Skocz do zawartości
rogacz_199x

zlizywanie nasienia z innych części ciała - stóp, piersi, pupy?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek rogacz1985

Jestem nowy ale mysl o spermie wyplywajacej z cipska mojej zony po obcym cos wspanialego, a co powiecie na to ze moja zona podczas sexu ciagle marzy o obcym a czasem nawet o kilku, ostatnio podczas sexu miala taka fantazje i mi szeptala do ucha ze chce zeby ja ruchalo 2 lub 3 mlodych wygolonych ogierow, i zeby nie uzywali gumek bo chce czuc jak ich nasienie wlewa sie w jej rozpalone cipsko, strasznie mnie to kreci a zona niemal przy kazdym stosunku o tym gada, lub o innch fantazjach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie z moją ówczesną partnerką było tak: kochaliśmy się na jeźdźca. Jako że mieliśmy trochę przerwy, to podjęliśmy szybką decyzję, że pierwszy orgazm dla mnie na "uspokojenie":) Właśnie w tej pozycji doszedłem, ale po orgazmie wciąż kołysała się na mnie, w naszych soczkach. Czułem jak część z nich wypływa i wtedy ona zaczęła powoli przemieszczać się do mojej twarzy, znacząc teren po drodze soczkami. Tak się ułożyła, że miałem piękny dostęp do jej cipki, a ona widok. I poprosiła aby ją wylizywać i pieścić do orgazmu. W ten sposób poznałem smak własnej spermy. Podniecało to nas obojga i weszło jako nowy, stały punkt "programu", choć niekoniecznie w tej samej konfuguracji :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rogacz1985

Ja miałem okazję parę razy już wylizać swoją ze spermy, pare razy wybierałem z cipki i kilka razy z ciałka, ale najbardziej podobała mi się akcja jak stukaliśmy się w łazience, żona usiadła na zlewie, jedna noga na pralce druga na wc, uda szeroko rozwarte i tak po paru pcheciach powiedziałą, kończ we mnie, zastygłem tak pare sekund, a żona  teraz to wyliż psie:-) Bardzo czesto mnie tak nazywa i nie tylko tak, mieliśmy wcześnie tydzień bez sexu i jak ujżałem ile tego jest to oszalałem na ten  widok, wylizałem żone do sucha i bardzo mi się to spodobało.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witam ja lizałem kiedyś po innym co się spuścił w cipce mojej hot ,kiedyś tez robiła laskę i chłopak 25 letni zjechał się w usta a ja przy nim się z nią całowałem widział to !!!

moja Hot ma fantazję że wraca po seksie od kochanka i kaze mi wylizać jego soki 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie zlizuję (własną) spermę z jej piersi. W okresie, w którym naszym związku rządziły lodziki, a nie handjoby - mieliśmy taki rytuał, że ustnie przekazywała mi część tego, co ze mnie wyciągnęła. :) Raz zdarzyło się, że zostałem "wydojony" w pozycji "odwróconej" i spust został skierowany na moją twarz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam oczyszczać muszelkę żony po igraszkach z kochankiem :69: . Gdy to robiłem zaraz po finale, kochanek był w lekkim szoku ale baczne się przyglądał moim poczynaniom.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to powinno być nakazane przez Hotki

A niby dlaczego powinno? Tak się bawią ci, którzy chcą i lubią.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewniam, że nie wszystkie po to. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2023

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...