Skocz do zawartości
MarcelW.

Ślub cywilny

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, skoro już jesteśmy w temacie różnych fantazji i ich realizacji bądź nie, to kilka lat temu też miałem bardzo mocną i naprawdę nie wiele brakowało abyśmy ją spełnili. 

Moja żona jest osobą przyjezdną, ja z Trójmiasta - Ona z Warszawy. Zabawy w zdrady zaczęliśmy praktycznie od razu po wspólnym zamieszkaniu, pierwszym kochankiem był naprawdę fajny chłopak prowadzący własną działalność na Mierzei Helskiej, więc z racji tego wtedy moja narzeczona więcej czasu spędzała u niego na spotkaniach niż On u nas.  Po kilku miesiącach jej wizyt u niego i mojego rozsadzania głowy we własnym domu bardzo mnie kręciło to aby wzięli ślub cywilny i przez jakiś czas byli małżeństwem. Chciałem żeby przyjeżdżała do mnie jako mężatka z jego nazwiskiem, żeby tworzyli jakąś tam rodzinę. Bardzo mnie to podniecało swego czasu, takie cierpienie, zdrada itp.  Ślub cywilny to tylko urzędowy papierek a sam ślub może odbyć się w środku tygodnia w obecności 5 - 10 osób. Samo uczestnictwo w czymś takim mogło mnie zmieść z powierzchni ziemi. Moja obecna żona a wtedy narzeczona / dziewczyna podeszła do tego z pewną nieśmiałością i chyba nie tak wyobrażała sobie nasz związek ale była w stanie na to przystać bo bardzo fajnie się dogadywali i tworzyli fajny sex - związek. Pan też nie miał nic przeciwko, że żona zresztą atrakcyjna spadnie mu z nieba bynajmniej na jakiś czas. Rozmowy trwały, entuzjazm raz rósł a raz spadał ostatecznie pomysł upadł a my 2 lata później stworzyliśmy już normalne małżeństwo które trwa już 16 lat. Fajna byłaby to przygoda- odważna, durna, podniecająca. Może ktoś tam miał i udało się to zrealizować ? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...