Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Nasz pierwszy raz :)

Rekomendowane odpowiedzi

Po bardzo wielu rozmowach, fantazjach w końcu udało spełnić się nasz fantazję :) Nie było to takie łatwe jak by się mogło wydawać. Na początku pojawił się dylemat odnośnie kochanka, myśleliśmy o jej byłym, ale w końcu zdecydowaliśmy się że ma to być zupełnie ktoś obcy i nowy. Swoją przygodę rozpoczęliśmy od założenia konta na jednym z portali dla dorosłych oraz od dodania ogłoszenia. Naprawdę nie sądziliśmy, że będzie tak trudno znaleźć odpowiedniego kandydata. Po wielu rozmowach i wymianach wiadomości w końcu trafiliśmy na Tomka, do którego napisała Kotka. Po wielu wiadomościach w końcu zdecydowaliśmy się na spotkanie na kawę "w Realu". Kiedy jechaliśmy na spotkanie moją i jej głowę przechodził 1000 myśli co będzie, a jak to nie będzie on a jak nie da rady, jak ja zareaguje itd. W końcu dotarliśmy na wyznaczone miejsce. Tomek okazał się naprawdę fajnym facetem, kiedy kotka zobaczyła go na żywo aż zaswiecily się jej oczy. Z rozmowy wyszło, że jest on trenerem personalny (jednym z naszych głównych kryteriów było to żeby kochanek posiadał mega ciało i dużego kutasa) kiedy tak rozmawialiśmy Kotka sama zapytała go czy zdjęcia, które przesyłał nie kłamały jeśli chodzi o kutasa, on na to pytanie uśmiechną się tylko zalotnie i kazał jej samej sprawdzić. Nie trzeba było na to długo czekać, kotka stwierdziła, że musi to sama sprawdzić, żeby  nie było przykrej niespodzianki. Stwierdziliśmy, że przejdziemy się do naszego auta (Tomek mieszkał niedaleko miejsca gdzie się spotkaliśmy) i jeśli wszystko okaże się tak jak na zdjęciach pojedziemy do niego. Kota usiadła z nim na tylnin siedzeniu i nie mogła się już tego doczekać, kiedy ruszyłem sama zaproponował "ściągnij już te spodnie i pokaż że nie klamaleś" Tomka nie trzeba było długo do tego zachęcać, rozpią swoje spodnie i wyciąganą na wierzch swojego kutasa, kociaka nie trzeba było długo zachęcać jak go zobaczyła jej oczy się zaswieciły złapała go do ręki i powiedziała kochanie on nie kłamał, ma naprawdę dużego kutasa chyba nie ma co czekać i najwyższy czas żebyś w końcu zobaczył jak mnie pieprzy ktoś inny, mówiąc to miała już w ręku jego wielkiego kutasa i się nim bawiła. Po chwili kazała mu go schować i powiedziała jeszcze musisz wytrzymać chciała bym żeby mój mąż to wszystko widział. 

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy dojechaliśmy na miejsce Kociak poszła do łazienki "zrobić się na bóstwo" My w tym czasie mieliśmy z Tomkiem czas na rozmowę Twarzą w twarz sam stwierdziłem, że kociak jest naprawdę śliczną i cudowną kobietą, a ja w tym czasie dałem mu instrukcję co zrobić żeby na maska ją zadowoli, gdy tak rozmawialiśmy usłyszeliśmy otwierające się drzwi w których ukazała się Ona ubrana w czarną, koronkową bieliznę, pończochy oraz wysokie szpilki, Tomkowi szzczenka opadła prawie do ziemi, Kociak zapytała tylko zalotnie jak się wam Panowie podobam, Podeszła do mnie dała mega buziaka z jezyczkiem, złapała. Mnie za kutasa i powiedziała na ucho a teraz patrz... Podeszła do Tomka, usiadła mu na kolanach i zaczęli się namiętnie całować jego dłonie dotykamy jej szyji oraz druga powedrowala nieco niżej i macała jej cipke, Nagle Tomek wstał, zabrał ją na ręce i rzucił na łóżko pocałował namiętnie i zaczą zjeżdżać pocałunkami od szyji w kierunku Cipki, odsłonił Majtki i widząc Cipke powiedział, że nigdy nie widział tak idealnej cipki i złączą ją namiętnie lizać. Po dłuższym czasie jej oieszczenia wstał, ściana spodnie pocałował ją namiętnie i powiedział teraz skarbie Twoją kolej położył się, a Kociak zaczęła obciągać jego dużego kutasa. Tomek nie musiał się wstydzić ponieważ miał 21 cm i był naprawdę gruby, kiedy Kociak mu obciągała poczułem jak moje spodnie chce rozerwać, ściągnąłem je podszedłem do niej od tyłu i zaczołem lizać jej Cipke, odwróciła się tylko do mnie i powiedziała dobrze ją przygotuję na wejście tego olbrzyma. I wróciła do obciagnia. Po 3 minutach, przerwała kazała mi usiąść na fotelu, i powiedziała do Tomka, żeby teraz ją dobrze zerżną, nie trzeba mu było dwa razy powtarzać, otworzył gumkę, założył ją, posmarował żelem i kazał kociakowi na nim siąść 

• Lubię 15
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzeba było jej 2 raz powtarzać, spojrzała się na mnie z błyskiem w oku, zabrała jego kutasa przyłożył do swojej Cipki i powoli się na niego nabijala jęcząc głośno i mówiąc boże jaki on jest wielki. Przysmiedzala ruchy, bardzo jej się to podobało, nie mogłem wytrzymać podszedłem do nich, dałem jej buziaka z lezyczkiem i zapytałem czy się jej podoba, ona złapała mnie za kutasa spojrzała na mnie i powiedziała, że nie tylko mi się podoba mój rogaczu, po chwili takiej zabawy Tomek kazał jej zejść, złapał ją za głowę pocałował z językiem i kazał przed nim ukleknac. Kociak naprawdę obciągała mu mega z pasją i starała się wkładać go jak najgłębiej tylko umiała, dodatkowo pirszcząc okolice jest w tym naprawdę dobra. Tomek kazał położyć się jej na łóżku z głową sluszczona na dół i zaczą bzykac jej usta, ja w tym czasie znowu dobrałem się do jej cipki i zaczołem ją namiętnie lizać,  przez tą całą sytuację inoodniecenie myślałem, że eksploduje, Tomek przerwał założył następną gumkę i kazal się jej oprzeć o mnie i wszedł w nią od tyłu. W czasie jak tak ją posuwał, my namiętnie całowaliśmy się ze sobą, Tomek przyspieszał ruchy i w końcu spuścił się na jej tylek. Jak skończył wyszedł z pokoju zostawiając nad samych, Kochanie teraz Twoją kolej wejdź we mnie i zalej mnie w środku Powiedziała. Kazałem się usiąść na sobie, przez to wszystko nie potrwalo to dłużej jak 5 minut i skończyłem w niej, to był wyjątkowy orgazm. Po wszystkim szybki prysznic, pożegnanie z Tomkiem i na weekendowy wyjazd podczas którego mieliśmy naprawdę wyjątkowy seks i prawie cały ten czas spędziliśmy w łóżku. 

• Lubię 18
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję odwagi i super zabawy. Czy moglibyście pokazać hotkę ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz 2 raz wyszedł dosyć spontanicznie. Dodaliśmy ogłoszenie na jednym z portali, że szukamy faceta do 3 kąta, stwierdziliśmy że jak się ktoś znajdzie to Oki jak nie to nie. Spośród wielu wiadomości, trafił się on. Wysoki, zadbany, przystojny 40 letni facet, miał na imię Piotrek.  Z rozmowy wydawał się facetem na wysokim poziomie, szybka wymiana telefonów i umówienie się na wieczór. Umówiliśmy się z nim w wynajętym apartamencie. Przyjechaliśmy godzinę wcześniej, obydwoje nie byliśmy pewni czy przyjedzie i sami zajęliśmy się sobą, przez to całe podniecenie bardzo szybko doszliśmy razem w tym samym momencie. Kiedy lezelismu, zadzwonił telefon, że jest już pod żeby podać mu numer pokoju. Kotka zrobiła duże oczy sama w to nie wierzyła o kurcze on faktycznie przyjechał idę do łazienki się przygotować. Kiedy kotka była w łazience ja otworzyłem mu drzwi, chwilę pogadaliśmy, faktycznie byłem zadowolony że to właśnie on zernie Kotkę dzisiejszej nocy. Po pewnym czasie otworzyły się drzwi łazienki wyszła kotka grzecznie ubrana w czarne pończochy, spódniczka i koszule, buziak na przywitanie, parę drinków i długa rozmowa, która przeniosła się w końcu na kanapę. Piotrek zaczą ją dotykać po kolanie i udzie aż w końcu złapał ją za głowę i zaczą namiętnie całować, jego ręka przeżywała się w okolice majtek i zaczą masować kotkę po cipce. Zaproponowałem, żeby przenieśli się na łóżko i tak też zrobili, a ja obserwowałem wszystko z kanapy przez pewien czas...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...