Skocz do zawartości
mw.wpr.1312

Kiedy fantazja może zmienić się w przykra rzeczywistość?

Rekomendowane odpowiedzi

O cuckold fantazjuje od dawna. Tylko to zawsze były fantazje. Nie byłem nigdy pewny czy chciałbym tego naprawdę. Jestem od niemalże 6 lat w szczęśliwym związku. Wszystko jest w nim super poza sexem i to już tak od ponad 2 lat. Na początku było go sporo, był świetny, ale później zdarzał się coraz rzadziej. Musiałem się o niego wręcz domagać. Partnerka twierdziła, że ona tak ma, że nie potrzebuje sexu, że ma trudny czas, stres, etc. Akceptowałem to, że sex był coraz rzadziej. Dwa razy w miesiącu, raz, raz na dwa miesiące. Kochałem ją i kocham dalej. Nigdy nie chciałbym się rozstawać. Jednak w ostatnim czasie coś się zepsuło. Powiedziała mi wprost, że brakuje jej tego… że ona tak naprawdę by chciała mieć ten sex, tyle że nie ze mną. Bo ja już jej nie kręcę. Przyznaję, nago to ona wygląda dużo lepiej niż ja, jest super szczupła, a u mnie pojawił się brzuch. Kochamy się i dajemy sobie czas, aby to zmienić. Czy powinienem się ujawnić ze swoją cuckoldowa fantazją teraz, czy to jest dobry moment? Czy raczej zawalczyć, wziąć się za siebie i starać się na nowo rozbudzić w niej ten żar, który niewątpliwie między nami był obecny. Dzięki za opinie i przemyślenia. Czy związek, który jest obecnie niestabilny może w ogóle dotykać takiego tematu jak cuckold? Dodałem to zapytanie w tym wątku w obawie, że partnerka nie mająca tu konta mogłaby na nie trafić w innym dziale. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, mw.wpr.1312 pisze:

Czy powinienem się ujawnić ze swoją cuckoldowa fantazją teraz, czy to jest dobry moment?

Nie

Czy związek, który jest obecnie niestabilny może w ogóle dotykać takiego tematu jak cuckold?

Móc może, ale czy to dobry pomysł? Nie. To recepta raczej recepta na jego przyśpieszony rozpad

Czy raczej zawalczyć, wziąć się za siebie i starać się na nowo rozbudzić w niej ten żar, który niewątpliwie między nami był obecny.

W tym pytaniu słyszę poczucie dużej części winy po Twojej stronie. W rzeczywistości jednak rzadko kiedy wina leży w całości po którejś ze stron. Tak czy inaczej to jest bardziej moment kiedy możecie jeszcze powalczyć o Was i Wasz związek a nie myśleć o otwarciu i urozmaiceniach czegoś co nie działa. Inaczej masz typowy przykład leczenia dżumy cholerą. Wieloletnia obserwacja historii które przewinęły się na forum pozwala mi stwierdzać że najbardziej prawdopodobnym sceneriuszem otwarcia związku w takim przypadku jest odejście żony z kochankiem. 

• Lubię 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...