Skocz do zawartości
cuckoldfantasy

Cumkiss

Rekomendowane odpowiedzi

Od niedawna kręci mnie myśl o namiętnym pocałunku z żoną po tym jak chwilę wcześniej zrobiła mi loda, a sperma nadal wypełnia jej usta. Czy może ktoś coś takiego praktykuje? Jak Wasza kobieta odnosi się do takiej zabawy? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ani moja żona ani większość kochanek nie miało z tym problemu. Zwykle wychodzi to dosyć naturalnie

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, praktykujemy, wcale często nawet. Z niektórymi wcześniejszymi partnerkami również. Wydaje mi się, że w tym temacie to faceci częściej mają zastrzeżenia. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię, zdarza się że się tak z żoną bawimy. Co prawda nie jest ona ogólnie fanką zabaw spermą. Kończenie w ustach traktowała często bardziej w sposób praktyczny, tzn najprościej w ten sposób jest ją "zutylizować" połykając. Ale jak nie musi sama połykać to dla niej jeszcze lepiej 🙂

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...