Skocz do zawartości
Alice

spanking

Rekomendowane odpowiedzi

15 minut temu, rita pisze:

Nie warto wypowiadać się za kogoś. Niech Skrzat sam określi, czy widzi różnice między uległymi i że jedni mogą wzbudzać pożądanie a inni politowanie.

Rito, Skrzata wywołałam do tablicy tylko dlatego, że tak jak ja cechuje się uległą naturą seksualną. Wybacz, ale w poprzednich postach nie stawiałaś rozgraniczeń między uległymi, którzy wzbudzają politowanie, a tymi, którzy nie wzbudzają. Nie chodzi absolutnie o ataki personalne na Skrzata czy na mnie, po prostu wielokrotnie powtarzasz, że uległość seksualna generalnie napawa Cię obrzydzeniem.

A gdy próbuję najprościej w świecie zasugerować Ci, że z tytułu Twoich preferencji najlepiej by Ci było znaleźć do spankingu nieuległego masochistę, to piszesz, jakbym się na Ciebie uparła, bo odbijasz piłeczkę, iż naprawdę nie chcesz "ciepłej kluchy". Wiem, że nie chcesz! Czytałam to wiele razy. Nieuległy masochista to zupełnie inna preferencja seksualna.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, nieuległy masochista, zanotowałam, będę szukać i w ten sposób. Wspominałaś coś o nie kontynuowaniu tej dyskusji, ostatnio ja wspominałam w innym wątku, że higienicznym byłoby ograniczenie rozmów między nami do zera, przemyśl to zanim w innym temacie mnie zacytujesz. Szkoda zdrowia nas obojga. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Określenie "ciepła klucha", nie obraża mnie w żaden sposób. Co prawda śmierdzi stereotypem i nieznajomością świata BDSM, jednak mnie nie krzywdzi. Sam niejednokrotnie w dyskusjach na innych portalach BDSMowych określałem się jako pantoflarz. Trochę prześmiewczo, ale słusznie przecież. Decydując się na model związku, w którym żyję właśnie nim jestem. Dla ludzi z poza klimatu uległy to ciepła klucha? OK. Nie zamierzam z tym walczyć, nie widzę w tym misji.

Jednak nie ma nic zdrożnego w szukaniu masochisty dla praktyk, których Ty @rita chcesz spróbować. Masochista to człowiek, który czerpie przyjemność z bólu. Nikt więcej i nikt mniej. To, że często łączy się to z uległością, to już inna sprawa, i zapewne pisząc ogłoszenie będziesz musiała przedzierać się przez skamlącą rzeszę. Ale oddzielanie ziaren od plew to chyba norma dla wszystkich szukających w ten sposób.

Wraz z @Dragonfly mamy znajomą. Jest podręcznikową wręcz sadystką, która nie lubi tego obśliniania butów i deklaracji ubóstwienia. Lubi hardkorową napierdalankę, bez seksu, przebieranek i całej tej otoczki, i właśnie wśród masochistów znajduje obiekty do swoich celów. 

Myślę, że w innej grupie trudno będzie Ci znaleźć mężczyznę, który da się ostro zbić wyłącznie dla sportu.

• Lubię 6
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze nie każdy uległy to ciepła klucha. To Ci co nie wypisują mi pierdół o tym jaką to dla nich panią będę i jak ich zeszmacę. Tak robią kluchy. Jakoś ich chce nazwać dla odróżnienia dwóch grup. Pisałam wielokrotnie że widzę różnorodność tematu jak i że wśród nich są dla mnie kluski któryche lubię. Wydaje się że muszę o tym przypominać cyklicznie inaczej będę wskazana paluchem jako stereotypowa płytka baba. 

Skamląca rzesza - dobre :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie zastanowiło mnie skąd ten wniosek. bo nikt się ze mną póki co nie śmiał, ale próby ustawienia mnie w bezpiecznym miejscu przez dominantów (żeby nie powiedzieć że w uległej pozycji) to się już pojawiło.

Dziękuję za propozycję szukania niedominującego masochisty. Zgodnie z tą wskazówką którą już dostałam wcześniej założyłam profil na dwóch portalach i szukałam - póki co takich egzemplarzy brak, są tylko ulegli. Dużo switchów mających nadzieję, że mi to nie będzie przeszkadzać. Możliwe że szukam jednorożca, ale mam już trzy rozpoczęte rozmowy z osobami zainteresowanymi, które na co dzień niczego takiego nie szukały, więc może gdzieś ten jednorożec jest. Może pije z potworem z Loch Ness. A może nic z tego nie wyjdzie. Każdy ma prawo do marzeń ;)

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spanking - wiele osób kojarzy to z karą.

Ja uwielbiam to ciepło pośladków, tą pulsującą skórę, potem jak się wchodzi w sunię od tyłu to tak to sie fajnie odczuwa, że muszę ... jak w "Nic śmiesznego".

Wiele osób spanking myli z  whippingiem. Chodź można powiedzieć, że lanie jest laniem, to jedno jest odmienne od drugiego.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, MrMichal pisze:

Spanking - wiele osób kojarzy to z karą.

Jest tu na forum fajna dyskusja o karaniu w klimacie BDSM :) . Myślę, że do spankingu w kontekście prawdziwej kary trudno podchodzić osobom, dla których przyjmowanie bólu jest doznaniem fascynującym.

44 minuty temu, MrMichal pisze:

że lanie jest laniem, to jedno jest odmienne od drugiego.

Lać można na setki sposobów ;) .

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, można lać na setki sposobów. Dla mnie najfajniejsze jest to, że człowiek nie musi się ograniczać do kupionych rzeczy.
Wiele z takich rzeczy znajdziemy w domu, w kuchni, garażu, piwnicy, strychu itp.  nie musimy się ograniczać do standardów, pasek, pejcz, szpicruta czy coś jeszcze teoretycznie zmyślnego.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obojętnie czy uprawiałem seks gdzie ja dominowałem, a kobieta była uległa, czy "zwykły" seks bez dominacji, to w 99% przypadków kobiety zajebiście lubiły klapsy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.08.2019 o 08:08, MrMichal pisze:

Wiele z takich rzeczy znajdziemy w domu, w kuchni, garażu, piwnicy, strychu itp.  nie musimy się ograniczać do standardów, pasek, pejcz, szpicruta czy coś jeszcze teoretycznie zmyślnego. 

Nierzadko grzebiąc w piwnicy/garażu. warsztacie myślę… o ciekawe jakby było tym. Tylko zachowajmy rozwagę i higienę. Zawsze istnieje ryzyko uszkodzenia naskórka, zadrapania etc. O zakażenie nietrudno. Ponadto wykonując spanking na miejscach intymnych stosuje przeznaczone do tego akcesoria.

W dniu 12.08.2019 o 22:17, KOWAL pisze:

Obojętnie czy uprawiałem seks gdzie ja dominowałem, a kobieta była uległa, czy "zwykły" seks bez dominacji, to w 99% przypadków kobiety zajebiście lubiły klapsy. 

Czyżbyś miał przekonanie graniczące z pewnością, że wszystkie kobiety lubią klapsy i wprost nie mogą się ich doczekać.Odważne stwierdzenie. Ciekawe jak się doliczyłeś tych 99%... ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...