Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy Kochanek z rogaczem organizują  spotkanie z hotką w hotelu. Rogacz oddaje hotkę nowopoznanemu kochanowi do pełnej dyspozycji. Po wyuzdanym sexie w pokoju hotelowym, kochanek zabiera hotkę na spacer mówiąc rogaczowi, żeby siedział grzecznie w pokoju i czekał na ich powrót. Oni w tym czasie spędzają ze sobą czas na mieście, robią zakupy dla hotki. Za zakupy płaci rogacz blikiem na ich wiadomość. Po zakupach odwiedzają ekskluzywną restaurację za którą oczywiście też płaci rogacz. Potem odwiedzają jeszcze jedno miejsce niespodziankę i wracają do hotelu oddać hotkę rogaczowi. 

Po powrocie do hotelu, kochanek z hotką w drugim pokoju ostro się pieprzą. Po wszystkim kochanek oddaje hotkę rogaczowi. Hotka ma na sobie nową bieliznę pochlapaną spermą kochanka, a kulminacyjnym prezentem od kochanka są kolczyki w sutkach jakie zafundował hotce podczas wojaży na mieście odwiedzając w ramach niespodzianki piercera. Tym sposobem kochanek oznaczył hotkę w nietypowy sposób fundując jej na pamiątkę kolczyki w sutkach. 

• Lubię 5
  • Wow! 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka miesięcy temu mój kuzyn owdowiał i został sam córkami… Wsparcie rodziny się powoli wyczerpuje. Więc z żoną i naszymi dzieciakami jeździmy, żeby na wiosce dom nie był pusty, dziewczynki mogły pogadać z ciocią o babskich sprawach, a ja mógł wypić piwo z kuzynem. Któregoś razu poszli na piętro ustawiać razem coś w pokoju jego córek, a ja na dole w kuchni pilnowałem aby dzieciaki zjadły obiad. Jak zeszli, kuzyn był jakby weselszy… a żona położyła tylko palec na ustach… w nocy obudziłem się i żony nie było w łóżku… i tak teraz jeździmy raz dwa razy w miesiącu żeby dzieciaki mogły sie razem pobawić, a żona z kuzynem…

• Lubię 3
  • Zauroczenie 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze wakacje od dłuższego czasu bez dzieci. Wybieramy hotel 16+ (ja z lekkimi nadziejami na realizację fantazji). Drogą targu namawiam żonę do zabrania łańcuszka na stopę, jednak jej warunek jest taki, że kiedy ona go nosi to ja będę miał klatkę. Zgadzam się (przez spodenki kąpielowe i tak mało widać). Jakież jest moje zdziwienie kiedy po przylocie okazuje się, że żona podmieniła mi wszystkie spodenki na obcisłe slipy kąpielowe... 😁

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...