Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz Jej bardzo ufać. Brzytwa w rękach Wiedźmy w takiej sytuacji może mieć nieodwracalne konsekwencje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

spust kochanka do ust żony, po czym ona przekazuje cały ładunek do moich ust.
mm. może kiedys ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.01.2026 o 11:58, madmax199 pisze:

spust kochanka do ust żony, po czym ona przekazuje cały ładunek do moich ust.
mm. może kiedys ;)

mmm kochanie nie mówiłeś mi o tym, zrobimy to! :D obiecuję.

ps. tymczasowo hotka przejmuje konto ;D 

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, madmax199 pisze:

mmm kochanie nie mówiłeś mi o tym, zrobimy to! :D obiecuję.

ps. tymczasowo hotka przejmuje konto ;D 

Czekamy zatem na gorące wpisy od prawdziwie gorącej i wyuzdanej Hotwife!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyna kiedyś poznala nowego kolege, o którego byłem bardzo zazdrosny na samym początku ich relacji.
Szybko zaczela nazywać go "przyjacielem" co na początku nie za bardzo mi się podobalo. Jednak ta relacja była zdrowa i dziewczyna z pewnoscia nigdy mnie nie zdradzila.
Mieli kilka wspólnych wyjść, potem ich relacja się troszkę jakby zredukowala. Przeprowadzil się do innego miasta z powodow osobistych.
Od zazdrości szybko "wdarlo" się podniecenie i wyobrażenia, jak ona to z nim robi. Jak posuwa ja większym sprzętem oraz jak robi mu dobrze. Ta myśl jest bardzo rozpalajaca.
Od początku mowila, ze go go bardzo lubi i maja wspólny jezyk. Może kiedyś uda się wznowić ta relacje?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda cucklod mocno podnieca 

• Lubię 1
  • Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja raczej jako fantazja niż coś do spełnienia, ale…

Spotykam się z dziewczyną, ona chce czekać z seksem, po jakimś czasie się oświadczam, a ona przyjmuje oświadczyny. Muszę jednak spytać o zdanie jeszcze jej mamę. Mama stawia warunek. Muszę zamknąć swojego ptaszka w klatce i oddać jej klucze które ona przechowa aż do dnia ślubu. W czasie narzeczeństwa moja narzeczona przeżywa rozkwit seksualności. Ma coraz większą ochotę na seks. Moja przyszła teściowa namawia ją żeby eksperymentowała, spełniała fantazje i cieszyła się byciem niezamężną na całego, bo jej przyszły mąż napewno będzie grzeczny. Narzeczona z czasem znajduje kilku kochanków którzy jej dogadzają i pomagają zaspokoić jej rosnące potrzeby. W dniu ślubu moja ukochana ma już bardzo duże doświadczenie w sprawach łóżkowych, a ja wciąż pozostałem wierny i zamknięty w klatce. Po ceremonii teściowa oddaje kluczyk do mojego pasa mojej żonie, a ona informuje mnie że od teraz zmienia się jedynie jego właścicielka, bo czas narzeczeństwa utwierdził ją w przekonaniu że dotychczasowy układ bardzo jej odpowiada i nie zamierza tego zmieniać. Jako mąż dostaje pozwolenie na oglądanie mojej żonki podczas seksu z kochankami, a noc poślubna kończy się wylizaniem jej cipki po obfitym wytrysku mojego przyjaciela i świadka (był jednym z jej kochanków przez cały okres narzeczeństwa). 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...