Skocz do zawartości
_Niespełniony_

Wyjazd z koleżankami

Rekomendowane odpowiedzi

Moja J za dwa tygodnie wylatuje z dwoma koleżankami na "babski weekend" do Hiszpanii. Wszystkie trzy są w związkach ale wiadomo... Słońce, alkohol...

Od kilku dni chodzi mi po głowie myśl aby w prezencie na wyjazd kupić J paczkę prezerwatym. Dałbym to jej któregoś wieczoru w łóżku mówiąc, że jeśli będzie miała ochotę je wykorzystać może to zrobić choćby jednej nocy.

Jest to dla mnie cholernie podniecająca sytuacja ale też bardzo boję się jej reakcji. Do tej pory o "zdradzie" kilku krotnie fantazjowaliśmy w łóżku ale z jej zastrzeżeniem, że w realnym świecie nie ma na to szans. Boje się więc, że będxie to za duże przesunięcie granic i skończy się awanturą. Z drugiej strony zawsze jest ten cień szansy...

Mam milion myśli w głowie i ciężko mi zdecydować...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj zbudować w ogóle tego jakąś atmosferę. Skoro mówisz, że już o tym fantazjowaliscie, to fajnym momentem byłby właśnie czas po kopulacji. Ostatecznie jak się nie uda to możesz spróbować obracać to w żart. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo lepszy efekt dadzą spokojne rozmowy w kierunku zapewnienia o Twoim wsparciu, otwartości i tym żeby dobrze się bawiła gdy będzie miała okazję i chęci. Jak wszystko inne zagra to brak pudełka prezerwatyw w torebce nie będzie problemem, a jeżeli nie zagra to ich obecność nic nie zmieni

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdrada kontrolowana jak sama nazwa mówi powinna być "kontrolowana". Ja bym raczej starał się powoli wejść w klimat "na miejscu", najpierw upewnić się, że oboje tego chcecie, znaleźć kogoś odpowiedniego i zadziałać. Taka "zdrada kontrolowana" kiedy jeszcze nie jesteście w temacie i odbędzie się daleko stąd może skończyć się różnie, zwłaszcza po pijaku. Być może żona trafi na wspaniałego kochanka i będzie to początek bycia hotwife pełną parą, a być może trafi źle, po alkoholu będzie tego żałowała i finalnie wróci z moralnym kacem i już więcej nie będzie chciała tego powtórzyć.

Moim zdaniem ten wyjazd nie musi doprowadzić to tego, żeby poszła na całość, ale może bycjednym z elementów Waszego wchodzenia w klimat. Lekki flirt z nieznajomymi, jakieś tańce, drinki, bez wielich szaleństw ale z podtekstami mogą pozytywnie wpłynąć na Twoją żonę.

Tak czy siak życzę udanego wyjazdu (Wam obojgu).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...