Skocz do zawartości
Goodvibegoodtime

Pytanie do Pań

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, chciałem zapytać Was drogie hotwives, jak cuckold wpłynął na Wasz stosunek do swoich facetów/mężów? Jak to widzicie z perspektywy czasu? Chodzi mi głównie o aspekt pozasypialniany (chociaż seks jest oczywiście jakimś przedłużeniem/odbiciem związku więc trudno to może do końca oddzielic). Zakładam, że od kiedy uprawiacie seks z innymi mężczyznami za zgodą męża coś się w tej dynamice związku i uczuciach zmienia, ale jak? Jak to wpływa na codzienne relacje, Wasze postrzeganie swojego męża, czułość, komunikację, to jak funkcjonujecie jako para we dwójkę i w kontaktach ze światem zewnętrznym? Czy po roku, dwóch czy dziesięciu jesteście w stanie określić różnice przed i po? Z góry dzięki za wypowiedzi, bardzo mnie to ciekawi.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super pytanie , sam jestem ciekaw odpowiedzi , choć przypuszczam że na forum mało jest kobiet które mają ochotę się udzielać 😏

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...