Skocz do zawartości
Majkom

Coś się ruszyło

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Majkom pisze:

jakieś propozycje jaki może być kolejny krok ? 

Jasne. Nawet już padły - dać żonie i sobie czas. Póki co mam wrażenie że już poczułeś krew i bierzesz rozpęd. No i fajnie tylko żebyś po jakimś czasie nie zorientował się że znów biegniesz sam. Zrobiliście krok do przodu to tu na chwilę zostańcie, zobaczcie jak Wam tu jest, oswoicie się, pogadajcie raz, drugi - nie tylko w łóżku... A nie od razu myślisz o 3 kolejnych ruchach. To nie szachy

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj podczas seksu powiedziałem żonie, że od czasu ostatniego seksu chodzę nakręcony, że spodobało mi się to jak ten seks ostatnio wyglądał. Powiedziała mi, że też chodziła nakręcona, dawno nie miała tylu myśli wokół seksu. Żona pracuje jako przedstawiciel handlowy dużo jeździ i często jeździ przez miejscowość z której pochodził jej były, powiedziała mi wczoraj po wszystkim, że jak przejeżdżała przez tą miejscowość to minęła jedno miejsce które jej się kojarzy z seksem z byłym. Pociągnąłem trochę ten temat, ( wiedziałem że żona miała przede mną 4 facetów) były to raczej krótkie znajomości, i zapytałem z kim ten seks jej się najbardziej podobał, mówi mi że ze mną bo z tamtymi to była młoda i to było takie bardziej mechaniczne, po dłuższej rozmowie zapytałem w której kolejności jest moj penis jeżeli chodzi o wielkość, najpierw nie chciała odpowiedzieć, ale potem powiedziała że przedostatni. Mam 15 cm żona regularnie ma na nim orgazmy, Ale pytałem czy któryś penis jej sprawiał więcej przyjemności, czy któryś seks wspomina lepiej. Mówiła że nie a poza tym słabo pamięta bo to było dawno. Wspomniała tylko po krotce że z tamtej czwórki jak by miała wybrać, to jej ostatni ex z nim seks był ok, bo często wprowadzał coś nowego. Jak zapytałem o szczegóły to powiedziała że zostawi to dla siebie, bo i tak już jest zmęczona. Teraz moje pytanie, czy seks z byłym mógł być lepszy niż ze mną ale mi nie chce powiedzieć? Czy faktycznie dla kobiety rozmiar nie bardzo ma znaczenie. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem idziesz w złym kierunku. Żona Ci mówi, że chodziła nabuzowana, że dużo myślała o seksie, opowiadała Ci o swoich byłych. A Twoje pytanie, to czy miała lepszy seks z ex...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, pasikonik13 pisze:

Moim zdaniem idziesz w złym kierunku. Żona Ci mówi, że chodziła nabuzowana, że dużo myślała o seksie, opowiadała Ci o swoich byłych. A Twoje pytanie, to czy miała lepszy seks z ex...

No i co w związku z tym? Można podawać wskazówki ale facet raczej wie jak rozmawiać ze swoją żoną 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...