Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Spotkanie z przyjacielem

Rekomendowane odpowiedzi

Długo nakłaniałem żonę na to żebyśmy urozmaiciliśmy nasze życie erotyczne. Przed ciążami było pełne wrażeń jednak kiedy pojawiły się dzieci mąż poszedł na 2 plan i żona skupiła się na dzieciach. Mimo, że wcześniej dużo testowaliśmy i fajnie się bawiliśmy żona skupiła się na dzieciach i to było dla niej najważniejsze. Zaczęła mniej dbać o siebie i o swoje ciało. Zabrałem dietetyka i zaczęła wracać do formy. Jednak sex był monotonny i nudny. Tylko pozycja misjonarska i najlepiej żeby się spuścić jak najszybciej 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Była zupełnie inną kobietą całą uwagę poświęciła dziecia i zapomniała o mężu i jego pragnieniach.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wróciłem po imprezie z chłopakami kiedy spała napisałem jej parę wiadomości na whatsup . Próbowałem na żywo z niani tym rozmawiać ale zawsze uczulała ta rozmowę i nie chciała o tym słyszeć. Napisałem, że bardzo ją kocham, że strasznie mi na niej zależy, że jest dla mnie wszystkim. Dodatkowo napisałem że uwielbiam z nią sex, ale zauważyłem ostatnio że nie czerpie z niego dużo przyjemności. Napisałem co mogę zmienić żeby to poprawić i żeby dać jej więcej przyjemności. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na sam koniec napisałem że wiem że ucieka od tego tematu i ja również i że dopiero ponalkoholu mam odwagę jej o tym napisać że kręci mnie cuckold czyli żeby ktoś inny zajął się nią na moich oczach. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem, że ja mega kocham ale widzę że sex ze mną nie daje jej dużo satysfakcji i że chce żeby była szczęśliwa. Mieliśmy dużo zabawek różnych i jak kupiłem duże dildo mówiła, że jest za duże i że nie sprawia jej to przyjemności. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem, że możemy znaleźć kogoś na nasz pierwszy raz ale napisałem też że kręci mnie żeby zrobiła to z moim przyjacielem, gdzie wiedziałem że był dobrze wyposażony i mogłem zawsze na niego liczyć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Następnego dnia żona zapytała czy jest to prawda co pisałem do niej pijany. Powiedziałem, że tak . Powiedziała, że wcześniej testowaliśmy dużo ale są dzieci i poza tym nie jest pewna swojego ciała. Kiedy dzieci poszły spać kazałem żeby założyła lateksową sukienkę, która kiedyś kupiliśmy i która ukrywała jej brzuch na punkcie którego miała kompleks. Kiedy wyszła z łazienki założyła też pończochy kabaretki i wysokie szpilki na koturnie. Podeszła do lustra, uśmiechnęła się inpowiedziala, że w sumie niezła z niej laska. Podeszła do mnie i dała mi buziaka.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnęła mi bokserki,  kazała się położyć i zaczęła się bawić moim kutasem i w trakcie pytać czy naprawdę chce żeby ktoś inny się nią zajął i czy chce być rogaczem. Bardzo szybko się spuściłem. Po chwili zaczęliśmy rozmawiać i ona powiedziała, że możemy to zrobić dla mnie ale musi być zaufana osoba i że możemy to zrobić z moim przyjacielem w naszym łóżku. Mój kutas był mega sztywny jak o tym pomyślałem, żona się uśmiechnęła i powiedziała, że on ją podnieca i to było by ciekawe. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedzieliśmy, że jest moim najlepszym przyjacielem i chce dla mnie jak najlepiej i że nigdy nie przeleciał by żony. To było najtrudniejsze 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...