Skocz do zawartości
Zenek

Pani pozwala się spuścić czarnoskóremu bullowi

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądanie swojej kobiety z czarnym penisem w ustach to totalny odlot. Wyobraź sobie jest usta na jego jajkach, twoja ukochana zlizująca spermę  bulla...

Wciąż i wciąż te obrazy wracają do mnie. Jego sperma ściekająca z jej ust. Głowa mi pęka jakbym się naćpał, wciąż i wciąż wracają te obrazy jest ust wypełnionych jego dużym penisem. Boję się i chce częściej to widzieć. Szaleństwo ale chcę by moja kobieta znowu jęczała pod czarnym fiutem. Chcę znowu widzieć jej błędne oczy, rozgrzane ciało, jej jęki. Jej dłonie wpychające czarnego penisa do buzi a potem do cipki. To jak szaleństwo ale nie potrafię chyba się z niego wyzwolić i chcę jeszcze...

fantasy10.JPG

fantasy9.JPG

fantasy7.JPG

fantasy8.JPG

fantasy6.JPG

fantasy4JPG.JPG

fantasy5.JPG

fantasy2.JPG

fantasy3.JPG

fantasy1.JPG

sperm6.JPG

sperm7.JPG

sperm5.JPG

sperm3.JPG

sperm4.JPG

sperm2.JPG

sperm1.JPG

• Lubię 2
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powyższe mega zajebiste 🥰 zwłaszcza jak tkwisz w skórze niespełnionego rogacz, idealne żeby choc w wyobraźni zobaczyc to co by sie chcialo zobaczyć na żywo 🥲

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...