• Lubię 18
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naszemu gościowi nie trzeba było długo powtarzać. Kiedy jej tylek był wypełniony twardym kutasem jej byłego, nasz gość podszedł do niej, spojrzał na nią pocałował w usta i zaczą wkładać swojego kutasa w jej cipke. Widok. Mojej kobiety w tej pozycji był obledny... 

Kiedy oni ją bzykali wywracała oczy i wiła się z przyjemnością. Patrzyłem na nią siedząc na fotelu ze sztywnym kutasem w ręce, spojrzała na mnie i powiedziała Kocham Cię mój rogaczu. 

Bzykali ją tak ładnych parę. Minut aż nagle nasz gość nie wytrzymał, przyspieszył ruchy, ściągną gumkę, podszedł z kutasem do jej buzi i cała zawartość wylądowała na jej ustach. Tylko się oblizala, uśmiechnęła i spojrzała na mnie i powiedziała, że chcę więcej...

Zeszła z oktawiana, podeszła do mnie, złapała mnie za rękę, pocałował namiętnie w usta i powiedziała, żebym się dołączył... Chce żebyś był przy mnie jak Okyawian zaleje moją dupke...

Kazała mi usiąść, położyła się na. Moich kolanach, rozłożyła szeroko nogi i kazała oktawianowi w nią wejść... 

Screenshot_20200111_042308_com.app.downloadmanager.jpg

Spojrzał Tylko szyderczo na. Mnie i powiedział, że kobiecie się nie odmawiać i wszedł mocno w jej cipke. Skarb powiedział, że miała być dupka i chce go tam poczuć, m popatrzył na nią i na mnie i powiedział, że na początku trzeba go dobrze nawilzyc. Kiedy ją tak bzykal ona bawiła się moimi jajkami i cały czas pytała czy mi się podoba. Mój kitas był sztywny jak dąb i bliski kolejnego orgazmu. W końcu O powiedział, że znowu zaczynamy zabawę i jest blisko, wyją kutasa z cipki, wstał i włożył go do jej buzi a następnie delikatnie wszedł w jej tylek. Podczas gdy masz gość był pod prysznicem my bawiliśmy się na całego, Oktawian przyspieszył ruchy, moja kobieta też z pieszczenia jajek przeszła na zabawę moim. Kutasem, walila go coraz szybciej. W końcu Oktawian przyspieszył ruchy i się zatrzymał, pocałował ją mocno, powiedział ja pierdole było cudownie i wyją swojego kutasa z jej tyłka... 

Była strasznie podnirvona podobnie jak ja, spojrzała na mnie i powiedziała teraz Ty popraw po nim... 

Chcę mieć tylek pełen waszej spremy. Zapałem ją za szyję, wsadzilem język do buzi, powiedziałem że ją kocham. Kazałem się położyć i rozłożyć nogi. Wszedłem ją ostro i zdecydowanie, czułem że jej tylek jest śliski od spermy i nie trwało to długo, po max 3 minutach doprawiłem i spuściłem się w jej tyłku całując ją cały czas. Kiedy skończyłem powiedziałem Kocham Cię, uśmiechnęła się szzyderczo, wtulila we mnie i powiedziała, żebym podziękował chłopakom i ze chce mieć mnie teraz tylko dla siebie... 

Kiedy chłopaki skończyli prysznic powiedziałem, że koniec zabawy, mieli smutne miny, ale zrozumieli to, ubrali się dali po soczystym buziaku z jezyczkiem, mnie przybili po piątce, podziękowali o wyszli. 

Kiedy po ich wyjściu lezelismy i się całowaliśmy i Mizialiśmy. Bawiłem się jej cipką i dupką wkładając palce i w cipke i w dupke. Żona przerwała popatrzyła na mnie i powiedziała : skarbie kocham Cię nad życie i dziękuję Ci za wszystko. Jesteś miłością mojego życia i tylko Ciebie kocham i masz najlepszego kutasa na świecie. Mam pytanie tylko prozę obiecaj, że się nie obrazisz. Skinołem głową i powiedziałem, że nie mamu przed sobą tajemnic. Żona wtedy powiedziała : widzisz kochanie sama się nie spodziewałam, że ten cały klimat tak strasznie mnie będzie jaral, dzisiaj miałam naprawdę chyba najlepszy seks w życiu. Tyle mocnych orgazmów i tyle przeżyć dodatkowo mega mnie podniecil sex analny i Twoja rola jako mojego rogacza. Nie sądziłam, że będę miała taka przyjemność z ruchsnia się z innymi przy swoim facecie jeszcze z 2 facetami. Proszę Cię teraz jako mojego rogacza wyliz moją mokrą cipke i dupke wiem, że też tego. Chcesz. Kiedy to powiedziała moje oczy się zaswiecily i dokładnie wylizałem jej mokra od spermy kochanka cipke o dupke. Nie sądziłem że kiedy kolwiek zrobię coś takiego i, że będzie mnie to tak podniecało. Położyłem się i kazałem usiąść Cipką na mojej twarzy. Kiedy ją tak lizalem cała sperma wysłała się do mojej buzi, czułem zarazem upokorzenie jak i mega silne ppdniecenie. Kiedy jej otworki były już całkowicie czyste, kazała mi się położyć. Zabrała mojego kutasa do buzi i się nim bawiła mówiąc brudne słówka typu czy mi się podobał, że jestem jej rogaczem itd. W końcu na mnie siadla, i szepnęła do ucha, że jestem jej rogaczem na zawsze, pocalowala mnie i powiedziała och chyba czuje w moich ustach spermę oktawiana jest taka pyszna jak cały on. 

Kiedy tak po mnie skakała i mówiła brudne słówka, nie wytrzymałem długo i wystrzeliłem prosto w jej cipke i doszedłem razem z nią. Wtulilismy się w siebie o stwierdziliśmy, że jesteśmy pojebani zdrowo... 

Po chwili wstalismy i poszliśmy pod prysznic, długo ze sobą rozmawialiśmy i stwierdziliśmy że to nas mega połączylo ze sobą. Kotka stwierdziła, że nie zadziała, że jestem aż tak szalony i zboczony ale ona to lubi. 

Kiedy po wszystkim już emocje. Opadły stwierdziliśmy, że teraz pora na coś nowego i skoro niedługo moje urodziny to pora na dziewczynę do 3 kąta lub cucquen... 

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...