Skocz do zawartości
fanpończoch

Pani nie dotyka Małego

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczynamy te praktyki dopiero i pobawiła się nim (koniecznie przez rękawiczkę) po 3 tygodniach. Był aż cały spuchnięty, spuściłem siw chyba po dwóch minutach. To takie żałosne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej Rogacze! Jeżeli Wasze Panie nie dotykają małego, to pochwalcie się:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas od jakiś czas temu zaproponowałem żonce, żebyśmy zaczęli używać gumek (podnieca mnie, że nie mogę skończyć w środku). W kolejnym etapie zaczęliśmy zakładać już podczas pieszczot (żona nie dotyka mojego penisa bezpośrednio, tylko jak mam założoną gumkę). Teraz doszliśmy do etapu, w którym żona masuje mojego penisa tylko stopami i tylko jeśli mam założoną gumkę. Od paru miesiecy spuszczam się tylko w gumkę a w do cipki jestem dopuszczony tylko jak mam założony sztuczną przedłużkę (żona dopytuje czy aby na pewno nic nie czuję przez tą grubą gumę, ostatnio jeszcze dla pewności pod ten ekspander kazała mi założyć gumkę).

Generalnie zajebiste uczucie. Nigdy nie spodziewałem się, że będę czerpał tyle przyjemności i satysfakcji z dawaniu żonie przyjemności w każdy inny sposób niż przy użyciu penisa. Do tego dochodzą słowa żony (które jeszcze potęgują uczucie podniecenia): nie zasługujesz na to, żeby we mnie dojść lub chciałabym mieć kochanka z takim fiutem. Macie może jakieś sugestie jak to można dalej pociągnąć?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, rogacz_199x pisze:

U nas od jakiś czas temu zaproponowałem żonce, żebyśmy zaczęli używać gumek (podnieca mnie, że nie mogę skończyć w środku). W kolejnym etapie zaczęliśmy zakładać już podczas pieszczot (żona nie dotyka mojego penisa bezpośrednio, tylko jak mam założoną gumkę). Teraz doszliśmy do etapu, w którym żona masuje mojego penisa tylko stopami i tylko jeśli mam założoną gumkę. Od paru miesiecy spuszczam się tylko w gumkę a w do cipki jestem dopuszczony tylko jak mam założony sztuczną przedłużkę (żona dopytuje czy aby na pewno nic nie czuję przez tą grubą gumę, ostatnio jeszcze dla pewności pod ten ekspander kazała mi założyć gumkę).

Generalnie zajebiste uczucie. Nigdy nie spodziewałem się, że będę czerpał tyle przyjemności i satysfakcji z dawaniu żonie przyjemności w każdy inny sposób niż przy użyciu penisa. Do tego dochodzą słowa żony (które jeszcze potęgują uczucie podniecenia): nie zasługujesz na to, żeby we mnie dojść lub chciałabym mieć kochanka z takim fiutem. Macie może jakieś sugestie jak to można dalej pociągnąć?

Ona:

żona to już chyba wie co robi, pięknie tak krok po kroku ogranicza Ciebie i kontakt z Twoim... Wszystko zależy od tego co ona lubi i czego oczekuje, ale skoro nie chce małego, to może bez nakładki najchętniej wcale by Cię nie dotykała. Może wolałaby popatrzeć jak się dla niej przygotowujesz sam. Albo wcale wolałaby go nie widzieć , tylko żebyś zawsze przychodził już gotowy. Może przydałaby się nowa przedłużka, o innej długości i kształcie, żeby mogła sobie ukochana posprawdzić jak jej będzie najprzyjemniej? Dużo jest opcji jeszcze przed wprowadzeniem całkowitych zakazów 😊

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio podczas pieszczot zapytałem żony, czy jej nie przeszkadza fakt, że nie wchodzę w nią nawet w gumce. Dostałem odpowiedź: "przecież i tak Cię prawie nie czuję a poza tym dochodzisz po paru sekundach". Strasznie mnie to podnieciło, byłem tak nakręcony, że postanowiłem pójść krok dalej i zastałem czy to, że nie wchodzę w nią powoduje, że ma ochotę na innego. Na to pytanie już nie odpowiedziała...

Było też z jej strony wyznanie, że gdybyśmy się spotkali z innym facetem to chciałaby być ruchana w dwie dziurki. Ja miałbym wejść analnie, dlatego że mam małego. Ja z kolei boję się, że w takiej sytuacji mógłbym bardzo szybko dojść z racji ciasnej pupy. 

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj kolejny spust do gumki, w tym czasie ona ujeżdżała dildo i masowała moje jądra

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...