Skocz do zawartości
brudny smok

Rogate mikrofantazje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka miesięcy temu mój kuzyn owdowiał i został sam córkami… Wsparcie rodziny się powoli wyczerpuje. Więc z żoną i naszymi dzieciakami jeździmy, żeby na wiosce dom nie był pusty, dziewczynki mogły pogadać z ciocią o babskich sprawach, a ja mógł wypić piwo z kuzynem. Któregoś razu poszli na piętro ustawiać razem coś w pokoju jego córek, a ja na dole w kuchni pilnowałem aby dzieciaki zjadły obiad. Jak zeszli, kuzyn był jakby weselszy… a żona położyła tylko palec na ustach… w nocy obudziłem się i żony nie było w łóżku… i tak teraz jeździmy raz dwa razy w miesiącu żeby dzieciaki mogły sie razem pobawić, a żona z kuzynem…

• Lubię 4
  • Zauroczenie 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze wakacje od dłuższego czasu bez dzieci. Wybieramy hotel 16+ (ja z lekkimi nadziejami na realizację fantazji). Drogą targu namawiam żonę do zabrania łańcuszka na stopę, jednak jej warunek jest taki, że kiedy ona go nosi to ja będę miał klatkę. Zgadzam się (przez spodenki kąpielowe i tak mało widać). Jakież jest moje zdziwienie kiedy po przylocie okazuje się, że żona podmieniła mi wszystkie spodenki na obcisłe slipy kąpielowe... 😁

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leżę w łóżku, otoczony gęstym mrokiem sypialni. Słyszę ciche kroki, zapach nocy i porzuconej w korytarzu sportowej torby. Moja żona wraca z siłowni, ale tym razem omija łazienkę. Od razu wpada do łóżka, zdejmując ubrania w biegu, co nigdy wcześniej się nie zdarzało. Jej ciało jest rozgrzane, a ruchy mają w sobie dziwną, nową pewność.

Zaczyna mnie pieścić, jej dłonie błądzą po moim ciele szybciej i mocniej niż zwykle. Całuje mnie zachłannie, a po chwili bez słowa zsuwa się niżej. Robi mi loda z taką pasją i głodem, jakby chciała mi coś udowodnić. Czuję narastające napięcie, ale też pewną dezorientację – jest w niej dzikość, której wcześniej nie znałem.

Chwytam ją za biodra i zdecydowanym ruchem przerzucam na plecy. Teraz ja przejmuję kontrolę. Pieszczę jej piersi, całujemy się namiętnie, a jej oddech miesza się z moim. Przesuwam twarz w stronę jej ucha, chcąc poczuć zapach jej skóry, i wtedy to czuję. Moje usta i język trafiają na sklejone, lepkie pasmo włosów tuż przy skroni.

Zastygam. To nie jest pot. Czuję wyraźny, intensywny zapach i słony smak spermy na jej włosach i uchu. Ktoś skończył prosto na nią dosłownie przed chwilą. Ona patrzy na mnie w mroku, mrużąc oczy i udając absolutne niewiniątko, ale jej ciało drży w oczekiwaniu na moją reakcję.

Zjeżdżam ustami niżej, prowadzony narastającym szokiem. Kiedy docieram do jej cipki, wszelkie wątpliwości znikają. Jest niesamowicie mokra, nabrzmiała i „rozgrzana” – jest w stanie, który jednoznacznie świadczy o niedawnym, ostrym seksie. Jest po prostu mega napalona i wyraźnie oznaczona przez innego faceta.

Podnoszę na nią wzrok, czując na wargach smak tego, co przyniosła ze sobą do domu.

— Co to ma znaczyć? — pytam zachrypniętym głosem.

Ona uśmiecha się triumfalnie, powoli przeczesuje palcami te lepkie włosy i szepcze prosto w moje usta:

— Spełniłam twoje marzenie... W końcu zostałam twoją hotką.

• Lubię 9
  • Wow! 1
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio chodzi mi po głowie taka mikrofantazja związana z planowanym wyjazdem kamperem ze znajomymi. Ciekaw jestem czy ktoś tego doświadczył, ale chodzi mi po głowie pomysł, że w trakcie seksu z partnerką można by zrobić zamianę z kumplem. Myślę, że byłoby to ciekawe doświadczenie dla obu par. Ciekaw jestem czy włączyłby się duch rywalizacji kto będzie głośniejszy :P Myślę, że jak pojawi się okazja kąpieli na waleta przy okazji jakiegoś wieczoru to kto wie jakie mogą z tego wyjść cuda potem :D 

• Lubię 4
  • Zauroczenie 1
  • Wow! 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.05.2026 o 14:14, Obladi pisze:

Ostatnio chodzi mi po głowie taka mikrofantazja związana z planowanym wyjazdem kamperem ze znajomymi. Ciekaw jestem czy ktoś tego doświadczył, ale chodzi mi po głowie pomysł, że w trakcie seksu z partnerką można by zrobić zamianę z kumplem. Myślę, że byłoby to ciekawe doświadczenie dla obu par. Ciekaw jestem czy włączyłby się duch rywalizacji kto będzie głośniejszy :P Myślę, że jak pojawi się okazja kąpieli na waleta przy okazji jakiegoś wieczoru to kto wie jakie mogą z tego wyjść cuda potem :D 

Jak bylem w tamtym roku na wegrzech to akurat byly 2 pary ktore wspolnie podrozowaly kamperem. I raz jeden mial 2 panie w alkowie raz drugi ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najbardziej podniecaja filmy gdzie hotka podczas dp całuje się jednoczesnie ze swoim mężem.

Moja fantazja jest mniej wiecej taka sama: moja żona wypełniona dwoma czarnymi fiutami umięśnionych murzynów a ja w tym czasie delikatnie i namiętnie całujący jej usta.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.05.2026 o 16:33, metfryt pisze:

Jak bylem w tamtym roku na wegrzech to akurat byly 2 pary ktore wspolnie podrozowaly kamperem. I raz jeden mial 2 panie w alkowie raz drugi ;)

Układ wspaniały, ale czy efektywny? Zastanawiam się czy wszyscy mieli odpowiedni poziom satysfakcji, wersja 2m + 1k wydaje się być bardziej skuteczna w działaniu :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Obladi pisze:

Układ wspaniały, ale czy efektywny? Zastanawiam się czy wszyscy mieli odpowiedni poziom satysfakcji, wersja 2m + 1k wydaje się być bardziej skuteczna w działaniu :P

Niby tak ale wiesz ktos musial grila pilnowac zeby sie kielbaski nie spalily wiec sie zamieniali 😅

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cos myślimy o oświadczynach i od jakiegos czasu mam o niej fantazje, ale w cuckoldowej scenerii.

Ona jest brana od tyłu przez czarnoskórego byka, trzymana przez niego za obie ręce. Ja od przodu podchodzę do niej, wyciagam pierścionek i pytam sie, czy zostanie moją żoną podczas, gdy ma w tyłku wielkiego czarnego penisa...

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...