Skocz do zawartości
Ardian

Czy wielkość penisa klasyfikuje kategorie Rogacz/Bull

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Zastanawiam się, czy wielkość penisa ma znaczenie czy facet zostanie rogaczem czy kochankiem? Zazwyczaj Rogaczy pokazuje się jako takiego z małym fiutkiem, a kochanka jako tego co ma oddzielny numer PESEL dla swojego przyjaciela, ale czy tak jest naprawde?.... na moim przykładzie mozna poddać w wątpliwość moje rozmyślenia, ale nie wiem czy jestem wyjątkiem, czy moze wielkość przyrodzenia nie ma totalnie znaczenia po ktorej stronie się jest? Mi bardziej do Rogacza niż do bulla, a w majtkach kilka ładnych cm powyżej średniej krajowej się znajduje. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to ŻADNEGO znaczenia. Można być bullem mając 14-15cm i rogaczem mając 20cm. Znam i takich i takich. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...