Skocz do zawartości
fanpończoch

Pani nie dotyka Małego

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny gadżet zamówiony. Tym razem klatka na mojego "bezużytecznego" ptaszka. Bezużytecznego bo:

1. I tak spuszczam się dosłownie po kilku sekundach w jej ciepłym wnętrzu

2. Każdy jeden palec mojej dłoni czuje bardziej niż tego malca.

Tymczasem mija kolejny dzień, tydzień i miesiąc w którym mój penis jest odseparowany od jej cipki. W tym czasie tak jak pisałem wcześniej: mogłem wejść tylko w gumce lub silikonowej nakładce przedłużającej. Swoje wręcz fizyczne spełnienie znalazłem za to w zaspokajaniu mojej kochanej żony na inne sposoby. Uwielbiam masować i całować jej łechtaczkę, kocham smak jej cipki kiedy mój język przesuwa się po płatkach jej warg sromowych. Nie mniej podnieca mnie możliwość pieszczenia językiem jej wypiętej pupy. Czerpię przyjemność z dawania jej tego co umiem robić, a mojego nieporadnego ptaszka zastępuje póki co dildo. Od jakiegoś czasu bezpośredni dotyk też jest ograniczony: zakładam gumkę zawsze zanim jej piękne i delikatne dłonie go dotkną. Jest w tym wszystkim element praktycznego podejścia: nie ma problemu z bałaganem po zabawie.

Uwielbiam być w tej roli, w której jestem. Mam nadzieję na kolejne kroki.

• Lubię 2
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...