Skocz do zawartości
PerfectSlave

Impreza u Bulla

Rekomendowane odpowiedzi

Nasz Bull z którym znamy się od paru lat i już nas dobrze wytresował dzwoni do mnie w środę i prosi aby przygotować żonę na imprezę w sobotę. Jego najlepszy kumpel ma urodziny i moja Kamila ma być główną atrakcją. W sobotę żona idzie do fryzjera i kosmetyczki za co ja płacę. O 19 tej dostaje adres gdzie mam ją przywieść. Po godzinie jesteśmy na miejscu. Blok w przeciętnej dzielnicy, klatka trochę zapuszczona. Przez drzwi słychać już głośną muzykę. Pukam więc głośno, żona odstawiona w sexownej kiecce stoi obok. Otwiera nam Kuba i zaprasza nas do przedpokoju. Impreza toczy się w salonie za zamkniętymi drzwiami. Słychać tylko głośny wulgarny rap, męskie śmiechy i wyczuwalny jest lekki aromat zioła. W przedpokoju jesteśmy tylko z naszym Bull-em. Kuba lustruje Kamilę od stóp do głów i mówi:  

- Nieźle się odpierdoliłaś ale nie potrzebnie, wyskakuj z ciuchów zostaw sobie tylko kozaczki i pończochy.

- Już, teraz? - odpowiada zdezorientowana żona

- Nie jutro na mszy w kościele, teraz jest impreza mojego kumpla Bartka i chcę abyś zrobiła na chłopakach mocne pierwsze wrażenie. 

Żona się rozbiera i staje naga, tylko w kozaczkach i pończochach.

- No od razu lepiej, mówi Kuba. 

Zakłada Kamili obrożę, dopina smycz a następnie zakłada opaskę na oczy. Mi wręcza jej ubrania i mówi:

- Ty masz dzisiaj wolne, jedz do domu zaparz sobie melisę i pooglądaj zdjęcia z waszego ślubu. Za tydzień chyba macie 10 rocznicę. Jak skończymy to zadzwonię po ciebie. Jeśli twoja żona dobrze się spisze dzisiaj to zdejmę ci klatkę z kutasa do czasu waszej rocznicy. 

Następnie zwraca się do Kamili:

- Pożegnaj się z mężem.

Ma tupet gówniarz, myślę sobie ale grzecznie wychodzę. Po jakiś 4 i pół godziny dzwoni do mnie. Pyta się jak się czuję, czy się zdrzemnąłem i czy klatka mocno ciśnie kutasa. Po wymianie kilku grzecznych zdań mówi, że mogę odebrać swoją żonę. Jestem na miejscu po 30 minutach bo ulice są już puste. Za drzwiami muzyka już gra znacznie ciszej ale słychać za to męskie rozmowy, pukam. Słyszę głos Kuby.

- Właź cuckoldzie. 

W środku zastaję naszego Bulla i czterech chłopaków ok 25 letnich. Pierwszy podchodzi do mnie wyciąga rękę na powitanie i mówi.

- Cześć jestem Wiktor, masz świetną żonę. Pierdoliłem ją dzisiaj dwa razy. 

Następny też podchodzi się ze mną przywitać.

- Cześć ja jestem Bartek. Twoja żona to fajna dupa ale mogła by mieć większe cycki i popracujcie trochę nad akustyką. Musiałem ją rżnąć z całej siły aby ładnie jęczała. 

Następny jest Maciek:

- Nie słuchaj tego ofermy Bartka on po prostu nie wie jak się zabrać do tematu. Twoja kobieta po prostu potrzebuje dwa kutasy. Jeden w cipę, najlepiej taki jak mój ok 21cm i drugi w dupę, ten może być mniejszy. Przetestowaliśmy to na niej razem z Olkiem i ładnie śpiewała na kutasach. 

Ostatni do mnie podchodzi Witalij, mówi z wyraźnym ukraińskim akcentem.

- A ja chciałbym bardzo serdecznie podziękować tobie i twojej ślubnej. Spełniliście jedną z mich największych fantazji. Zawsze chciałem zgwałcić jakąś polską damulkę. Nawet jeśli by miał to być gwałt pozorowany. Twoja żona świetnie odegrała tą rolę. Przepraszam też za te cztery plaskacze. Trochę za bardzo wczułem się w role. 

Żona kończy brać prysznic i wychodzi w szlafroku z łazienki. Widać po twarzy, że nie miała łatwego wieczoru. Kuba każe jej zdjąć szlafrok i stanąć w rozkroku z rękoma za głową. Widzę że ma jeszcze ślady po klapsach na tyłku parę siniaków na udach i chyba lekki ślad zębów na prawym cycku. Nasz Bull bierze do ręki czarny marker, rysuje nad łonem kutasa a następnie dopisuje aktualną datę i swoje imię. Flamaster ląduje następnie w rękach Bartka, który podpisuje się na prawym cycku i dorysowuje kolejnego kutasa nad jej łonem. Później marker przekazywany jest po kolei reszcie chłopaków. 

Kuba wręcza mi kluczyk do mojej klatki i mówi, że to nagroda za rewelacyjne zachowanie Kamili dzisiaj. Na pytanie jak długo mogę chodzić bez klatki Kuba odpowiada: Jak długo zechcesz. Co dziennie rano musicie mi tylko przesłać jedno nagie zdjęcie Kamili na którym mają być widoczne wszystkie podpisy. Mała podpowiedź jest taka, że możesz je poprawiać jak chcesz aby się dłużej zachowały.  Ma tupet gówniarz, myślę sobie znowu ale grzecznie dziękuje.              

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...