Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 14.07.2025 o 12:10, WatchfulSoul pisze:

Wymieniamy się kontaktami do swoich żon. Ty zaczepiasz moją a ja piszę do twojej. Żony bez doświadczenia więc trzeba odpowiednio rozpracować sytuację. Na bieżąco wymieniamy się screenami z rozmów. 

Fajnie było by wiedzieć czy i co pisze 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy było, ale taka fantazja.

Jesteśmy na wyjeździe gdzie w wyniku splotu różnych sytuacji i niespodziewanych nowych znajomości lądujemy w pokoju hotelowym z nowopoznanym kochankiem żony. Pech chce ze została nam 1 prezerwatywa. Żona za karę za złe przygotowanie do wyjazdu daje ja kochankowi. Ja jesli chce w nia wejsc, muszę poczekać aż on skonczy i mogę założyć zużyta gumkę. I tak sie dzieję. Bull spuszcza sie w niej biorac ja na pieska po czym ściąga prezerwatywe pelna spermy i wręcza mi ja. Ja niewiele myśląc nakładam ja na siebie i taplajac sie w jego spermie również spuszczam sie w srodku bedac w zonie. Na koniec zawartosc wylewamy zonie na twarz.

Taka na szybko fantazja która ostatnio zyje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas imprezy firmowej kolega żony z pracy kątem oka zauważa zdjęcie, które znajduje się też tutaj na forum. Okazuje się, że on także jest użytkownikiem. Nawiązuje z nią kontakt i zaczyna pisać. Z czasem odkrywa karty, ale ona odmawia kontynuowania relacji w tematyce zdrady. On nie odpuszcza i zaczyna ją szantarzować. Ze strachu przed tym, że on mógłby coś ujawnić żona mu ulega i spełnia jego zachcianki, którymi początkowo są żądania zdjęć. Z czasem robi się coraz bardziej pewny. Dochodzi do spotkań, na których żona musi spełniać jego najdziwniejsze fantazje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.07.2025 o 12:39, eleo pisze:

Fajnie było by wiedzieć czy i co pisze 

Tak dokładnie o to chodzi. Najpierw zobaczyć czy w ogóle zaczęła pisać a potem o czym :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...