Skocz do zawartości
Adek_nie_jadek

Kiedys dosc bliski znajomy.

Rekomendowane odpowiedzi

Sytuacja wyglada tak:

Pare lat temu na domowce po sporej ilosci alkoholu moja pani spala w lozku z kolezanka (ja w innym pokoju), do ich lozka wszedl moj znajomy i zaczal macac moja pania, przytulac sie itp. Jej kolezanka zareagowala i pogonila go z ich lozka. 

Kontakt z kolega sie dosc urwal, kilka razy wypisywal do mojej pani ale na tym sie skonczylo. Ona go ignorowala, on nie odpuszczal wiec go zablokowala zeby miec spokoj. 

Kilka dni temu spotkala go przypadkowo, wypytywal ja o mnie i w sumie normalna rozmowa. Tylko, ze ona chyba zmienila o nim zdanie, gdy pytalem czy jej sie podoba mowila, ze moze tak. Nie odpowiada stanowczo tak, tylko dosc wymijajaco. Na dodatek odblokowala go, niby to gdyby chcial sie skontaktowac czy cos.

Zapytalem ja czy gdyby zaproponowal spotkanie sam na sam to czy by sie zgodzila to powiedziala, ze pogadala by pierw ze mna i jesli bym chcial to moglaby. 

Po tym co mowi to widac, ze gosc ja kreci ale ostateczna decyzje zostawia mi. A ja znowu mam delikatny mentlik w glowie bo to znajomy, kiedys dosc bliski z malego miasta gdzie prawie wszyscy sie znaja. Nie chcialbym sytuacji w ktorej cos sie wydarzy a on by o tym opowiadal do okola. Gdybym mial pewnosc, ze tego nie bedzie to zgodzilbym sie bo emocje dla mnie sa w tym bardzo duze. Nawet piszac to, rece mi sie trzesa. 

Ja wiem, ze nikt nie powie mi dokladnie co mam zrobic bo to my musimy wiedziec co bedzie najlepszym rozwiazaniem ale chcialem zapytac czy ktos z was mial takie sytuacje z znajomymi z wlasnego otoczenia i jak te znajomosci sie skonczyly lub moze czy trwaja dalej. 

Pozdro! 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No już tak to jest że jak przyjdzie co do czego to jest strach i chęć wycofania się 😉  w tym wypadku chyba słusznie. Nawet tu na forum większość par odradza takie zabawy z przyjaciółmi, kolegami, właśnie na wypadek ujawniania wszystkim znajomym, rodzinie itp. chociaż różnie też to bywa i w niektórych przypadkach to zajebiste układy 😉 jeśli znasz go dobrze to powinieneś sam wiedzieć czy będzie dyskretny 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...